Eşim İle Annem Çok Şiddetli Kavga Ettiler

Peki sizce annemi bu reddeye getiren eşim olsada yinede annem su durumda cok hatalı degil mi

Aynen.. Genelde problemli olan erkek ailesi ve erkek oldugundan olsa gerek, kiz annelerine bakisimiz hep 'yapici, dogru, hakli' seklinde oluyor ve olayi objektif değerlendiremiyoruz..
Halbuki gercekten cirkefce bi durum var ortada..
bir de şu var. Kk geneli kaynana problemiyle uğraşan gelinlerden oluştuğu için herkes kendini kadının yerine koyarak yorum yapıyor. Kaynana gelin konularında canhıraş savunmalar yapıp, anne damat konularını yumuşatmaya çalışmanın bir sebebi de bu bence. Bu konuda da konu sahibinin annesini kendi anneleri yerine koydukları için olaya o taraftan bakıyorlar. adil bir bakış açısı değil bence.
Bir kv geline sövecek üstüne tekme atacak abowww bdv yi gör sen

Ama burda acaba anne o raddeye nasıl geldi diyenler var
şimdi 100 küsür sayfalarda olurdu konu. Bunun hiçbir savunması olamaz. O zaman kaynanalara da aynı iyi niyetle(!) bakalım. Kadın nasıl bu raddeye geldi, kimbilir neler çekti vs.. Zaten kendi kızına davrandığı gibi adama davrandıysa adam nasıl surat asmasın
Benim annem de birçok şeyde beni eksik bulur eleştirir. Ben kendi annem diye sözylediklerini yutarım ama aynı şekilde eşime davransa eşim dönüp ne oluyoruz der.Benim annem onun annesi değil ki alttan alsın. Annem de hayatta ben anneyim kızıma davrandığım gibi damada davranayım deyip eşimi eleştirmez. Herkes yerini, sınırını bilmeli.

Haklsnz öncelik evladm.
Bana 50 günu zehir ettiler burnmdan fitil fitil getirdiler evladmla bile ilgilenmedm
Esimde oysa durduk yere surat ypmadi anneme
Annem hersey den şikayet etti
Vay esin meyve koymadi
Vay sohbet etmedi
Vay telefonla oynadı
Tanam annem de haklı esim kabul edio zaten surat astigini soğuk davrandini
Ama bana diyor ki durduk yere soğuk davranmadm ben.
Geldi gtti esin söyle böyle
Eşime yalvarm nolur yoma yansıtma bak o kadın bize hep yardimci oldu dedim
Olmadi olmadi
Smdi neye yaradi oysa

Çok Haklsnz ben çözmek için ugrastim hep ama iyice cikmaza girdi durum
Esimde annemin tavirlarndan dolayi surat asti durduk yere degl
Ama n olrsa olsn evine gelen birine yapmaması lazmdi esmde çok hatali
Ben su an o kadar kotym ki kafam beynm durms durumda

İşte ben bunu anlatmaya calstm anmem çok laf sktu evmde kalırken herseyimize karıştı.
Eşim dellendi
Gulen yüzü düştü
Surat asti
I suratıni astkca annemn laflari bitmedi
Ben cok arada kaldm bunalima grdm .
Yksa esmde durduk yere suratıni asmadi
Bide bana dio ki
Sakın onu benm kapima getrme getrrsen kovalarm yne o . Cocu defol gt derm o hak etti
Sana yardm ettm baktm cocuna baktm evine baktm
Bunları hak etmedim dior

Senin konularında çok önemli eksik bir ayrıntı var.

Eşinle annenin arasındaki sorunun temeli nereye dayanıyor?
Kim haklı esasında.

İlk konunda annen haklıydı bana göre, burda eşin.

Bir şey anlamadım gitti valla.

Bence eşin de çok bencil annen de düşüncesiz.
Seni düşünen yok.

Geçen gün ki konusunda benzer şeyleri yazdım. Ama olan olmuş.

Ama tam tersi durum olsa 'kv ye yuz verme, surat as' denilirdi.. Elbette yanlis eve geleni insana surat asmak ama eve gelen de haddini hududunu bilecek.. Istedigin hakaretleri edip sonra da "ama ben anneyim, ama o susacakti" diyemezsiniz.. Karşınızdaki damat da olsa elin oglu.. Bi yerde patlayabilir yani..
Konu sahibi, bence esine anneni savunma da kotuleme de.. Kirginligini belirt.. Hatrini ikisinin de saymadigini soyle uygun dille.. Ama taraf olma asla şu durumda.. Esine hakli ve haksiz oldugu kisimlari söyle tartışmadan..

