çok çok ağır laflar etmiş.O. Çocuğu dediği anda ümügünü sikmadigina dua etsin.
Artık iş sizin kontrolunuzden çıkmış. Üzgünüm ki eşiniz çok başınızı agritacak.
Annesine kimse haklı demiyor diyemezde. Kaldı ki bencede annede suçun büyüğü. Ama şu var ki Empati empati diyorsunuzda hangi gelin kocasının annesinin ettiği küfürlere karşılık vermiş ki. Vereni zaten koca ve ailesi linç etmiş, az diklenenide koca susturmuş o büyük falan diye zorla aratmış koca bayramda gitmeye zorlamış gitmeyeninde huzuru olmamış. Yani genel durumlar istisnalar hariç böyle. Anne fedakar aslında kızına hep destek olmuş.biraz pohpohlanmak istemiş naz etmiş sitem etmiş ,damat hep memnuniyetsiz.Damat bey akşamdan akşama görüyor kvyi. Gelinler öyle mi tüm gün başlarında dır dır. Sonuca gelirsek Annende geçimsiz kocanda saygısız. Sen kvne karsı kocanın davranışları gibi davransaydın kocanın tavrı nasıl olurdu? Bunun cevabına göre kendine bir yol çizmen en mantıklısı sanırım.
aynen canım bende de vardı bu modelden görüşmüyoruz eşime etmediği laf kalmadıBu anne modeli kızından kocasını avcuna almasını maymun etmesini bekleyen anne modeli, kocana laf geçiremedin benden özür dileyecek vs diye yer kızını
canım benim annemde senin annen gibiydi en iyisi görüşmemek biz artık görüşmüyoruz görüşmeyince çok huzurlu olursunuz anne anneliğini bilmiyorsa sende mesafeni koyacaksın eşini ezdirme annene daha fazla normalde bi erkeğe o.çocucğu desen kafa göz dalar geçen konunda da anneni suçlu bulmuştum bu konuda da anneni suçlu buldum kimse senin annenin kapsisini çekmek zorunda değil.kesinlikle eşinle annen bir daha görüşmesin.annenin sana saygısı olsa kocana bunları söylemezdi sende görüşmezsen daha huzurlu olursun çünkü konuşursan annen sürekli kocandan dem vurur seni rahatsız eder.birde anne sen benim kocama nasıl böyle dersin diye hesap sormadın mı sormadıysan sende suçlusunÇok bunalmdaym kızlarevet annem resmen tahrik etti uc dört kere şerefsiz dedi
Esmde sensn o şerefsiz dedi dayanamadi artık
Ama şimdi kimse kimse le gorusmck peki o zaman nolacak
Esmnde hatlari var ama annem resmen ben ne dersem deym sussn istedi