Sizin kac trigliseridBenim çocukluğumdan beri öyledir.
Yediklerine dikkat edecek, perhizini çok sıkı tutmasa da yerine getirecek.
Ki ben hiçbirini yapmıyorum, tahlil vermeden önceki hafta dikkat ediyorum, sınırı çok aşmamış oluyorum böylece.
Allah beterinden korusun, geçmişler olsun.
Allahim bide diyet konusunda hic umursamiyor kilolu birisi degil gunde kola sigara cips cikolata vazgeciremiyorum illa tv izlerken bunlar olcak((((Bahsettiginiz seyler diyetle veya gerekirse ilacla kontrol edilebilir seyler. Degerler bugun yuksek diye omur boyu yuksek olacak diye bir sey yok. Doktor tavsiyesine uyarak yasasin. Amansiz hastaliga kapilmamis yani.
Allah sifa versin insallah duser yillardir esimde yuksek korkuyorumÖncelikle çok geçmiş olsun. Benim kızım 12 yaşında ve trigliseriti son tahlillerinde yüksek çıktı. Kilosu yaşına göre biraz fazla doktor kilo vermesini diyete başlamasını tavsiye etti. Hatta kolesterole bağrı göz kapaklarında lekeler çıkmıştı. Yaklaşık 1,5 aydır diyetisyene başladık. Yediklerine dikkat ediyor. Tamam çocuk olduğu için büyükler kadar nefsine hakim olamıyor ama en azından her şeyden yiyor ama eskiden yediğinin yarısını yiyor. Kilo verdi mi evet 2,5 kilo civarı verdi henüz, ama göz üstlerindeki o lekeler geçti. Bu hafta sonu da basketbol kursuna başlayacak, önümüzde yaz parkta bahçede oynamaya da başlayacak daha iyi kilo vereceğine inanıyorum. Diyetisyen tahlilerine baktı diyetle her şey düzene girer değerleri düşer dedi. 6 ay sonra tekrar yaptıracağız tahlillerini.
Allah sifa versin insallah duser yillardir esimde yuksek korkuyorum
Amin insallahdiyet yapsın bir de günde 1 saat tempolu yürüyüş yapsın düşer o, allah dermansız dert vermesin..
Hayir kilolu degil aslinda 1.85 86 boy kilo 84 90 arasi degisiyo ama gorunusde hic kilolu degil 90 maksimum yaniYediklerine dikkat etmesi gerekiyor, eşiniz kilolu mu?
zaten trigliserid bitkisel ve hayvansal yağların ana bileşenidir.günlük enerji ihtiyacını karşıladıktan sonra kalanı depolanır.hafızam beni yanıltmıyorsa böyle olmalı.çok sakıncalı şeyler yiyor.Allahim bide diyet konusunda hic umursamiyor kilolu birisi degil gunde kola sigara cips cikolata vazgeciremiyorum illa tv izlerken bunlar olcak((((
Hayir kilolu degil aslinda 1.85 86 boy kilo 84 90 arasi degisiyo ama gorunusde hic kilolu degil 90 maksimum yani
Ah keske vazgecire bilsem hergun tuketiyor inanin cildircam genc insansin olmaz sana kalbine zarar diyorum umrunda degilzaten trigliserid bitkisel ve hayvansal yağların ana bileşenidir.günlük enerji ihtiyacını karşıladıktan sonra kalanı depolanır.hafızam beni yanıltmıyorsa böyle olmalı.çok sakıncalı şeyler yiyor.
Ah keske anlasa eminim cocugunuz daha iyi anliyordur durumun ciddiyetini.hergun cips mi cikolatami yenir benim esim hergun tuketiyo yemekde et kebap turleri umrunda degil yiyor UZULUYORUM AMA HANGI DILLE ANLATACAGIMI SASIRDIM INANINGenelde beslenmeyle alakalı olduğunu söyledi doktorumuz bize o yüzden sordum. Şimdi kızım genel olarak sebze ile besleniyor. Tabii ki et, tavuk, balıkta yiyor ama hafta bir gün, bir de salata, havuç ve yeşillik tüketmesi gerikiyor dedi diyetisyeni bol bol.
Ah keske anlasa eminim cocugunuz daha iyi anliyordur durumun ciddiyetini.hergun cips mi cikolatami yenir benim esim hergun tuketiyo yemekde et kebap turleri umrunda degil yiyor UZULUYORUM AMA HANGI DILLE ANLATACAGIMI SASIRDIM INANIN