Eşim İle Annem Çok Şiddetli Kavga Ettiler

Ben de senin gibi düşünüyorum...

Hem kadını çağırıp yardım bekliyorlar hem de surat asiyorlar..

Gelinler ne Kv leri çekiyor evlilikleri icin kocalari için...

Beyimiz ne burnundan kıl aldirmayan bi tipmis kii ne eşine ne yuvasına sahip cikipta alttan almamış....

Majestey Canım kusura bakma ama sende hatalisin madem sıkıntı vardı cagirmasaydin kadını yada eşin olacak adama biraz daha kararlı konussaydin da haddini bilseydi....

Annen adına üzüldüm yazık etmissiniz kadına resmen oyuncak olmuş...
Sonuçta hem anne hem evinizde misafir ve size yardım eden insan eşin sesini kesmeliydi net..

Annelet kızlarının kocalarından çok şey bekliyorlar yapmayınca da öfkeleniyorlar. Öfkellerini kimi küfürle hakaretle kimi küserrk kin besleyerek gösteriyor olan tabi kızına oluyor güya kızına üzülüyor da ondan kızının kocasına kızıyor. Ben de bu denli olmasa da arada kaldım doğumdan sonra. Hergün ağlıyordum. Emziremedim bebeğimi.

Keşke sadece annenle konuşsaydın öfkesini anlardın yüzleştirmezdin. Ben öyle yaptım eğer senin gibi derdinizi kobuşarak halledin deseydim biz de de ipler kopardı. Her iki taraf da gergin çünkü.

Neyse olan olmuş keşkelerin faydası yok. İkisinin de Üzerine gitme zamana bırak. İlerde unutulur inşallah...

Ahh aramsiçimi okumssn
Benm annemde öyle
Vay esin Günaydın demedi
Vay eline saglk demedi
Vay cay koymadi
Vay sohbet etmedi
Vay a dedi vay b dedi
Ayni benim kaynanam benim erken dogumda basladi eksik aramaya annem o hastaneye gelince hosgeldin dememis esime demis biz can derdindeydik o ne derdinde

İnanamıyorum bazen insanlara. Annen düpedüz haksız, kızımın huzuru filan demeden kimsenin kabul etmiyeceği bir muameleyi eşine yapıyor. Bu hareketleri ve hakaretleri kayınvalide söylemiş olsa, eşi,de yanında onu savunmadan sussa, burada toz üstünde toz kalmamıştı. Şimdi suçu eşine bulanlar bile olmuş. İstediğini söyleyen istemediğini işitir diye bir laf var.

Bide dio ki ben ne soylersem soylwym susacakti ben anneydim varmi öyle birşey karşılık vermeyecekti dio
Ben cok zor durumda kaldm
Olur mu öyle şey ya, evlada bile küfür etsen karşılığını vermek hakkı kaldı ki eşin el oğlu. Anne baba diye her şeye hakkı olamaz bir insanın.

Şu durumda ben olsam eşime evet annemin hareketlerinin abartılı olduğunu söylerdim ama eşim bunu ileride kullanmaya çalışırsa dik durur ona da ağzının payını verirdim. Olayın geçmişini bilmediğimden sadece anlattıklarınız doğrultusunda yorum yapıyorum tabi, belki de genele baktığımızda eşiniz haksız bilemem.

Annenizin küfür etmesini falan geçtim, sizi eşiniz karşısında zor durumda bırakması bile büyük düşüncesizlik. Ele karışması zaten zordur, bir de sizi rezil etmiş.

Suçlu anneniz, hiç bir zaman anneyim anne demek terbiyesizlige iznim var demek değildir. Anneyse kızının huzurunu düşünecek ona göre hareket edecekti.
İşin bu noktaya gelmesinde de sizin payınız var.
Aralarında ki gerilimi bile bile siz de annenizi dibinize sokmayacaktiniz.
Doğumdan sonra eğer bir hastalık vs yoksa 1 hafta yanınızda kalsın yeter.
Onun dışında da hastaysanız esinizi arayın zaten duyunca atlayıp geldiğine göre hastaneye de goturebilirdi.

