• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EŞİM İLE VAR OLAN SORUNUMUZ

:KK70: aynen aynen bu kafadan gidiyor duş aldın madem gel boşa gitmesin diyor.. resmen bu kafa yani...
Neden duş sonrası genelde takıntısı mı var. İnsan duş almadan da güzel konabilir ten kokusu sabah duş alırsın misal akşam tenin güzel kokuyodur. İlginç illa duş takibi yapması.

Size bunu bir şart gibi göstermesi normal degil. Her banyodan sonra sizin de caniniz isterse olur sadece. O bunu göreviniz gibi görüyor ve reddedilince cok büyük saygisizlik olarak algiliyor HALBUKI o da sizin duygularınıza deger vermesi gerekir. Ki sizin yazdiginiz gerekçeler gayet normal, herkeste olan, mantıklı seyler. :KK51:

Son düzenleme:
Size bunu bir şart gibi göstermesi normal degil. Her banyodan sonra sizin de caniniz isterse olur sadece. O bunu göreviniz gibi görüyor ve reddedilince cok büyük saygisizlik olarak algiliyor HALBUKI o da sizin duygularınıza deger vermesi gerekir. Ki sizin yazdiginiz gerekçeler gayet normal, herkes olan, mantıklı seyler.
evet bende böyle düşünüyorum
ama yanlış düşünüyorum belki diye hep içime attm çoğu şey belli etmedim üstelemedim
ama artık söyleyeceğim bu sefer net bir şekilde
benmde isteklerim önemli sonuçta umarım düzelir.

evet bende böyle düşünüyorum
ama yanlış düşünüyorum belki diye hep içime attm çoğu şey belli etmedim üstelemedim
ama artık söyleyeceğim bu sefer net bir şekilde
benmde isteklerim önemli sonuçta umarım düzelir.
Bence bu olay kapandiginda, siz zaten kendiniz esinize karşı istekli olursunuz. Sorun sadece size karşı anlayisli olmaması. Bu da konuşularak çözülür diye umuyorum.

O neymiş ya, günde 3 kez duş alsanız 3 defa mı olmak zorunda mesela? Eşinizin algoritmasını çözemedim. Siz duşa girince şartlanıyor mu? Duşa girdin sonra uyudun ne demek? 😅 Çok garip valla. Hep mi böyleydi?
Bende aynısını dicektim 😅 niye duştan sonra ki duştan önce yapın ikisinin duşu bir arada çıksın 😅

bende bilmiyorum kendini öyle şartlandırmış demek ki.
her banyoya girişimde hep aynı beklenti
gidip yatsam kavgalar.. sırf o sussun kavga çıkmasın diye kabullenmişim bende şimdi anlıyorum bu aralar iyice batıyor bu durum artık
bugün söyleceğim bir daha her banyodan sonra beklentiye girmesin. yeter artık gerçekten yani

siz de ona söyleyin

yani banyodan yeni çıktınız, o kirli

o da yıkansın o zaman

bir de saçınız ıslakken mi ilişki oluyor

yoksa kurut bir daha yıkan bir daha kurut o saç iflah olmaz

Siz duş alınca cinsellik istemesi çok itici bence. Kaldı ki iki günde bir çok bence. Burada 2 günde 1 normal diyenler evlenmeden önce ne yapıyordu acaba? Ama çoğuna sorsan evlenmeden önce olmaz der.:KK51:

siz de ona söyleyin

yani banyodan yeni çıktınız, o kirli

o da yıkansın o zaman

bir de saçınız ıslakken mi ilişki oluyor

yoksa kurut bir daha yıkan bir daha kurut o saç iflah olmaz
yok direk çıkar çıkmaz zaten cocuk uyumuş oluyor o zamana hiç üzerimi giyinmiyorum. saçlarıma ellemiyorum.
gider yapar onu söylesem üşenmez hiç :KK51:

Siz duş alınca cinsellik istemesi çok itici bence. Kaldı ki iki günde bir çok bence. Burada 2 günde 1 normal diyenler evlenmeden önce ne yapıyordu acaba? Ama çoğuna sorsan evlenmeden önce olmaz der.:KK51:
banada çok geliyor.. haftada 2 kere felan yeter bence diğer türlü bunalıyor insan herşeyi tadında bırakmalı yani.
evet bencede öyle bugün bir kez daha dile getireceğim bakalım ne tepki verecek

