Peki sizce annemi bu reddeye getiren eşim olsada yinede annem su durumda cok hatalı degil miAnneyse esinin annesi degil susmasini beklememeli kim olsa bu saaten sonra asla görüsmez sen görüs Ama esinden görüsmesini asla bekleme.
Annen senin ve torunu icin susmaliydi öyle basit küfür etmemeliydi, demekki seni düsünmüyor sende düsünme.
bir de şu var. Kk geneli kaynana problemiyle uğraşan gelinlerden oluştuğu için herkes kendini kadının yerine koyarak yorum yapıyor. Kaynana gelin konularında canhıraş savunmalar yapıp, anne damat konularını yumuşatmaya çalışmanın bir sebebi de bu bence. Bu konuda da konu sahibinin annesini kendi anneleri yerine koydukları için olaya o taraftan bakıyorlar. adil bir bakış açısı değil bence.Aynen.. Genelde problemli olan erkek ailesi ve erkek oldugundan olsa gerek, kiz annelerine bakisimiz hep 'yapici, dogru, hakli' seklinde oluyor ve olayi objektif değerlendiremiyoruz..
Halbuki gercekten cirkefce bi durum var ortada..
şimdi 100 küsür sayfalarda olurdu konu. Bunun hiçbir savunması olamaz. O zaman kaynanalara da aynı iyi niyetle(!) bakalım. Kadın nasıl bu raddeye geldi, kimbilir neler çekti vs.. Zaten kendi kızına davrandığı gibi adama davrandıysa adam nasıl surat asmasınBir kv geline sövecek üstüne tekme atacak abowww bdv yi gör sen
Ama burda acaba anne o raddeye nasıl geldi diyenler var
Haklsnz öncelik evladm.Artik sen de annesin dusun sen olsan bunu yasatir miydin evladina sen olsan sana o... denmesine katlanabilir miydin?? bunlara cevabini ver ve ona gore karar ver. sagligin icin yuvan icin en dogru karari sen verirsin. oncelik ne annen ne esin oncelik evladin...
Çok Haklsnz ben çözmek için ugrastim hep ama iyice cikmaza girdi durumHata sizde ikisininde karakteri belliyken sorununuzu çözün demeyecektiniz... Anneniz hatalı net ama eşinizde hatalı... Siz tamamen annenizi suçlamişsınız ama eşinizde dilinin ayarı yok artı misafire saygısıda yok... Evine gelen insana surat asılır mı? Kaldı ki gelen kişi anneniz... Kırk gün dolmuş sonundada patlamiş kadın... Söylemleri çok yanliş o ayrı...
İşte ben bunu anlatmaya calstm anmem çok laf sktu evmde kalırken herseyimize karıştı.Bu uslupta bir kadın kimbilir ne laflar soktu damat beye, minnet beklemeden gelip yardım etse güler yüz görürdü muhtemelen, ama sürekli bir başa kakma, adam da baktiysan kızına baktın demiştir, benim kayınvalidem böyle davransa kesinlikle böyle dusunurum
Hele kavga da bana serefsiz diyecek, ardından annemin namusuna laf edecek, yetmedi vuracak, ben de öyle susacagim, taş olsa dayanmaz kusura bakmayın, ama kız annesi kiymetli oluyor niyeyse bazıları için, az buçuk tarafsız bakabilen herkes annenin suçlulugunu bilir,
O kadar rahatsız olduysa damadın hareketlerinde gelmediydi, kusura bakma kizim ben bu davranışlara dayanamıyorum deseydi, yok ama illa burnunu sokacak, ve konu sahibi annenin tek amaci var o da boşanman, yoksa bu kadar ileri gitmezdi, sen de ya yuvani sececeksin ya anneni..
Anne olunca ilahi mertebeye ulasmiyor insanlar, biraz zaman geçsin gidersin annene, ama eşine bir şey yanstmadan allah yardimcin olsun
Geçen gün ki konusunda benzer şeyleri yazdım. Ama olan olmuş.olabilir ama annenin her gelişinde kavga çıkarmak yerine istemiyorsa güzelce anne yardımların için teşekkür ederim daha fazla gelmene yorulmana gerek yok diyerek guzelce yollayabilirlerdi şimdi her şey daha iyi mi oldu
Ama tam tersi durum olsa 'kv ye yuz verme, surat as' denilirdi.. Elbette yanlis eve geleni insana surat asmak ama eve gelen de haddini hududunu bilecek.. Istedigin hakaretleri edip sonra da "ama ben anneyim, ama o susacakti" diyemezsiniz.. Karşınızdaki damat da olsa elin oglu.. Bi yerde patlayabilir yani..Çok Haklsnz ben çözmek için ugrastim hep ama iyice cikmaza girdi durum
Esimde annemin tavirlarndan dolayi surat asti durduk yere degl
Ama n olrsa olsn evine gelen birine yapmaması lazmdi esmde çok hatali
Ben su an o kadar kotym ki kafam beynm durms durumda
İkiside susmadi eşime yalvardm nolur yamstma dedm oda ypmadi beni çok bunalttilarIki tane en yakinin olmasi gereken insan seni nasil da zor durumda birakmis..
Hatrina susamazlar miydi azıcık..
Ama annen bana masum filan gelmedi.. Malesef.. 'sktr gt o... Cocugu' nasil denir damada?? Kimseye denmez de.. Kizinin kocasi, torunun babasi.. Hayret doğrusu
Hatanın başı benm alsnda bu durumu bile bile annemi cagrdm hep aynı ortamda bulubdrdmBen de senin gibi düşünüyorum...
Hem kadını çağırıp yardım bekliyorlar hem de surat asiyorlar..
Gelinler ne Kv leri çekiyor evlilikleri icin kocalari için...
Beyimiz ne burnundan kıl aldirmayan bi tipmis kii ne eşine ne yuvasına sahip cikipta alttan almamış....
Majestey Canım kusura bakma ama sende hatalisin madem sıkıntı vardı cagirmasaydin kadını yada eşin olacak adama biraz daha kararlı konussaydin da haddini bilseydi....
Annen adına üzüldüm yazık etmissiniz kadına resmen oyuncak olmuş...
Sonuçta hem anne hem evinizde misafir ve size yardım eden insan eşin sesini kesmeliydi net..
Eşiniz ne yaptı öncesinde peki?Peki sizce annemi bu reddeye getiren eşim olsada yinede annem su durumda cok hatalı degil mi
Yaaa Kıyamam ben sana bakkk şimdi lütfen toparlan kendine gell zaman herşeyi çözer emin ol...Hatanın başı benm alsnda bu durumu bile bile annemi cagrdm hep aynı ortamda bulubdrdm
Gelmeym dedikçe istemio dedikce yok yok sana öyle gelio dedm
Al smdi daha mi iyi oldu
Peki sizce annemi bu reddeye getiren eşim olsada yinede annem su durumda cok hatalı degil mi