Bundan sonra yapacağınız annenize siz tek başınıza 2 haftada 1 falan gidin görün. O size gelmesin ve eşinizle görüşmesin.
Eşinizin ailesiyle ilgili bir sıkıntınız yoksa onlara görüşün tabiki. Onların ne günahı var onu anlamadım. Esiniz olası bir ama senin ailenle görüşüyoruz savunmasını engellemiş aklınca ama durup dururken o insanlara haksızlık etmeye gerek yok.

Ben tamamen annenizi suçlu buldum, annenizin ciddi biçimde nezaket problemleri var ve sadece bu kavgada ortaya çıkmamıştır, kimbilir ne laflar soktu aralarda...
Bir kadın olarak dusunuyorum, eşimin annesi sozumona eşime yardıma geliyor, sürekli bana laf söylüyor, kendi çocuğuna baktı diye benden minnet duymami istiyor, asla da güler yüz gostermezdim, minnetle iş yapacağına hiç gelmeseydin derdim...
Bir de ustune bana şerefsiz diyecek, annemin namusuna dil uzatacak, ve hatta bana siddet uygulayacak, tabi ki de yuzune bakmam...bazi yorumlara sastim kaldim, anneye acimislar, kiz annesi olunca mi dokunulmaz oluyor, bunları erkek annesi geline deseydi, ustune bir de tekme atsaydi, aman sen de niye suratını astin mi diyeceksiniz.. Pes yahu..

bu kadar şiddetli olmasada bnde yaşadm böyle bi durum.. eşime '' büyklük sende kalsn o yaşlı annemiz elini öp barış lütfn bnm hatrm içn ilk deda bşeyi bu kadar istyorm '' fln dedm ve eşim elini öptü barıştılar.. burdada iş sana düşüyor. eşini ikna et. kim haklı kim haksz bilemem ama sonuçta annen o . ve szden büyk saygılı davranın.

annene haklı diyenlere pes diyorum.bir anne kızına ve torununa bakıyorsa,damadı için mi bakıyor ki,ondan saygı beklesin.
herşeye, evladı için katlanmak diye bir şey var.

eşininizin hatalı tarafları çok fazla ama konuda anneniz tamamen haksız.
aynı durum kayınvalide tarafından yapılsaydı,kimse kaynana haklı demezdi.çifte standart bu.

işte bu yüzden ne kendi annenize yakın ne de kayınvalidenize yakın oturmamalısınız.yakın olsanız bile öyle vıcık vıcık bir ilişki olmamalı.siz eşinizle tartışırsınız,anneniz eşinize kin güder.siz barışsanız bile ,anneniz eşinizden nefret etmeye başlar.
aynı şey erkek anneleri için de geçerli.gelin,oğlumu üzüyor,mutsuz ediyor diye,geline sinir oluyor,erkek anneleri.

ne kadar uzak ilişki ,o kadar huzur.

En son annem eşime o. Cocugu s.. git dedi tekme atti vurdu cok kotydu hersey.
ne denir ki kolay kolay düzeliceğini sanmam
ne olursa olsun annenizin sizi düşünerek bu hareketi yapmaması lazımdı
eşiniz sonuna kadar haklı

Valla kim olursa olsun küfretme Hakkı'na sahip olamaz bence anneniz abartmış. Siz bence yuvanızda durun eşiniz görüşmesin sizde görüşmeyin ailesiyle madem. Ne olacak ki böyle devam edin ayrıca yavrunun yanında kavga etmeyin etkileniyorlar Can'ım benim ya bebeğinizi düşünün onun size ihtiyacı var kafanızı bunlarla yormayın ona konsantre olun

Hata sizde ikisininde karakteri belliyken sorununuzu çözün demeyecektiniz... Anneniz hatalı net ama eşinizde hatalı... Siz tamamen annenizi suçlamişsınız ama eşinizde dilinin ayarı yok artı misafire saygısıda yok... Evine gelen insana surat asılır mı? Kaldı ki gelen kişi anneniz... Kırk gün dolmuş sonundada patlamiş kadın... Söylemleri çok yanliş o ayrı...

