esim herseyim suan cok uzuluyorum onun icin

Genelde beslenmeyle alakalı olduğunu söyledi doktorumuz bize o yüzden sordum. Şimdi kızım genel olarak sebze ile besleniyor. Tabii ki et, tavuk, balıkta yiyor ama hafta bir gün, bir de salata, havuç ve yeşillik tüketmesi gerikiyor dedi diyetisyeni bol bol.
Peki sizin cocugunuzda deger kac cikdi trigliserit degeri

Esimde trigliserit yuksekliyi var aranizda trigliseriti yuksek olup tedavi olaniniz varmi?veya yakininiz??cok uzgunum kalp krizi riskini arttiriyomus hdl si yani iyi kolestrol seviyesi de az ama trigliserid yuksek risk grubuymus[/QUOT

kayınvalidemin çok yüksek ekmek yemeyince yağlı şeyleri kesince anında düşüyor,ama maşallah kendisi o tabağı ekmekle sıyırmadan doymuyor

Ah keske anlasa eminim cocugunuz daha iyi anliyordur durumun ciddiyetini.hergun cips mi cikolatami yenir benim esim hergun tuketiyo yemekde et kebap turleri umrunda degil yiyor UZULUYORUM AMA HANGI DILLE ANLATACAGIMI SASIRDIM INANIN
Uyuz oluyorum şu erkek milletine...bu ne boğaz ya.
Aç göster onlarca haber var, genç yaş ta kalp krizi asıl tehlikeli olan. 50 yaş üstü insanlar kalp krizinden kurtulabiliyor, 2-3 kere kriz geçirip, zamanında müdahale ile kurtulan bir sürü insan var.

Ama gençlerde öyle mi?! Eve sokmayın cips kola falan, sağlıklı atıştırmalıklar hazırlayın. Çocuk değil ya bu adam, illa da yiyicem...

cnm benim eşiminde çok yüksek çıktı,erkeklerin genelinde var bu sıkıntı korkma canını sıkma eşin kendine bakacak spor yapacak,diyet yapacak sebze ağırlıklı beslenecek çok yağlı et yemiyecek bunları düzenli yaparsa 1 ayda düşer değerleri,en az günde yarım saat düzenli yürüyüş yapması şart

1500 çok yuksekmıs de 300 ıyı yanı yemeklere az yağ koy
Evet cok yuksek tere yag hic kullanmiyorum sivi yaglar kullaniyorum esimde yillardir 10 senedir var olan birsey lipofen diye bi ilac iciyor iste son durumu ne bilmiyorum
Uyuz oluyorum şu erkek milletine...bu ne boğaz ya.
Aç göster onlarca haber var, genç yaş ta kalp krizi asıl tehlikeli olan. 50 yaş üstü insanlar kalp krizinden kurtulabiliyor, 2-3 kere kriz geçirip, zamanında müdahale ile kurtulan bir sürü insan var.

Ama gençlerde öyle mi?! Eve sokmayın cips kola falan, sağlıklı atıştırmalıklar hazırlayın. Çocuk değil ya bu adam, illa da yiyicem...
Bende sinir oluyorum anlatmak mumkun degil meyve getireyim diyorum meyve suyu yapayim tin umrunda degil kola cips cikolata cocuklar sanki anlamsk bukadarmi zor ya sinirim bi tarafdan uzuntum diger bide hamileyim sinir sıkıntı olmaz guya bana nerdee

cnm benim eşiminde çok yüksek çıktı,erkeklerin genelinde var bu sıkıntı korkma canını sıkma eşin kendine bakacak spor yapacak,diyet yapacak sebze ağırlıklı beslenecek çok yağlı et yemiyecek bunları düzenli yaparsa 1 ayda düşer değerleri,en az günde yarım saat düzenli yürüyüş yapması şart
Esinizde kac cikdi deger insallah iyi olur canim ya insallahhhh ALLAHIM

Esinizde kac cikdi deger insallah iyi olur canim ya insallahhhh ALLAHIM

sağol cnm inşallah
kolesterol:317 normali:0-200
trigliserit:457 normali:0-200
VLDL kolesterol:91.4 normali :0-30
doktor bize ilaç vermedi spor ve diyet yapması şart dedi yoksa bu değerler kendini sürekli tekrarlar ilerisi için sıkıntı olur dedi Allah korusun

sağol cnm inşallah
kolesterol:317 normali:0-200
trigliserit:457 normali:0-200
VLDL kolesterol:91.4 normali :0-30
doktor bize ilaç vermedi spor ve diyet yapması şart dedi yoksa bu değerler kendini sürekli tekrarlar ilerisi için sıkıntı olur dedi Allah korusun
Yasi kac esinin cnm??bide hdl yani yararli kolestrol o kac cikdi

bu çoğu erkekte var inanın. kilo sorunları yok diye hopidi hopidi yiyorlar, masa başı çalışıp, yılda üç kez halı sahaya gitmeyi spor sanıyorlar ve sonrası malum.
genetik etki de var tabi.
benim eşimde uzun süredir ilaç kullanıyor ve diyet yapıyor. korkmayın o kadar dikkat ederse sıkıntı olmaz ama dikkat etmezse kalp ve karaciğer için sıkıntılı durumlar oluşturur.

Eşimde de var bu kadar büyük bi sorun deGil. biz yediklerimize dikkat ediyoruz beraber bide o sabahları 1 tatlı kaşığı soğuk pres corek otu yağı içiyor bi bardak suyla bu ay bakicaz tekrar değerlerine. Çörek otu yağı düşürüyor ama soğuk pres olmasına dikkat edin

Eşimde de var bu kadar büyük bi sorun deGil. biz yediklerimize dikkat ediyoruz beraber bide o sabahları 1 tatlı kaşığı soğuk pres corek otu yağı içiyor bi bardak suyla bu ay bakicaz tekrar değerlerine. Çörek otu yağı düşürüyor ama soğuk pres olmasına dikkat edin
Iste benim esim dikkat etmiyorki etdiremiyorum hersey yiyo ama olmaz olmaz lafini anlamiyor lugatinda yok cildircam UZULUYORUM HALIMIZE yavru bekliyorum bende hamileyim bende aritmi onda trigliserit sinir bana da olmaz ama bi anlasa keske

Cnm benim eşiminde 500 çıkmıstı kolestrolde cok yuksekti doktor ilac vermicem yağlı yeme yesillik ye ve yürüyüs yap dedi cidden 2 haftaya düstü korkulacak bisey degil ve birgun onceki yedigin seyler bile cok etkiler dedi cidden esimde kebab yemis

Iste benim esim dikkat etmiyorki etdiremiyorum hersey yiyo ama olmaz olmaz lafini anlamiyor lugatinda yok cildircam UZULUYORUM HALIMIZE yavru bekliyorum bende hamileyim bende aritmi onda trigliserit sinir bana da olmaz ama bi anlasa keske
Almayın eve ben aldirmiyorum. Yada o yokken hemen bitiriyorum ne varsa evde :) bi değer yüksek ya sadece ondan çok ciddiye almiyolar. Kuruyemiş sever mi cips yerine kuruyemis alsaniz? Haftasonu ödül olarak yapıyorum ben firinda kendim cips siz yapın çok isterse bisürü tarif var internette çok güzel. Çikolata yerine dondurma yapın evde. Cola yerine de mutlaka vi alternatif vardır. Bide sabah aç karnina tatlı kaşığı Çörek otu yağını suyla karıştırıp içirin bana aktarlar birliginden tavsiye ettiler hem kilo verdirtiyormus

X