İkiside susmadi eşime yalvardm nolur yamstma dedm oda ypmadi beni çok bunalttilar
Ama bende hatalym
Habire bi anne gel gel dedm
Esmini istemedini bile bile
Gelmeym kiizm istemiyor dedikçe gel dedim
Keşke demesedm
Bende birseyler düzelecek die umut ettm ama düzelmedi hersey cirindan ckti

Hatanın başı benm alsnda bu durumu bile bile annemi cagrdm hep aynı ortamda bulubdrdm
Gelmeym dedikçe istemio dedikce yok yok sana öyle gelio dedm
Al smdi daha mi iyi oldu

Puf. Anne anneligini bilmemis. Buyuk buyuklugunu bilmemis kucuk kucukluugnu bilmemis. Arada kalanin canı çıksın olmus.

ALLAH yardim etsin.
Bu durumda secim yapmak zorundasin sanki.
Aslinda iyi bor cozum.uzaga tasinmak ve anneni arada bir ziyarete gidip gelmek. Bukadar olaydan sonra zaten onlar bir araya gelmesinler.

Eşinde suç göremedim ben haklı, anneniz çok terbiyesiz nedemek küfür etmek, bir kadına yakışmayacak sözler bunlar.Siz dua edin eşiniz sizi boşamamış, annesine hakaret ne demek, eşinizi seviyorsanız annenizle bir süre görüşmeyin derim ben.

Doğum yapan kadın ama eşe ve anneye ne oluyor yahu. Bence iki taraf da zaten iyi olmak istemiyor gibi. Ben mesela eşimin ailesi ile aram açılsın istemem eşim de benim ailemle öyle. Olan o yavruya da olacak bir ömür boyu anneanne babaanne küs çocuk annesiz gidecek babaanneye ve anneanneye giderken baba gelmeyecek hala teyze amca dayilar da etkilenecek.
Eşin biraz iyi davranabilirdi annen de küfretmeyebilirdi. Bence ikisi de son derece haksız. Olan sana oluyor eşinin ailesi ile görüşmemek de hoş değil ben olsam çok huzursuz olurdum evliligimi etkilerdi.

Annenizi eşiniz çıldırtmış biraz da. Eski konunuzu biliyorum. Kadın 40 gün sizde kalıp yardım etmiş. Eşiniz evdeki misafire surat asmış oflamış, işteb gelmişkonuşmamış. Anneniz sSığıntı gibi hissetmiş belli ki.

Hatanın başı benm alsnda bu durumu bile bile annemi cagrdm hep aynı ortamda bulubdrdm
Gelmeym dedikçe istemio dedikce yok yok sana öyle gelio dedm
Al smdi daha mi iyi oldu
Yaaa Kıyamam ben sana bakkk şimdi lütfen toparlan kendine gell zaman herşeyi çözer emin ol...

Uzuntuden sütün falan kesilir Allah korusun...

İkisi de hatalı ikiside kuyruklarini dik tutma yarışına girmiş....

Seni de düşünmemisler...
Sen de onları düşünme...
Ben daha çok eşine kızdım annen yüzde yüz haklı değil ama eşin ayıp etmiş bide üstüne seni tehdit etmiş...

Istersen konunu da kapat kafan daha fazla karismasin hepimizin olaylara bakışı farklı...

Lütfen sen üzülme artık su akar yolunu bulur....

Zaman geçince düzelir merak etme...

Şimdi güzelce Beslen ve bebisini besle...

Cikabilirsen all Oğlani çıkın dışarı biraz gezin kocaman adam olmuş artık annesi...

Kendinize iyi bakın....

İkisi de haksız...Esin çok vefaliymis,annen çok terbiyeli..Tabiri caizse al birini vur ötekine..

Sen bebeğini dusun,kendini düşün..Ortalığı,kırılıp dökülenleri toplamak zorunda değilsin..Gorusmemeleri yerinde olur..

Kaldı ki bir önceki konunda beni çıldırttı diyosun annenden için, yani annende insanı cikdirtacak bir yapı var eski konunu bir daha oku istersen

Bende dayanamadm artık bagırdım cagırdm cinnet geçirtrti
Sen bana destek olmaya mı geldin böyle yapmayamı yeter anlamıyormsn gazdan ememiyor yavrum şu bu birisürü kavga ettik
Ben gidiyorum ne halin varsa gör yeter beni 45 gündür kullandığınız bundan sonradagelmeyecem
utanmaz sen insan olsan annene bagırman dedi ve gitti..

Al işte

Sen anneni bu duruma getirecek ne yapmıştın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…