Bu uslupta bir kadın kimbilir ne laflar soktu damat beye, minnet beklemeden gelip yardım etse güler yüz görürdü muhtemelen, ama sürekli bir başa kakma, adam da baktiysan kızına baktın demiştir, benim kayınvalidem böyle davransa kesinlikle böyle dusunurum
Hele kavga da bana serefsiz diyecek, ardından annemin namusuna laf edecek, yetmedi vuracak, ben de öyle susacagim, taş olsa dayanmaz kusura bakmayın, ama kız annesi kiymetli oluyor niyeyse bazıları için, az buçuk tarafsız bakabilen herkes annenin suçlulugunu bilir,
O kadar rahatsız olduysa damadın hareketlerinde gelmediydi, kusura bakma kizim ben bu davranışlara dayanamıyorum deseydi, yok ama illa burnunu sokacak, ve konu sahibi annenin tek amaci var o da boşanman, yoksa bu kadar ileri gitmezdi, sen de ya yuvani sececeksin ya anneni..
Anne olunca ilahi mertebeye ulasmiyor insanlar, biraz zaman geçsin gidersin annene, ama eşine bir şey yanstmadan allah yardimcin olsun

Haklı demedim ki. Ama yazık diyet demeniz bir annenin onca fedakarlığı sizin gözünüzde diyet mi??

Çok dramatik değil mi bu yorum,diyet bekliyosa diyet yani,kızına bakmak ağrına gidecekse bakmasın herseye ben anneyim ben ne dersem susacak diye elin oğlunu eziklemek ne, damadı baştan istememiş belli ki sevmiyo damat da bunu biliyo öyle böyle evlenilmiş eline sağlık denemesi mi sorun

Kaldı ki anneden birsey bekleyen de damat değil

Annem başladı : Vay başkalarının cocugu ne güzel emiyormuş benimki ememiyormuş Gazdan değilmiş benemziremiyormuşm onlarn cocugu güp güp cekiyormuş Benim sütüm yokmuş
Ben : Anne bak doktorda dedi bebegimgazdan ememiyor gaz skştrıyor benle ne alakası var.. benim sütüm yetmesepenyem sırl sırıl islanmaz.. bu cocuk kiloalmazz
Annem : gazdan felan değil senemdiremiyon ..
Beni sinir bogdu kadın destek olacagı yerde köstek oldu..

Eski konusundan bir kuple,buyrun ömür yiyen bir kadın

İşleri düşünce anne anne
insanlara yaptığınız herseyden sonra bir teşekkür bile beklememek lazım sizin hayat anlayısına göre o zaman. Bunu başarabiliyorsanız bravo keza böyle insanların varolabileceğine bile inanmıyodum. Ayrıca eziklememiş teşekkür beklemiş o kadar emeğine karsılık. Kızını bile damadından önce hastaneye yetiştirmiş. Damat bekleseydi karısının başında. Kadın çocuğuna bakmış büyütmüş suan mecbur değil ama hala heran yanında.Anneler çocuklarına bakar yardımcı olur ama karsılığında teşekkür bekler bu gayet normal. Benimki dramatik bir yorumsa sizinkide çok acımasız.

Eve geldik Agzıma tek lokma alamadımüzerimi bile değiştiremedim daha..
Hiç demiyor kızım ver biraz bakıyım sen git birşeyler ye üzerini değiiştir.. Geçti kuranokumaya başladı elbette okusun ama ben ohaldeyken insan demezmi Bu kız hiç birşeyyiyemedi daha.. neyse
Oğlum başladı aglamaya emzryrm ıkınıyo gazdan kıvranıyor ememiyor
annem ordan başladı böyle çocuk baKILMAZ sen emziremiyorsun sende sorun gazdan değil

Alınız fedakâr anne,annenin onca fedakarlığı dediginiz kadın bu yani vıt vıt vıt zangoç gibi

Iki tane en yakinin olmasi gereken insan seni nasil da zor durumda birakmis..
Hatrina susamazlar miydi azıcık..
Ama annen bana masum filan gelmedi.. Malesef.. 'sktr gt o... Cocugu' nasil denir damada?? Kimseye denmez de.. Kizinin kocasi, torunun babasi.. Hayret doğrusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…