Eşim İle Annem Çok Şiddetli Kavga Ettiler

Annenin mutlaka gördüğü bildiği bşy vardır
Oh iyi yapmış hep kız aileleri mi susmak oturmak zorunda ellerine sağlık

En iyisi ailelerle ciddi mesafe koymak. İkisi de hatalı bence. Koca Adama şerefsiz denir mi ya. Çok ciddi bir sebep yokken.. O da cevaben sensin dememeliydi tabi ama. Demek ki görüşmemesi gereken iki insanmış bu kadar yüz göz olduktan sonra on yıl geçse annenle eşinden birbirlerine hayır gelmez

Annen haksiz tamamamen olmasa buyuk oranda bu sozler yenilir yutulur cinste degil. Esin orada senin icin susmus benim kaynanam bana bunlari soylese sonu kotu olurdu. Simdi susma sirasi sende anneni savunmak o esinin sanada cepe almasini saglar. Ama annenide kotuleme tabi bu da gecici bir cozum olur icten ice isle aslinda oyle demek istemedi bana uzuldu haklisin ama o benim annem gibi ....

Annenizin yaptığını eşinizin annesi yapsaydı, cadı kaynana olurdu. Anneniz haksız eşiniz iyi bile dayanmış.
Ne demek ben anneyim susacaktı, o zaman kaynananızda size yapsın siz susun anneniz ne der, annenize bunu sorun.

Annenizin özür dilemesi lazım çok net. Kaynanam bunu yapsa özür dilese bile affetmem o ayrı.

Önceki konunda da yazılmıştı canım sen bebeğinle baş başa kalsan her şey daha iyi olur.Korkma kendine güven çağırma anneni.Tabi ki torununu götür göster,ziyaret et orası ayrı.Ama şüpheye düştüğünde hemen anneye başvurma.hayvanlar bile içgüdüsel olarak annelik yapabiliyor diye düşün,doktora danış kk'ya danış bir ablaya komşuya dosta danış.
Eşinle de annenle de ayrı ayrı konuş bir daha bu konuyu açmamalarını söyle (annen açmaya çalışacak gibi geliyor nedense).Baktın hala birbirleriyle uğraşıyorlar lohusalık depresyonunun sebeplerini sonuçlarını yazıcıdan çıktı al,öyle bir kavgada ellerine verip yavrunla yürüyüşe çık tatlım töbe töbe
Görüşmesinler dünyanın sonu değil,olağan karşılamaya çalış.Belki senin geldiğin veya çevrede gördüğün aile düzeni öyle değildi ama bu senin yeni çekirdek ailen,bu da sizin yeni düzeniniz.

Her şeyden önce bir "bayan", sonrasında bir "anne" nasıl böyle küfür edebilir, tahayyül edemedim Taşınmanız mantıklı olur zira bebeğinizin gelişim aşamasında annenizden uzak durmasında fayda var.

O. Çocuğu dediği anda ümügünü sikmadigina dua etsin.

Artık iş sizin kontrolunuzden çıkmış. Üzgünüm ki eşiniz çok başınızı agritacak.
çok çok ağır laflar etmiş.
kaynım eşime benim için "kaltak karın aramızı bozuyor" diye mesaj attığı günden beri, ne selam ne kelam. evime dahi almıyorum 11 senedir ne kaynımı ne karısını ne kv yi. eşek gibi pişman olup özür dilemedikleri sürece mesele kapanmaz benim için.
Majestey

cok zor Allah size sabir versin.. daha isler gerildigi anda keske yollasaydiniz anneniizi. biz de neler gorecegiz bakalim.. bizimkiler.de bayilmiyorlar birbirlerine. annenizle siz ayri gorusun bence. bir sure en azindan.sular durulana kadar. ailesiniz belki ileride hallolur.dogumdan sonra kari koca birlikte kalsa.en guzeli aslinda..

