Esim her tartismada kapi orda,defol git diyor

Valla bulun bir iş ekonomik özgürlüğünüzü sağlayın o kapıdanda çıkın gidin

Yapacagintek şey dusunmeden boşan cankm inan kaynanalar başa bela ogullları batsın ki ele almaya çalışıyorlar daha çok durma gururunu ayaklar altına alma yaşayacağın uzun bir hayat var

Kardeşim ben senin yerinde olsam kocamı kendime bağlar o ailesinden uzaklaşırdik beraber sen cocugun esin gör bak esin düzelir bu eş ailesi seni sevmeyince karışmaya baslarlar ara bozarlar aynisini bende yasadim genelde gelinini seven çok nadir ama bu senle alakalı degil çünkü onlarin kafalarındaki gelin profili farkli oluo onlara kölelik yapacağına oturursun eşinin hanimi çocuğuna daha saglikli bir anne ol daha iyi böle nasıl olcak cocugun suan herseyden daha onemli ona analık yapcak sensin ne demek onlar karisio kendi ogullarina doğru düzgün bir anne baba olsunlar önce evlat daha onemli bence hwrseyden onlara mı yarancam bide çocuk koru körüne ziyan mi olsun onlar yuzunden ailesi yuzunden çok kızdım valla

Ben olsam onlara para yedirmesine müsade etmezdim o parayı alır cocugumun gelecegi için birikim yapardim görücüye mi cikcakmis dış yaptırcak bu saatten sonra tövbe estağfurullah çok mu önemli onun dışı cocugun geleceginden

"Gurbetteyim, kaynanam taa ülke dışından karışıyor" sözlerinden yurt içinde olduğunuzu anlayamamışız afedersiniz. Kocanızı düzeltmeye çalışın siz.
Ayrı misiniz kaynanadan hmm o halde bile akıllanmamis eşiniz demek bence eşinizle bir ailedanismanina gidin son care

Değişmez. hep aynı olacak. Ailenin iyi çocuğu, örnek evlat egosu var. Hep onlara kendini feda edecek. Bu sendrom sahibi adamlar hiç değişmez. Kendi çocuğuna yapmaz yeğenine yapar.

Kendinize yapılan eziyetlere susmuşsunuz da çocuğunuza yapılana susamazsınız. Ne yapacağınız belli bahaneler silsilesi sıralamışsınız.

Tam olarak nasıl tavsiyeler istiyorsunuz siz? Kocamı ve ailesini nasıl yola getiririm mi diye soruyorsunuz?

adam çalışma demiş çalışmamışsın emir eri gibi kendini köşeye çekmiş kendine acıyarak zaman harcıyosun silkelen ve kendine gel kaldığın ülkenin dilini haklarını öğren bakımını eksik etme bilirim oraları kendine eve çocuğa adamışsın bırakmışsın sanırım ama kendine saygını kaybetmişsin

Boşan boşannnnnn hayatına bakkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…