Esim her tartismada kapi orda,defol git diyor

Bence siz kocanızdan pek farklı bir karakter değilsiniz. Üslubunuz gerçekten çok kötü. Hala daha boşanmak gibi bir seçeceği gözardı edip kocayı düzeltme peşinde olduğunuza göre evliliğinizin o kadar da çekilmez olduğunu düşünmüyorum. Birbirinize yakışan bir çift olmuşsunuz zaten. Sadece çocuğunuza üzüldüm

Burada çalışmamayı canla başla savunan kadınlara duyurulur.

Haklısın.çok önemli bir konuyu yakalamışsın.tebrik ederim.

Bunlar seni rendelerken ömür akıp gidiyor , iş bul kendine değer kat , emeği kendine ver , birine çok emek verdimin karşılığı bir gün mutlaka ‘vermeseydin’ cevabı oluyor
Şuan elin bomboşken ne diyelimki vereceğimiz akılların hepsi dolaylı yada düz boşanma kapısına çıkar önce iş

Burada hiç tanımadığı halde size yardımcı olmaya çalışan insanlara karşı üslubunuza bakıyorum da onca yıllık eşinize tartışırken kimbilir nasıl (sizin tabirinizle) *çemkiriyorsunuz . Adamın ....r git demesi hiç garip gelmedi bana şuan lütfen dişinizi eşinize gösterin. Belki düzelir

4 yasindaki cocukla kavga eden hödük?? Cocugum babasiz buyumesin??? Bu hödükle biyuyecegine babasiz buyusun daha iyi. Ya lütfen bukadar korkmayin erkeksiz hayattan. Pekala calisabilirsin cocuguna bakabilirsin 36ysindasin cocugum yanimda twmizlige giderim yinede giderim. Inan bana biz kadinlar olmasak erkekler yasayamaz!!! Biz Ama herseyin üstesinden geliriz

Çocuk yokken de annem babam hasta onlar üzülmesin diye ayrılamıyorum diyorlar
Çocuk,anne-baba,eşimi seviyorum daha olmadı vicdan yapıyorum.Bahane çok.Bir de düzelir mi diye soruluyor.Ben hiç düzelenini görmedim.
Konu sahibi nasıl bir aile düzeniniz var?Bu çocuk okula başlayınca öyle çanta gibi her yere taşıyamazsınız.Bir an önce iş bulup,kendi düzeninizi kurun.Siz annesiniz.Gerekirse o çocuğu babadan korumak sizin göreviniz.Kendinizi ezdirmişsiniz,çocuğunuzu ezdirmeyin bari.

Benim çocukluğum da gurbette geçti. Babam askerdi. Zavallı annem aynı sizin gibi hem babama hem ailesine katlandı. Babam hem bana hem anneme senelerce psikolojik siddet uyguladı. Öyle salak aptal gibi şeyler de değildi tedavi olması gerekiyodu bence o zamanlar. Gurbet mi kaldı diyenler olmuş. Yaşamayan bilemez gerçekten bu hissi. Anlattığınız gibi kendi
anneannemin evinde bile utana sıkıla kalırdım. Dedem bir yandan dayım bir yandan. bu olayların ortasındaki bir çocuktum. Bunları anlattım çünkü insan bazen önünü göremiyo ve bundan korkuyo. Siz eğitimli ve genç bir kadın bir anne olarak benim bu yaşadıklarımı çocuğunuza yaşatmamak için elinizden geleni yaparsınız diye umuyorum. O da boşanmaktır.ama Unutmayın boşanınca eşiniz hayatınızdan çıkmayacak, sadece uzağınızda olacak ailesi de ayni sekilde maalesef bunlara alisacaksiniz. Velayet olayini işini iyi yapan bir avukatla hayli hayli halledersiniz. Aile desteği konusunda endişe duyuyosanız aileniz siz kendi ekmeğinizi kazandıktan sonra bir sey demez diye dusunuyorum. Derlerse de size laf düşmez deme hakkınız doğar. Çocugu birakacak yer yok demissiniz. Kolay olmaz yeniden yuva kurmak lakin yıkılmış bir yuvada çocuk yetistirmek daha zordur. Kendiniz icin psikolojik destek öneririm. Kendi annem alıyo ve daha iyi. En azından sakinlik veriyo emin olun. Keşke annem o zaman boşansaydı. Kendi evladınızın hayatını karartmayın. Benden size bir kardeş tavsiyesi. Hiçbir erkeği bu şekilde çekmek zorunda değilsiniz. O artislikleri poposuna tekme yiyince yapsın bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…