Annesine kimse haklı demiyor diyemezde. Kaldı ki bencede annede suçun büyüğü. Ama şu var ki Empati empati diyorsunuzda hangi gelin kocasının annesinin ettiği küfürlere karşılık vermiş ki. Vereni zaten koca ve ailesi linç etmiş, az diklenenide koca susturmuş o büyük falan diye zorla aratmış koca bayramda gitmeye zorlamış gitmeyeninde huzuru olmamış. Yani genel durumlar istisnalar hariç böyle. Anne fedakar aslında kızına hep destek olmuş.biraz pohpohlanmak istemiş naz etmiş sitem etmiş ,damat hep memnuniyetsiz.Damat bey akşamdan akşama görüyor kvyi. Gelinler öyle mi tüm gün başlarında dır dır. Sonuca gelirsek Annende geçimsiz kocanda saygısız. Sen kvne karsı kocanın davranışları gibi davransaydın kocanın tavrı nasıl olurdu? Bunun cevabına göre kendine bir yol çizmen en mantıklısı sanırım.

Valla kendi adıma bana küfür edilse ben cevap veririm hele tekme falan düşünemiyorum bile,gelinlere de hep bu aklı veriyorum kimse küfüre şiddete prim vermesin

Bir anneye bu küfürleri ve tekme atmasını hiç yakıştıramadım. Acayip saygısız bir olay. Eşinde de suç olabilir, fakat annen çok daha suçlu. Ben erkek olsam eşimin annesi bana öyle küfürler etse bir yere kadar edebimi bozmazdım fakat tekme attığı vurmaya başladığı an devrelerim atardı. Gerçekten Allah yardımcın olsun, çok zor bir durum.

Anneniz fazlasıyla hatalı. Damadına vurdu ve küfür etti öyle mi? Benim eşim katlanamazdi sanırım. Eşiniz yine sabırlıymış. Sizde yuvanizi dağıtmayı düşünmüyorsunuz değil mi ? Zira böyle bir düşünceniz varsa ilerde pişman olursunuz. Anneniz sizide döver mazallah

Üzgünüm ama anneniz daha bi hatali geldi bana. Gerekli olgunlugu gosterememis. Anneligi de gectim bi kadina yakisir davranmamis, en azindan kizini ne kadar zor bi duruma düsurdugunun farkina varmaliydi. Bu saatten sonra yapacaginiz en iyi cozum ikisini bi araya getirmemek

Küfür etmeyeymiş iyiymiş.
Stresten, gerginlikten deyip geçerlerdi ama şimdi bu durumda zor

Zaten ikisi de Allah'tan arıyormuş siz niye ateşi fitillediniz ki. Eşinize konuyu açmayın sen haklısın demeyin iyice tepenize çıkmasın. Annenizle de bir süre görüşmeyin hatasını anlasın biraz madem büyük büyük gibi davransın

Offf çok üzüldüm. Bir araya gelmesinler. Annen sizin eve gelmesin vs. Sen de bu vesile ile eşinin ailesiyle arana mesafe koy. Herkes kendi ailesiyle olsun. Herkes daha mutlu olur. Evet annen ne söylerse söylesin esin susmaliydi. Esin bagirdikca kadın hakaret etmeye vardirmis işi. Ben ne anneni ne kocani haklı buldum. Annen şerefsiz demiş. Senin kocan da annene aynısını söylemiş. Karşılıklı birbirlerine saygı duymuyorlar. Bence seni de sevmiyorlar

canım benim annemde senin annen gibiydi en iyisi görüşmemek biz artık görüşmüyoruz görüşmeyince çok huzurlu olursunuz anne anneliğini bilmiyorsa sende mesafeni koyacaksın eşini ezdirme annene daha fazla normalde bi erkeğe o.çocucğu desen kafa göz dalar geçen konunda da anneni suçlu bulmuştum bu konuda da anneni suçlu buldum kimse senin annenin kapsisini çekmek zorunda değil.kesinlikle eşinle annen bir daha görüşmesin.annenin sana saygısı olsa kocana bunları söylemezdi sende görüşmezsen daha huzurlu olursun çünkü konuşursan annen sürekli kocandan dem vurur seni rahatsız eder.birde anne sen benim kocama nasıl böyle dersin diye hesap sormadın mı sormadıysan sende suçlusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…