Eşim ile sorunlarımız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arabadaki adamı olayı ne tam çözemedim. Ama bu adamdan kurtulun takııntılı

Kusura bakma ama sana müstehak.
Bu adamıda asla bırakma başkasına denk gelmesin.

Bu insan kılıklı yaratıkla neden hala evlisiniz , motivasyonunuza hayran kaldım doğrusu, eşim bana ağza alınmayacak küfürler edecek bir de başka herifle yattın iması yapacak ve ben sadece gelip burda konu açmak ile yetineceğim...

Ay yorum yapmayim diyorum da bacim öğretmensin sen ogretmen egitimcisin cahil 15 yasinda da degilsin bu adamdan boşanmak icin milyon sebebin var les bir zihniyet meslekte var tayinini isteyiver git boşanma davasını da aç la havle yarabbi

ben bunları hak edecek ne yaptım
Bu adamla evli kalmaya devam ettiğiniz için başınıza geliyor böyle şeyler. Size or.spu dediğinde, aldatıyor imâsında bulunduğunda kapıyı gösterseydiniz devamı da gelmezdi. Ne kadar daha çekmeyi düşünüyorsunuz?

Şimdi gördüm. Böyle bir evlilikte hamile kalmaya uğraşıyormuşsunuz bir de. Öğretmenlik mesleğinin iyice suyunu çıkardı sizin gibiler. Eskiden kadın öğretmen denince akla gelen profil bambaşkaydı. Keşke atarken insanların ruh sağlığını da gözden geçirebilseler. Kendinize bile hayrınız yok, doğruyu yanlışı ayırt edemiyorsunuz daha. Bir nesile, bu memlekete ne hayrınız olacak…

Son düzenleme:
Sizin sorununuz bilezik sorunu değil ki. Para,maddi sorunlar olsa bir şekilde yerine konulur. Sizin sorunlarınızın daha çok manevi sıkıntılar olduğunu düşünüyorum. Eşiniz paranoyak ve sizi iffetsizlikle suçluyor. Bence asıl problem bu. Sizi iffetsizlikle suçlayan adamla aynı yatağı,hayatı nasıl paylaşacaksınız?

Tam bir ruh hastasi g.zekalinin birini bulmuşsun. Bundan adam olmaz. Olacak iş belli.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…