Eşim ile boşanmalımıyım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
5 aylık prematüre bebeğin hastaneye yatmadan sapasağlam durabilmesi?

Her yeşil gözlü kaslı erkek de yakışıklı değil yalnız

Senin adın sevill değil seviş olsun bacım. Lohusayken bile sevişmişsin, yani iki çocuk arasında 6 ay olması için ilkini doğurup dogumhane de sevişmiş olsan , gene kurtarmıyor. Birini dogurmadan ikincinin tohumunu atıp filizlendirniş olman gerekiyor. Tebrik ederim böyle yeşil gözlü, kaslı, vurdumu morartan erkeği bulmuşsun bol bol sevişşşş bacım. Unutma dışarıdakilerin d.tüne bakar ama seninle sevişirr. Onlar geçici sen kalıcı. Kolay gelsin sevişşş bacım

Haklısın kendim ettim aslında benimki sevgi degil yalnizlik korkusu bilmiyorum bana cok cektirdi neden hala yanindayim bilmiyorum piskolojim alt ust oldu piskologa gitim ilac kullandim belki sorun bende dir diye ama yok birgun ayni ertesi gunu bok goturuyor ailem destek degil biz cektik sende sabret cocuklarin icin bilmiyorum gelirim olsaydi minnet tmzdim bu serefsize

Kusura bakmayin yanlis yazmisim kizim 1 yaş 10 aylik oğum suan 11 ayina girdi

Ben sadece çocuklarıniza üzüldüm. O hengamede acaba küçücük kalpleri ne durumda.

22 yaş 2 çocuk 4 yıllık evlilik! Ablacım sen daha çocukken yapmışsın hatayı! Hadi sen yaptın da anan baban birşey demedi mi?
Kıskançlık kısmında çocukluktan geliyor. 2 çocukluyum boşandım kimseye yeşil gözlü kaslı diye bakmam! Sen o kıskanma işini bırak kim napsın senin sapık kocanı! Gözü fıldır fıldır 2 çocuklu öfke kontrolü olmayan sapığı!
Sonra korun hem de birkaç yolla korun da tekrar bir masumu ekleme bu hayata!
Ve oku açıktan oku. Çocuklar büyüyünce belki bir işe girersin. O herifin de g.tünü kaldırma sen yakışıklısın ben çirkinim diye.
Ha bu evlilikte en doğrusu boşanman ama boşanmayacağına çok eminim

Evet haklısınız bunun g..tunu ben kaldırdım korunuyorum zaten iliskiye yanasmiyorum isterse beni aldatsin bu saaten sonra sadece cocuklarim onemli ben 2 cocukla hastanelerde cocuklarim icin surunurken o işinin keyfini surdu pialik cocuklarim buyusun ise girip tekmeyi atcam zaten

Biraz sabret tatlım, güleryüzlü ol, tartışmalara girme, sürekli kocanın gönlünü hoş et. Zamanla aranız düzelecektir. Üçüncü çocuk bu aileye şart bu arada söylemeden geçemicem. Nazar var üstünüzde nazar.

:)

Seni yargılamak değil amacım yanlış anlama , herşey insanlar için insanin başına herşey gelebilir. Ama senin kendine güvenmen gerek esin yesil gozlu olmuş kasli olmuş ne önemi var ki ? Anlattigin gibiyse dünyanin en cirkin adamidir benim gozumde. Lutfen kendin ve cocuklarin için kurtar kendini.Boşver anneyi babayi ne derlerse desinler hayat kahır çekmek icin cok kisa , herkes gider günün sonunda bitek kendin kalirsin kendi yaninda

Konu sahibi
22 yaşında 4 yıldır evli.
Hamileyken şiddet görüyor
Doğum olunca 40i çıkmadan böyle bir ayı hanzosundan birdaha hamile kalıyor,ilki hata ikincisi aptalliktir kardeşim.
Adamı nasıl ilahlastirdiysa John travolta zannediyordur adam kendini keçinin olmadığı yerde koyun Abdurrahman Çelebi misali.
Son olarak ise bu adamı hala seviyorum diyor ve klasik kadın yalanı çocuklarım icin evliliğim falan.
Denecek birşey yok kardeşim sana tek kelime kendi düşen ağlamaz.

Biraz fazla agir konusmuyormusunuz

Cocuklarimin yaninda olmuyor kavga genelde disarda oluyor 2miz cikinca beb onlara kurban olurum ben onlara asla hisetirmem uzulsem bile buyuyunce caliscam ve ilk firsata şerefsize tekme
Çocukların arası kaç ay
anlayan beri gelsin…
İki bebeyi kime bırakıp geziyorsunuz? Gezerken kavga ediyorsunuz? Sonra dayak yiyip sevişiyorsunız? Yoksa öncemi sevişip sonramı dayak yiyorsunuz?
Kocanın göz rengi cam yeşilmi yoksa daha böyle maviyle karışık yeşilmi? Kedi yeşili gibi yani?
Kaslarını spor salonundamı yapiyor yoksa seni boks minderi niyetine kullanırkenmi yaptı?
Hepsini geçtim madem atacaksın az tutarlı at bari

Bu evlilikten hayır gelmez hem koca kişisi hem siz ruh hastası olmussunuz çocuklarıniza yazık bence bosanmanizda fayda var yazık o çocuklar böyle şiddet hakaret olan saygı sevgi olmayan bir evde buyumesin
Ayrica keşke güzel olsaydım yazmışsınız ne degisecekti o zaman şuanda öküz olan kocaniz o zaman öküz olmayacak miydi
Bırakın şu erkeklere bağımlı olmayı... saygısı olmayan adamı yolverin gitsin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…