• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim hiçbir konuda para harcamak istemiyor

Solukiklimler

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2022
628
54
18
ikimizin de evlenmeden önce biriktirdiği parası evleri var. Evlendikten sonraki tüm gelirimiz ortak ama evlenmeden önce sahip olduğu hiçbir şeye dokunmak istemiyor. Kayinvalidem eşimin en az 500 bin lirası olduğunu söyledi ama benim böyle bir paradan haberim yok. Annesine de kızdı söyledi diye.
Evi kiraya vermiş bana 1500 liradan verdiğini söylemişti eski kiracı diye. Ama sakladığı kontratı buldum. iki ay önce 6 bin liradan vermiş yeni bir kiracıya.
Eve alışveriş yapmıyor. Tüp bebek için çok denemeye ihtiyacım var. Sadece bir denemeye para veririm başka vermem çocuk isteyen sensin diyor. Şaşırdım kaldım. Kendisine üst baş almaz yemez .tatile cikmak istesem senin kenardaki parayı harcayalim diyor.
Benimle ilgilidir asla kötü davranmaz ailesine karşı hep yanımda olur hastalansam başımdan ayrilmaz ama neden kenarda para tutar anlamıyorum. Tüp bebek için kanlı gözyaşı döküyorum yine de vermezmiş başarısız olursa

Böyle böyle biriktiriyor işte ama kendini garantiye alıyor. Boş beleş ,çere çöpe para harcayanla,ihtiyacı olan tatil,hastane masrafı vb şeylere harcamayan bir benim gozümde açıkçası.
Birikim yapmak güzeldir,paranın kıymetini bilmek,doğru kullanmak ama bu kadarı cimrilik.
Evin kirasını saklaması falan çok itici.

Madem parası vardı kardeşi neden abisinden istemedi de sizden istedi sizdeki para bedava mı verilecekti
Bence kardeşi de geri ödemezdi
İyiki vermemişsiniz

Siz daha bide bu adama bebek mi vermek istiyorsunuz
Tüp bebek le felan uğraşmayın adam cimrinin teki
Evet bu görümcesine para vermeyen üyeydi dimi. Eşi de bozulmuştu vermedi diye. Kendi verseymiş madem kenarda parası varmış,kiradan bile kendine ek gelir yaratmis adam.

ikimizin de evlenmeden önce biriktirdiği parası evleri var. Evlendikten sonraki tüm gelirimiz ortak ama evlenmeden önce sahip olduğu hiçbir şeye dokunmak istemiyor. Kayinvalidem eşimin en az 500 bin lirası olduğunu söyledi ama benim böyle bir paradan haberim yok. Annesine de kızdı söyledi diye.
Evi kiraya vermiş bana 1500 liradan verdiğini söylemişti eski kiracı diye. Ama sakladığı kontratı buldum. iki ay önce 6 bin liradan vermiş yeni bir kiracıya.
Eve alışveriş yapmıyor. Tüp bebek için çok denemeye ihtiyacım var. Sadece bir denemeye para veririm başka vermem çocuk isteyen sensin diyor. Şaşırdım kaldım. Kendisine üst baş almaz yemez .tatile cikmak istesem senin kenardaki parayı harcayalim diyor.
Benimle ilgilidir asla kötü davranmaz ailesine karşı hep yanımda olur hastalansam başımdan ayrilmaz ama neden kenarda para tutar anlamıyorum. Tüp bebek için kanlı gözyaşı döküyorum yine de vermezmiş başarısız olursa
Cimri insandan nefret ederim kadın olsun erkek olsun fark etmez konu bundan ziyade siz hem böyle yalancı hem cimri birinden neden kanlı gözyaşları dökerek çocuk istiyorsunuz ? Çocuk olunca da çocuğum babasız büyümesin bahaneniz olsun diye mi

Evet bu görümcesine para vermeyen üyeydi dimi. Eşi de bozulmuştu vermedi diye. Kendi verseymiş madem kenarda parası varmış,kiradan bile kendine ek gelir yaratmis adam.
Evet o üye
Hem parası var hem ek gelir var
Abi dururken karısından istemek nedir
Bu kadar cimri sorumsuz birisini tüp bebekle baba yapmayı düşünmek akıllara zarar 😒

Evet o üye
Hem parası var hem ek gelir var
Abi dururken karısından istemek nedir
Bu kadar cimri sorumsuz birisini tüp bebekle baba yapmayı düşünmek akıllara zarar 😒
Aynen ,çocuğa birşey lazım olsa,kendi parandan al diyecek kadar basiretsiz bir adam.

Varyemez amca mı bu 😱😱 çekilmez bu adam. Paraya aşık resmen. Bu adamdan çocuk yapmayın zaten. Çocuk olunca da masraflarını karşılamaz çocuğa babalık yapmaz sen istedin çocuk sahibi olmayı der
Öyle diyeceğini biliyorum. Benim iki düşüğüm var. doğum planlarken devlette ol çok pahalı diyordu. Halbuki gelirimiz karşılar.

Back