Eşim İle Annem Çok Şiddetli Kavga Ettiler

Annem sakin olamadi saydi saydi esmde dayanamadi o da saydi sonrada dio ki o susacakti :KK43: ben anneydm
O anne de, o.rspu dediği anne değil mi? Ayıp. bir insana bu küfür edilir mi? Eşin iyi bile sabretmiş. Ben olsam ağzına iki tane yapıştırır kapı dışarı ederdim. Anne olmak başkalarının annesine o.rspu demeyi meşrulaştırmaz.

Eşiniz annenizi bu hale getirmiş olamaz mı? Kadın size yardıma gelmiş istememeler falann. Anneniz haklı diyemem ama sizde eşinizi tutuyormussunuz gibi geldi bana. Ve eşiniz bundan yüz almış gibi. Kadın sizdede kalmıyormuş eşinizi bu kadar annenize düşman yapan ne anlamadım

Düşünün kızınız doğum yaptı
siz sırf onun için izin aldınız her gün gelip bakıyorsunuz çocuğu doktora götürmeye bile önce siz yardım ediyorsunuz
ama geldiğiniz her gün damat bu kadın niye burda gibisinden havalarda
her gün annesi orda diye sinirli her gün kavga çıkarıyor
ama her seferinde de kadının yardımını bekliyor
bu da biraz cikarcilik ve ikiyuzluluk oluyor
o annenin de artık canına tak etmiştir
1 kızım var bir tane de yolda , kızım yardıma ihtiyacı varsa hergün giderim damat hoşgeldin demesin ben de o yokmuş gibi davranırım işimi bitirir çıkarım ağzımı açmam önemli olan kızım onun sağlığı mutluluğu , kızım beni kullansın ya maddi manevi kullansın ben onlar için yaşıyorum zaten, ayrıca kimse kimseyi sevmek zorunda değil saygısızlık olmasın yeter, damadım kızımı Mutlu ediyorsa varsın benden hoşlanmasın , şimdi bu kız lohusa hali ile üzülüyor en güzel günleri rezil oluyor değer mi? Ne için ? Damat surat asmış amaan asarsa assın , anne asaletiyle ezerdi onu istese!!

Eşim eline saglk demedi nie demedi oldu
Esim fazla sohbet etmedi nie etmedi oldu.
Esm Günaydın demedi nie demedi oldu
Esm hosgeldn demedi nie demedn oldu
Hersey sorun oldu hersey.
A desede b desede sorun oldu annem için idare etmeye calistikca hersey sarpa sardı
Eşinizde deseymiş. Kadının o kadar faydası varmış size.siz onun annesine öyle davrandaydınız nankörlükle suçlardı sizi.

Kesinlikle annen haksiz elin adami mecburmu onun hakaretini kufrunu sineye cekmeye..yuzgoz olmuslar zaten bundan sonra gorusmemeleri daha hayirli..yenide bebegin varmis hic kendini uzme sutune yansir cocugunun psikolojisine yansir gorusmeyiver bi sure esinle genel anlamda aran iyiyse iyi bi esse sana tasinin gerekiyosa 3.kisiler yuzunden evliliginiz yipratnayin annen bile olsa..

O anne de, o.rspu dediği anne değil mi? Ayıp. bir insana bu küfür edilir mi? Eşin iyi bile sabretmiş. Ben olsam ağzına iki tane yapıştırır kapı dışarı ederdim. Anne olmak başkalarının annesine o.rspu demeyi meşrulaştırmaz.

bir anneye ne olursa olsun vurulmaz. siz de bir annesiniz bu yorum hiç olmuş mu

Ama kadın haklı iken haksız duruma düşmüş. Küfretmek ne demek; insan nolursa olsun hele ki damat gelin ise kendini tutmayı bilmeli Anneden bahsediyoruz.

Küfretmek çok yanlış bir şey. bazen sinirle ağzımdan kötü bir laf çıksa annem ,hemen yerin dibine koyuyor beni, küfretme alışkanlık olur diye (gerçi annemde arada saydırıyor o ayrı konu:KK53:)

küfürü haklı görmüyorum etmese iyiymiş ama düşünce olarak haklı buluyorum

Bu iş sadece doğumda ve sonrasında olanlarla sınırlı değil bence, esin annene önyargılı olsa baştan ona yakın yerde oturmazdı

Adam dolmuş benim hissim bu, annenin ilk çıkışı değildir bu, ya esine başka şeyler de demiştir ya da eşinin kulağına gitmiştir

Benim eşiminde her yemekten sonra eli e sağlık deme huyu yoktur annemle biz içerde otururuz o içerde pc de oyun oynar onu niye demedi bunu niye yapmadı is mi yani,sen o evde kızın için bulunuyosun kızını da huzursuz ediyorsun,sürekli şikayet şikayet,ne yapsın kadın kocasının kulağını mı çeksin annemle sohbet et diye

Kadın haklı iken haksız konuma düşmüş ama bu patlamaların öncesi olduğuna inanıyorum. Birden böyle patlak vermez.

benim takıldığım şu hem birinden yardım bekliyorsunuz hizmet bekliyorsunuz hem de her yardımında kavga çıkarıp surat asiyorsunuz işte bu ikiyuzluluk oluyor

benim takıldığım şu hem birinden yardım bekliyorsunuz hizmet bekliyorsunuz hem de her yardımında kavga çıkarıp surat asiyorsunuz işte bu ikiyuzluluk oluyor

Bence konu sahibesinin annesi, en başından beri damadı istememiş gibi konular kopuk bir yerden bir şeyler olmuş; kin olmuş resmen kavga sırasında herkes kusmuş içindekilerini.

bir anneye ne olursa olsun vurulmaz. siz de bir annesiniz bu yorum hiç olmuş mu
Anneme bu kelimeyi kullanan sonucunu haketmiş demektir. Sizin annenize dendiğini düşünün. Vursun niye vurmamış demedim, ben olsaydım bu laf karşısında o kişiye zarar vermeden duramazdım dedim. Hala da diyorum. Ben de anneyim evet, tutup birine bu küfürü edersem karşılığını alınca ühü ühü ben anayım ana demem. Gerçek bir anne başkasının hiçbir şeyden haberi olmayan annesinin namusuna dil uzatamaz.

