Eşim İle Annem Çok Şiddetli Kavga Ettiler

Annen sürekli Problem çıkartıyor taşının yanlız kalınca aklı başına gelir
Annenize de öz çocuğun mu ne demek sussun
Annesi bana saldırsa saydırsa ben sussam doğru mu?
Diye uyar ki
Annenin çok üstüne düşüyorsun
Uzaklaşın yoksa evliliğiniz tehlikeye düşürecek
Yanlız eşinin ailesine de yakınlaşma

aynen ya damadı haksız bulanlar var şaşırıyorum burda tamamen suçlu olan kv ama kadının kv değil ya suçlu olamaz.birde konu sahibi sen benim kocama nasıl böyle dersin diye hesap sormamış kocasını ezdiriyor tam tersi oğlanın annesi hakaret etseydi adamda hesap sormasaydı vay boşa o adamı ondan adam mı olurdu

Olan lohusa halinle sana olmuş malesef nedir dertleri böyle mutlu günlerde. Bence sen tüm bu olaylardan uzaklaş bebeğine odaklan onun sana ihtiyacı var moral bozukluğun ona da yansır

İkiside tuhaf annen senin rahatını düsünse böyle ağır konusmaz adam yine aşırı tepki vermemis. E adamda sana saygi gösterse annene tavrı doğru dürüst olur sen arada kalmıssın üzüldm. Ama onları bu sekilde karsı karsıya getirmende sendede pay gördüm. Bencede en doğrusu kimse kimsenin ailesyle ğörüsmesin...

ku
Bide dio ki ben ne soylersem soylwym susacakti ben anneydim varmi öyle birşey karşılık vermeyecekti dio
Ben cok zor durumda kaldm
kisura bakmasin anneneiz ama asil kendisi kizinin evliligi icin susacakti anne degil kayinvalide vede susmada biryere kadardir . bence sizde esinizin yaninda durun sizin evliliginoz herseyden onemli huzuurnuzda yaptigi seyi anlasin

Annenizin eşinize o.çocuğu dediği kısmı okuyunca gözlerim kocaman oldu... Anneniz böyle tartışma anlarında kontrolünü hep kaybeder mi? Eğer kaybediyorsa onunla bunu ciddi bir şekilde konuşmanız lazım gerekirse hiç ertelemeyin öfke kontrolü için destek alsın çünkü bugün eşinize yarın komşunuza sonraki gün kardeşinize hatta sonunda belki size... Dönüşü olmayan kırgınlıklara sebep verir. Bence bir süre görüşmesinler zaten herkesin öfkesi, kırgınlığı bir müddet yumuşasın daha sonra anneniz eşinizi bizzat arayıp bir akşam yemeğe çağırarak tatlı dille kendince büyüklüğünü göstersin ve ortalığı yumuşatsın ama dediğim gibi önce zaman ve annenizin öfke kontrolü...

Doğumda bende benzer şeyler yaşadım valla çok zor oluyor. Benimde eşim annemi istemedi evde. Sürekli bir bahane yok annen kapıyı hızlı çarpıyor yok şöyle yok böyle. Birazda kayınvalide doldurmuştu sanırım eşimi tek kendisi kalmak istemişti annem olunca kalmadı.
Benim anlamdığım nokta şu siz hiç eşinizin annenize karşı olan tavırlarından rahatsız olmadınız mı? Biz eşimle çok tartışmıştık bu konuda. Ne olursa olsun o sizin anneniz surat asması istemediğini belli etmesi ayıp değil mi? Bende kendi kayınvalidemi istemem içten içe ama geldikleri zaman asla surat falan asmam misafir sonuçta.
Annenizin davranış şekli ve ifadesi çok yanlış olsada alınmakta patlamakta haklı istenmediğini anlayınca içerlemiştir kadın. Tek suçlu anneniz değil bence eşinizinde kabahati büyük

Nasil dedin evine git diye ben demeden demis gibi davrandi ben niye geldimki gelmeseydim bide ciddi ciddi git evine desem ( asla demem) yuzume bakmaz bidaha

Bu damat larda evlenene kadar annecim annecim sonrada surat asmalar carpican agiz larina bu damatlarin

burdaki kızları dinlersen seni annenden ayırır o seni bastıran kocaya verirler cnm bence annenle hi,c aranı bozma esin görüsmek zorunda degil ama bence gurur duy seni her halularda savunan bi annen var hep böyle bi annem olsun istedim sahin gibi seni korumuz valla helal olsun

Büyükler gün geçirmiş insan olarak ,ortam gergin se sessizce çık ortalığı germesi anlamı yok ,küfür ne erkeğe ne kkadına yakışır, insan yüzyüze bakıyor yeri geldiğinde susmasinı bilmek lazım şahsen benim huzuru mu bozan uzak dursun derim

Canım benimde herleyden nem kapan bi annem var benimde doğum burnumdan geldi hiç eşini kırma annen zor kadınsa kendi haline bırak evinin huzuru kaçmasın zamanla düzelir malesef bazı anneler kızlarının evlerine eşine hükmedeceklerini zannediyorlar bu fırsatı asla verme abla tavsiyesi

Bayanlar tüm yorumları okumadım ama sanırım anne suçlu görülmüş. Fakat benim şahsi fikrim de şu annenin konuşmalarının doğru bulmasamda bayanın eşi suçlu sonuçta o kadın misafir oda sesini yükselterek karşılık vermeseydi bu kadar buyumezdi olaylar. Çok kötü bir durum ya Allah kimseye yasatmasin insan kaldirmasi zor olur eşinin annesine küfür etmesini

kp ya da kv sana bu küfürleri saysaydı ne yapardın merak ettim

kp ya da kv sana bu küfürleri saysaydı ne yapardın merak ettim
Zaten farkindaysan onunda doğru olduğunu söylemedim. Tabiki hoşuma gitmezdi ama evde yeni doğum yapmış bi esin var onun annesi sizin evinizde küfür boyutuna getirtmeden sesini yukseltneden alttan al esin için. Sonra konuşma burda olan bayana olmuş.

annen çok fevri davranmış adamın evinde adama o laf denmez..sen de az çok annenin tepkilerini tahmin edebilirdin keşke zaten gergin bi ortamda yeni bi gerginlik sebebi oluşturmasaydın..

konu sahibi hadi konuşun demiş annesi direk bağırmaya başlamış yani annesi konuşma değilde bağırma şeklinde giriş yapmış yoksa ortamın gerilmesine eşi sebep olmamış peygamber sabrı gerektirir böyle bir insanın karşısında sakince konuşmak

eski konunuz varsa okumadim ama suanki yorumum yuh!kimse statusu yasi basi ne olursa olsun haksiz yere birine hakaret etme hakkina sahip degil,adam ne yapsa hakli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…