Eşim İle Annem Çok Şiddetli Kavga Ettiler

Bu anne modeli kızından kocasını avcuna almasını maymun etmesini bekleyen anne modeli, kocana laf geçiremedin benden özür dileyecek vs diye yer kızını
Aynen bence kimse çocuk doğurdu diye hürmet haketmiyor asıl analık babalık evladının mutluluğunu Huzurunu sağlayabilmektir, Majestey de görüşmesin kendi kendine düşünsün zaten gelir pişman olursa görüşür yoksa uzak olsun , yani düşünsene kayınbabam bana o.ç diyecek ve eşim onunla görüşecek biter bu evlilik

Her ne olursa olsun bir insana şerefine namusuna ağır gelecek şeyler söylenmemesi gerekiyor çünkü insanların en hassas olduğu nokta orasidir. O an gözü dönüp annene vurabilirdi bile bir tokat dahi olsa. Anneniz haksız ... Şunu da merak ettim surekli annen ve eşin arası soğuk ya sebebi nedir ?

Çok bunalmdaym kızlar evet annem resmen tahrik etti uc dört kere şerefsiz dedi
Esmde sensn o şerefsiz dedi dayanamadi artık
Ama şimdi kimse kimse le gorusmck peki o zaman nolacak
Esmnde hatlari var ama annem resmen ben ne dersem deym sussn istedi

Gerçekten özünde analık hisseden kızım beni kullandı çalıştırdı demez bence, ben çocuğum hasta iken onunla hastaneye gitmeyi bir zulüm görmem bilhassa istemese bile onun yanında olmak isterim evladımın iyi olduğunu görmeden Nasıl huzur bulabilirim ki ? Damat nedir ki kızımla anlaşıyorsa iyi damat anlaşamıyor üzüyorsa kötü damattır , egoların ebeveynlikte yeri olduğunu düşünmüyorum

Sebebi geçmişte olanlar bitenler doğumda annem yanmda kaldı esm surat aştı istemedi istemedini belli etti annemde siginamyrm dedi esn beni istemiyo dedi
Eşime yansitma dedikce yansitti
Annemde gldi gitti vy esin benle konuş muo herseym batio siginamyrm evnde dedi
Arada kalan ben oldm

Canım bir süre sen de görüşme kafanı topla ortam bir soğusun bekle

Önceki konunada yazmıştım, çok üzüldüm yaşadıklarınıza.

Annen senin acillik olmanın suçlusu olarak eşini gördüğü için öyle yapmış ,haksız ama öyle düşünmüş bence. Keşke annene haber vermeseydin birkomşu arkadaş falanla gitseydin hastaneye. Olan olmus artık , bundan sonra eşinleanneni aynı ortama sokma zaten kendileri de girmek istemezler. Sen de konuyu düşünüp düşünüp üzülme, bebeğini düşün onunla ilgiken koca insanlarannenve eşin neyaparlarsa kendileri bilir. Bebeğinden başkakimseiçin üzülme sakın.

Ben Doğumyaptıktan 24 saat sonra hastane korkuluklarımdan atlayıp intahara kalkan
bir annem var. Sebep , sabah eşim anneme günaydın dememiş, annem yemek yapmış elinesağlıkdememiş, (annemsaat 6-7 gibi gelicekti 4 tegeldi) ,anne ben burdayım sen6-7gibi gelseydin demiş yani incirçekirdeğini doldurmayacak seyler yüzünden lohusalığımı mahvetti, tum hastaneye rezil oldukvs. Çok uzun yazmıyım amabunları yaşayan tek sendeğilsin demek için yazdım. İkisini de boşver bu konuyu konuşup çeneni ve nefesini yorma bile . Bebeğinle ilgilen senin şimdi onların kaprisleriyleuğraşacakzqmanın yok.