Adamı baştan beri istemedi her fırsattada belli etti adamın artık çekemicem demesi bu yüzden

Gelinler baştan beri beni istemedi diye kv ye trip atıyo mu al işte bu da damat modeli

Bizim büyük damatla da sorunlarımız var anama babama ne eşeklikler yapıyor, yine de gık demiyorlar. çok şaşırdım valla Nasıl anne bu, eşiniz de hatalı ama şu da var ki geçen gün başka üyeye de yorum yapmıştım, el oğlunu terbiye edemezsiniz. Anneniz sesini kesip oturacak başka yolu yok. Sizin yuvanızın kendi egosu için yıkılmasına göz yumacak mı yani??
olan olmuş, annenizi fazla karıştırmayın artık,gerekirse açık ve kararlı tavırla bunları yapma diyin, az gelsin gerekirse. siz yuvanıza sahip çıkın, unutmaya çalışın. kimsenin dolduruşuna da gelmeyin.

Ama isteyen damat değil ki o baştan istememis benim anladigim

olabilir ama annenin her gelişinde kavga çıkarmak yerine istemiyorsa güzelce anne yardımların için teşekkür ederim daha fazla gelmene yorulmana gerek yok diyerek guzelce yollayabilirlerdi şimdi her şey daha iyi mi oldu

Bence konu sahibesinin annesi, en başından beri damadı istememiş gibi konular kopuk bir yerden bir şeyler olmuş; kin olmuş resmen kavga sırasında herkes kusmuş içindekilerini.

konu sahibi de suçlu madem her gelişinde ortam geriliyor güzelce tamam anne artık ben başımın çaresine bakarım yardımların için teşekkür ederim daha fazla yorulma diyerek kadını gonderebilirdi
yeter artık sorun varsa çözün herkes etegibdeki taslari doksun demek meydan savaşını baslatmaktir sonunda da işte böyle arada kalır

olabilir ama annenin her gelişinde kavga çıkarmak yerine istemiyorsa güzelce anne yardımların için teşekkür ederim daha fazla gelmene yorulmana gerek yok diyerek guzelce yollayabilirlerdi şimdi her şey daha iyi mi oldu

Kızı yapacak işte bunu, damat bu lafları edecek bi adama benzemiyo,istenilmemeyi hiçbir zaman hazmedememiş, yakın oturmayı da kızı istedi muhtemelen

Majestey .!.:
50 günlük oğlum var kisaca anlatmaya calisacam . dogumdan sonra hersey burnumdan geldi öteki konumda bahsetmstm
Esim annemi istemedi soğuk davrandı bu anneme yansidi annem bana yansitti hep ama hep arada kaldm cok bunaldm beni bunalıma soktular resmen
Esimnde kendine gore nedenleri vardı
Annem geldi gitti vay esin söyle böyle beni istemiyo benimle konuşmuyor evimde siginamyrm vs vs .
Yok anne sana öyle geliyordr söyle böyle idare ettm hep
Esime, soğuk lugnu bizim için yansitma dedikçe oda yansitti
Esimdede suc vardi annemdede arada ben kaldm dün hersey koptu artık
Ben hastalandm acillik oldum
Annem geldi goturdu esim isteydi.
Oda haberi alir almaz hemen geldi
Neyse eve geldik esimin surat bes karis annemin beş karis ben artık dayanamadm.
Ortaya laf attım derdiniz neyse cozun diye.
Annem ordan direk bağırdı
Benim ne derdm olacak sununla diye.
Esim . Benmde sennle bir derdm yok
Annem . Ney o zaman bu kızın hali
Esim. Ne varmış halinde
Annem . Ney ne dion sen
Esim sen sunu şunu yptin bunu bunu yptn die saymaya başladı
Annem. Ordan bağırıo esim bağırıo
Annem şerefsiz sus yalancı yalan soyluyo söyle böyle adam bana kinikms resmen
Esim. Sen kime şerefsiz diosn doğru konuş adam akilli konuş benmle sensn o şerefsiz. .
Sonra tüm kıyamet koptu o ona saydi o ona saydi
En son annem eşime o. Cocugu s.. git dedi tekme atti vurdu :KK43: cok kotydu hersey.
Ben ne yapacami sasrdm kucagmla çocukla :
Hersey koptu kızlar cok kotu oldu
Esim bundan snra ne benm ailemle görüş nede ben senin ailenle görüşürrm bitti bu kadar dedi :KK43:
Benm anneme kimse o. Cocu diyemez felan birsürü laf sayıyo bana
Sende evinde yuvanda duracak san dur adam akıllı durmayacak san anan orda bem cekemcm artk dedi
Burdanda taşınacagz dedi annemle yakin oturuyoruz
Hersey cok kotu bir halde
Hic iyi deglm nolacak smdi :KK43: annem düzgün konuşmadi eşimle direk bağırdı.
Cagrdi hakaret etti
Esmde karşılık verdi.
Annem istediki ben bagrym cagrym o sussun ben agzima geleni saysamda o susacakti ben anneydim anne dedi
Cok kotu bi haldeym :KK43:
Bu olay gecende burda acilan konu gibi orda erkegin annesiydi annende suc yuvan icin susacakti

X