Eşim İle Annem Çok Şiddetli Kavga Ettiler

Annen sonuçta yeni annen değil.
Huyunu suyunu bildiğin biri.
Ne dersen ne yapabilir en azından tahmin edebilir.senin ortaya hiçç laf atmaman ikisiyle de ayrı ayrı konuşup arayı bulman lazımdı.
Fırsatı çok kotu kullanmişsin.
Ayrıca annen hatalı tamam ama kocan sutten çıkma ak kasıkta değil.
Herşeyden önce karsında bir kadın var annen kendine hakim olamamiş şerefsiz demiş kocanda sensin şerefsiz demiş.
İki tarafta çok terbiyesizleşmiş.ama eşin bir kadına bir anneye bu lafı etmemeliydi.
Muhtemelen annen bu lafından sonra dıger kufurleri sıraladı
Durumun çok zor.
Allah yardımcın olsun

Arkadaş sanki gel bak diye damat demiş ha damat gelsinde5 günlerce dursun demedi heralde çünkü kadını sevmiyo baştan,neden,çünkü evlwnirken adamı istememis ve muhtemelen terbiyesini o zamanda konuşturdu

Eşin o duruma getirmiş diyerek şiddeti ve küfürü haklı çıkarıyosunuz resmen,gelin olsaydı mağdur taraf kimse kv ye ne yaptın da böyle oldu demeyecekti

Empati kur, kv sana sövse tekme atsa bizde burda desek ki acaba kv ni o duruma getirecek ne yaptın, ne hissederdin?

Küfür ve şiddetin mazereti olabilir mi
bu durumu yaşayan bi çok gelin var ztn ama nedense hiç bi erkekte demiyorki annesine sen eşime bunu bunu dedin şmdi defol!! yok böyle bşe.

Annen normal bir şekilde saygı çerçevesinde konussaydi evet dinlerdi am a yinede hakkı varsa savunurdu kendisini, amaaaaa iş küfre girerse kendi annesine bile saygısı kalmayabilir insanin.
Annen eşinden beklediği saygıyı (susmasini)kendi konuşurken niye göstermemis?
Annen çooook haksız ben olsam eşimle aramızda hiiic bozma ,aksine daha iyi gexinmeye2 bakarim.
Bundan sonra da hiç arada kalıyorum demem.

O.ç. dese bile mi?
ewet .. ztn annesni haklı görsün demiyorm. ama sonuçta annesi. çok sinrlenmştr üzülmüştr. bu durumda konu sahibi eşini poh pohlucak sen haklısın onun adına özr dilerm ama yaşı bzden büyk bi hellalik iste fln demesi lazm. ayrıca eşide sütten çıkma ak kaşık deil. büykler karşnda ses yükseltmeden konşmalıydı. annesi söyler söyler susardı.

Aynı şeyi ben de yaşadım eşim s... Git benim evimden dedi o gün bugün konuşmuyorlar. O zaman çocuğum da yoktu. Sonra bir 6 ay kadar ben de annemle görüştüm hamile kaldım o ara baktım durmadan baskı yapıyor boşan diye kestim görüşmeyi başka sebepler de var tabi 20 gündür tekrar görüşmeye başladık eşim bir şey demiyor görüşmemize.
İşin zor
Ama eşinin yanında ol. Çocuğun da var.

ewet .. ztn annesni haklı görsün demiyorm. ama sonuçta annesi. çok sinrlenmştr üzülmüştr. bu durumda konu sahibi eşini poh pohlucak sen haklısın onun adına özr dilerm ama yaşı bzden büyk bi hellalik iste fln demesi lazm. ayrıca eşide sütten çıkma ak kaşık deil. büykler karşnda ses yükseltmeden konşmalıydı. annesi söyler söyler susardı.

Aynı küfür size kullanılsa, üstüne bir de tekme yeseniz gidip siz helallik isteyeceksiniz yani.

Maşallah ne yüce gönüllülük.