Annen eşininle evlenmeni istemişmiydi ?Sanki çok önce sorunlar olmuş patlak vermiş. Ayrıca annenin ağzı çok bozuk.
İstememesti canm .
Doğumda evmde kaldı esmle sorun yaşadı esim suratıni aştı annem astı araya soğukluk girdi hepten eşime ypma dedikçe belli etme dedkce belli etti istemedini onunda kendine göre nedenleri vrdi
Annemde basimin etini yedi durdu hep arada kaldm hep hep

Bana çok abartı geldi bazı şeyler . Belki eşin doğumda kalmak istedi de yüzü asıldı sana söyleyemedi ?? Tek kız mısın ya da evin en küçüğü ? Eşin peki ciddi ciddi annen gelmesin diyor mu ?

Ahh resmen içimi okumssn
Benm annemde öyle
Vay esin Günaydın demedi
Vay eline saglk demedi
Vay cay koymadi
Vay sohbet etmedi
Vay a dedi vay b dedi

Annen eşininle evlenmeni istemişmiydi ?Sanki çok önce sorunlar olmuş patlak vermiş. Ayrıca annenin ağzı çok bozuk.
Eşim eline saglk demedi nie demedi oldu
Esim fazla sohbet etmedi nie etmedi oldu.
Esm Günaydın demedi nie demedi oldu
Esm hosgeldn demedi nie demedn oldu
Hersey sorun oldu hersey.
A desede b desede sorun oldu annem için idare etmeye calistikca hersey sarpa sardı

Düşünün kızınız doğum yaptı
siz sırf onun için izin aldınız her gün gelip bakıyorsunuz çocuğu doktora götürmeye bile önce siz yardım ediyorsunuz
ama geldiğiniz her gün damat bu kadın niye burda gibisinden havalarda
her gün annesi orda diye sinirli her gün kavga çıkarıyor
ama her seferinde de kadının yardımını bekliyor
bu da biraz cikarcilik ve ikiyuzluluk oluyor
o annenin de artık canına tak etmiştir

Annem eşimin herseyi ne birsey buldu
Esmde soğudkca soğudu surat astikca asti

En sağlıklısı eşinin bulduğu çözüm , onun ailesi ile görüşme, eşinde senin ailenle görüşmesin çünkü arada ki saygı yok olmuş nefrete dönüşür canım. Eşinle sıkıntın yoksa huzurunu kimse için bozma.

Evet canına tak etti ama o sözleri söylemesi doğru mudu sizce
Bide ben ne soylersem söyleyeyim esn karslk vermckti dedi

Ay mesajına güldüm ya hakikaten bu kız anaları kızları doğum yaptığında extra bir hürmet ilgi bekliyorlar etrafımda istisnasız bütün anneler böyle, bir arkadaşım annesi ile kocası 2 yıl küstü, bir arkadaşımın annesi kız doğumdan çıkar çıkmaz hastane kötü ortam kötü felan herşeye bir kulp buldu, benim annemde böyle bir naz yapacak gibi olmuştu anne evine git benim durumum ortada seninle uğraşamam dedim ve sustu devam ettirmedi yani acaba bize birşey olacak diye korkudan psikolojilerimi bozuluyor inan anlamadım

Annem eşimin herseyi ne birsey buldu
Esmde soğudkca soğudu surat astikca asti
Olmaz öyle şey sırf kendisi sevmiyor diye evladının mutsuz olmasına göz yumamaz... Annen haksız canım, sırf kendisi istemiyor diye de sakın eşini üzme. Mecbur kabul etmek zorunda eşini. Bi sure gorusme.

Ama kadın haklı iken haksız duruma düşmüş. Küfretmek ne demek; insan nolursa olsun hele ki damat gelin ise kendini tutmayı bilmeli Anneden bahsediyoruz.

Küfretmek çok yanlış bir şey. bazen sinirle ağzımdan kötü bir laf çıksa annem ,hemen yerin dibine koyuyor beni, küfretme alışkanlık olur diye (gerçi annemde arada saydırıyor o ayrı konu)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…