Esim her tartismada kapi orda,defol git diyor

İsine gelmeyince destek gibi yedek hesaptan yanci toplamakta klasikti degil mi insan gibi sordum insanca cvp verenler basim ustune,gereksiz bulasip çemkirenlerde hak ettigi dilden artk

İsine gelmeyince destek gibi yedek hesaptan yanci toplamakta klasikti degil mi insan gibi sordum insanca cvp verenler basim ustune,gereksiz bulasip çemkirenlerde hak ettigi dilden artk
Bugün üye olup yedek hesap falan biliyorsan sen hangi asıl üyenin 2. hesabısın acaba?

İsine gelmeyince destek gibi yedek hesaptan yanci toplamakta klasikti degil mi
Evet o da bir klasik. Derdini düzgünce anlatıp yardım isteyen, sunulan çözümleri akıl vermeleri dikkate alan üyeler de çok var. Cevaplarınızı okuyan der ki, bu kadın kendini ezdirmez, hakkını arar, çocuğunu mağdur ettirmez gerekirse yolar atar o herifi. Ama uygulamada kocanız aldığınız nefese bile karar veriyor. Derdiniz, her gün beni evden kovan kocamı nasıl yola getiririm?

İnsan gibi derken ne kastediyorsunuz, okumak istediklerimi yazın mı demek bu? İstediklerinizi yazmayanlar hayvan kategorisine mi giriyor? Koca eziyeti çeken kadınların çoğu poh pohlanmak istiyor. Bu da geçer düzelir, psikolojisi bozuktur üstüne gitme bozma yuvanı, çocuğunu babasız bırakma vs vs. Bir kadın çocuğunun önünde habire evden kovuluyorsa ortada yuva falan yoktur bence.

Kocamı nasıl düzeltirim sorusunun cevabı yok. Sizi önemsemeyen değer vermeyen saygı göstermeyen bir koca var ortada çünkü. Hep de böyleymiş sonradan değişmemiş. Ben size ileride olabilecekleri yazdım. Çocuğunuz da aynı baskılara maruz kalacak. Şimdi 4 yaşında daha küçük. İleride fark edecektir babasının annesine nasıl davrandığını. Babam niye hep seni kovuyor anne diye de soracaktır. Bunun olmasına izin verecek misiniz, başkası gelip size aynı durumu anlatsa siz ne cevap verirdiniz?

Bitmiş evlilik
Daha ne bekliyorsunuz ki
İş bulun
Hayatınızı kurun
Ayrılın

Kendi

normal değil kesinlikle bir de uzaktan uzağa yapıyorlar bunu, bir de aynı şehirde olsanız neler yapacaklar kim bilir..

Evde kocasına kaynanasına ağzını açamayan burda kükrüyo kendince. Bahanelerinin arkasına git saklan, kocişini de belki değiştirirsin kaynanan izin verirse. Devam et evde oturmaya, sus cevap verme bari de kovulup durma

Bu adamdan niye bu kadar korkuyorsunuz? Ailenize bunca vakit neden derdinizi anlatmadınız, bilenirler diye mi? Kimsenin delisini düzeltemezsiniz, bunlar ömrünü yer sonra zaten ömrün azdı der. Burda ona buna çene çıkartıp stres atmanız faydasız. Adamı uyandırmadan ailenizi kafalayın önce, boşanmasanız da arkalanmış olursunuz, biraz insanca muamele görürsünüz hiç yoktan.

Burda kimsenin yedek hesabı diye bir şey yok, K Kazen hemen bulup biletini kesiyor, siz raad olun. Bi kocanız ve psikopat aileleri nasiplenemedi o hak ettikleri dili, adam kovarken pısıyorsunuz, burada aslan kaplansınız mübarek.

Son düzenleme:
Bugün üye olup yedek hesap falan biliyorsan sen hangi asıl üyenin 2. hesabısın acaba?
Dua et wöhşet tiiim demedi, birbirlerini haberleyip linçliyollaaa demedi, bunları bilmediğine göre 2.hesap olamaz, Facebook sanıyo burayı ablam.

Bafelix 2300 küsür mesajı olan eski üyemiz, oturup sağdan soldan destek toplamaya falan ihtiyacı var mı?

Her hafta sizin gibi derdi olan pek çok kadın buraya konu açıyor, alıştık artık.

Boşanmak sizin için bir seçenek olmayabilir, sizin kararınız. O zaman bunu mesajınızda belirtirsiniz, biz de ona göre cevap yazarız.

Yoksa hakaret vb bir sürü sorunun olduğu evlilikte millet elbette boşan diyecek, oturup “akşama güzel giyin düzelir” diyip yalan mı söyleyelim?

Zor durumdasınız, kendinizi tuzakta hissediyorsunuz. Biliyorum ancak öfkenizi size yardımcı olmaya çalışan bir avuç insana kusmak da çözüm getirmeyecek.

Biz konunuzu pas geçer iki gün sonra unuturuz, sizin sorunlarınız ise devam edecek.

Mrb zamanım yok o sebeple başlık iin cevap yazacağım. Benim eşimde sürekli bunu diyordu 7 8 defa demiştir.. En son diyişinde annemi çağırdım ve gittim aldım çocukları. Eşim şehir dışındaydı. Annesi falan geldi babamlarda konuştu. Şart koştular bir daha böyle bşy söylese kızımızı vermeyiz artık diye. O son diyişi oldu artık demedi

Sizin mesleğiniz nedir ne okudunuz

Eşiniz yurtdışına gidince evde tek kalamıyor musunuz?

Bu durumda yapacağınız tek şey çocuğunuzu tüm gün kreşe vermek çünkü yaşı uygun ve çalışmaya başlamak. Sanki çalışmakla ilgili bahane uretiyorsunuz gibi geldi. Çocuğu yarım güne yazdirdiysa sizde tam gün bir kreş bulun ben çalışmaya başlıyorum buraya gidecek diyin. Çok sinmissiniz eşiniz de üstünüze gelmiş. Yada hiç yakinmadan bu deveyi gudeceksiniz. Çünkü ne yaparsanız yapın bu adam değişmez o kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…