Günaydın hayırlı sabahlar bizim eşim ile özel bir sorunumuz var ve ben ne yapacağımı bilmiyorum ben mi yanlış yapıyorum düşünüyorum hata bende mi bunuda bilmiyorum
7 yıllık evliyiz eşim cinselliğe düşkün bir insandır ben ise öyle değilim ama ona ayak uydurmaya çalıştm hrp zaten insanın eşini arzulaması istemesi tabiki normal ama bu durum beni artık çok sıkmaya başladı zaten iş cocuk yeterince yoruyor insan her zaman kafası rahat olamıyor ki.
Her duştan sonra onun la birlikte olmamı istiyor bekliyor daha doğrusu
Yazın her gün kışın 2 günde bir hepimiz sık sık illaki duş alıyoruz bu bana artık yük oluyor inanın duş almak bile istemiyorum sırf bu neden yüzünden erteliyorum bazen yağlı saçlarla durmak zorunda kalıyorum evimde rahat rahat banyo yapamaz oldum
Dün yine aynı durum yaşandı akşam duş aldım ve saat epey bi geçti çok yorgundum sabah işe geleceğim için evi toparladım ve uyudum
Bu yüzden kavga çıktı yine neymiş duş almışım da geçmiş uyumuşum onun yanına gelmemişim
Böyle bir şey olabilir mi yani ben her duş aldığım zaman bu stresi yaşıyorum ve canımı sıkıyor artık bu durum
Dün gecenin bir yarısı tartıştık çok ağır konuştu bana ve şimdi konuşmuyoruz sabaha kadar uyuyamadım sinirimden
Nasıl bir yol izleyeceğim bilmiyorum o öyle yaptıkça bende iyice itici geri tepmeye başladı bu durum
her banyodan sonra bu beklentisi normal mi _?
Şap karistir yemeklerine libidonun gücu askina herif zarf atar bana bakti is yok hic zorlamaz valla ne oyle 2 gune bir seks ne ya butun gun canimiz çıkıyor zaten birde ise gidiyorsun bence randevulasin haftada 1 defa bence uygundur diyin ajandama bakip size hemen dönus yapacagim lütfen hattan ayrilmayin 🤣

Günaydın hayırlı sabahlar bizim eşim ile özel bir sorunumuz var ve ben ne yapacağımı bilmiyorum ben mi yanlış yapıyorum düşünüyorum hata bende mi bunuda bilmiyorum
7 yıllık evliyiz eşim cinselliğe düşkün bir insandır ben ise öyle değilim ama ona ayak uydurmaya çalıştm hrp zaten insanın eşini arzulaması istemesi tabiki normal ama bu durum beni artık çok sıkmaya başladı zaten iş cocuk yeterince yoruyor insan her zaman kafası rahat olamıyor ki.
Her duştan sonra onun la birlikte olmamı istiyor bekliyor daha doğrusu
Yazın her gün kışın 2 günde bir hepimiz sık sık illaki duş alıyoruz bu bana artık yük oluyor inanın duş almak bile istemiyorum sırf bu neden yüzünden erteliyorum bazen yağlı saçlarla durmak zorunda kalıyorum evimde rahat rahat banyo yapamaz oldum
Dün yine aynı durum yaşandı akşam duş aldım ve saat epey bi geçti çok yorgundum sabah işe geleceğim için evi toparladım ve uyudum
Bu yüzden kavga çıktı yine neymiş duş almışım da geçmiş uyumuşum onun yanına gelmemişim
Böyle bir şey olabilir mi yani ben her duş aldığım zaman bu stresi yaşıyorum ve canımı sıkıyor artık bu durum
Dün gecenin bir yarısı tartıştık çok ağır konuştu bana ve şimdi konuşmuyoruz sabaha kadar uyuyamadım sinirimden
Nasıl bir yol izleyeceğim bilmiyorum o öyle yaptıkça bende iyice itici geri tepmeye başladı bu durum
her banyodan sonra bu beklentisi normal mi _?
bunu kavga konusu haline getirmeniz çok yanlış eşine ne kadar yorgun olduğunu anlat tabi onun beklentisi de normal orta yol bulunur yani

İki günde bir olması normalde duştan sonra kısmını anlamadım. Her sabah hatta bazen günde iki kere duş alırız ama sevişmenin duşla alakası yok

Back