Aynı şeyi ben de yaşadım eşim s... Git benim evimden dedi o gün bugün konuşmuyorlar. O zaman çocuğum da yoktu. Sonra bir 6 ay kadar ben de annemle görüştüm hamile kaldım o ara baktım durmadan baskı yapıyor boşan diye kestim görüşmeyi başka sebepler de var tabi 20 gündür tekrar görüşmeye başladık eşim bir şey demiyor görüşmemize.
İşin zor
Ama eşinin yanında ol. Çocuğun da var.
Eşinizin ailesi ile görüşüymsnz peki

Bir önceki konuda bilmem kaçıncı üyelik olduğu deşifre edilmişti, açıklama yapan da olmadı ki?:KK14:

Annenizi eşiniz çıldırtmış biraz da. Eski konunuzu biliyorum. Kadın 40 gün sizde kalıp yardım etmiş. Eşiniz evdeki misafire surat asmış oflamış, işteb gelmişkonuşmamış. Anneniz sSığıntı gibi hissetmiş belli ki.
Evet cnm öyle oldu ve en sonndada annem patladi (

aman ne anneymiş
annelik değil kaynanalık yapmış

ben de olsam eşin gibi davranırdım

(not: olayların en başını bilmiyorum yazdıgın kadarına yorum yaptım)

İkiside susmadi eşime yalvardm nolur yamstma dedm oda ypmadi beni çok bunalttilar
Ama bende hatalym
Habire bi anne gel gel dedm
Esmini istemedini bile bile
Gelmeym kiizm istemiyor dedikçe gel dedim
Keşke demesedm
Bende birseyler düzelecek die umut ettm ama düzelmedi hersey cirindan ckti
Simdilik bebeginle ilgilen bakalim.. Esinle kavgaya girme.. Konusmaniz gerekirse uygun dille anlat uzuntunu ve kirginliklarini..
Senin aran nasil esinin ailesiyle?

Küfür ve vurmalar dışında annem ve eniştemin durumu aynı. Sürekli olur olmadık şeylere alınıyorlar karşılıklı. Bizimkilerin ki soğuk savaş ama sizinki bildiğin sıcak savaş olmuş. Ablam hep arada kalıyor. Ablama çok üzülüyorum. Zor bir durum gerçekten. Yüz göz olmuşlar bir kere daha da düzelmez yani benden söylemesi. Allah yardımcınız olsun.

Aynı küfür size kullanılsa, üstüne bir de tekme yeseniz gidip siz helallik isteyeceksiniz yani.

Maşallah ne yüce gönüllülük.

annesyle bi ömür küs mü kalsın.. orta yol bulunmak zornda . bunuda sadece konu sahibi yapabilr.. eşinede annesnede gidp sen haklsn bi kere alttan al die ikna etmeli. barıştrmalı. sonrasında annesyle daha az görüşsün ailece. mesela annesi gelmk istdğnde dışarı çıkcaz fln gbi bahanelerle.. ewin başka bi durumuna bahane bulup taşınsın..
üzülen ne damat nede anne. bu durum sadece konu sahibini yıpratır.

Eşinizin ailesi ile görüşüymsnz peki
Evet görüşüyoruz annem 20 gün önce geldiğinde onlarla da kavga etti ama benim annem çok sever böyle tartışmaya girmeyi. Onlar beni seviyorlar ondan konusunu bile açmadılar bir daha
Eşin niye benim ailemle görüşme demiş anlamadım
Herhalde senin ailenle görüşmeyeceğim dediği Zaman ben de seninkilerle görüşmem o Zaman diyeme diye..

annesyle bi ömür küs mü kalsın.. orta yol bulunmak zornda . bunuda sadece konu sahibi yapabilr.. eşinede annesnede gidp sen haklsn bi kere alttan al die ikna etmeli. barıştrmalı. sonrasında annesyle daha az görüşsün ailece. mesela annesi gelmk istdğnde dışarı çıkcaz fln gbi bahanelerle.. ewin başka bi durumuna bahane bulup taşınsın..
üzülen ne damat nede anne. bu durum sadece konu sahibini yıpratır.

Annesiyle küs kalsın diyen kim eşi bile dememiş bunu sen benim ailemle görüşme bende seninkilerle demiş yani herkes kendi ailesiyle görüşecek

X