Esim her tartismada kapi orda,defol git diyor

Gercekten devilsiniz anladim ! 8 senedir bolge bolge yer degistirdigimi hic birseyin belli olmadigini yazdigim halde bu anlamama cabasi ve israri neden ? Bir bakiyorsun 3 ay gitmissin ,bir bakiyorsun 2 sene baska yerdesin.sizler gibi oturup olene kadar sabit beklenmiyor neden kendinize gore dusunme israrindasiniz bi bakiyorsun dag basindasin bi bakiyorsun buyuk sehirde merkezdesin. Anlamayacagini bilerek yazdim

"Gurbetteyim, kaynanam taa ülke dışından karışıyor" sözlerinden yurt içinde olduğunuzu anlayamamışız afedersiniz. Kocanızı düzeltmeye çalışın siz.

Gelen yorum ve tepkilere göre ülke, bölge ve şehir güncellemesi gelmesin mi ?

Ben de yurtdışında olduğunu sanmıştım. Hangi ülke diye sorduğum mesajımı, üyenin sizlere verdiği cevabı görünce güncelledim.

Bakın kocanızla da bu şekilde tartışabilirsiniz, ona da tırnak çıkarabilirsiniz. Ona da hakaret edip istediğinizi yaptirabilirsiniz.

Yurt içinde de sabit değilmiş zaten, başka bir üyeye hakaret ederek söylemiş bunu da. Göçebelermiş.
Kocasından eziyet gören gelip neden çekiyorsun diyen kadınlara carlamazsa olmaz burada, hakaretlere başladı yakındır beddua edip gider.

Bakın kocanızla da bu şekilde tartışabilirsiniz, ona da tırnak çıkarabilirsiniz. Ona da hakaret edip istediğinizi yaptirabilirsiniz.
Bak çemkirella , YURT DİSİNDA Kİ ADAMA BİLE KARİSİYOR ,Bİ TELEFONLA HERYERE YETİYOR ANLAMİNDA SOYLEDİM.BEN YURT DİSİNDA YASASAM NEDEN SUREKLİ YER DEGİSİTİRİP AİLELERİN YANİNDA KALAYİM BUNU DA Mi ALGİLAYAMADİN. SACMA SACMA KONUYU CARPİTMAKTAN BASKA ,SÜNDURMEKTEN BASKA YAPTİGİN BİSY YOK . İNSANCA YAZDİM,İNSANLARDAN FİKİRLERİNİ İSTEDİM, SORANLARA DA YAZANLARA DA TSK ETTM, YOKSA ADAM GİBİ CEVABİN OKUDUGUNU ANLAMADAN ATLAMA DAM DİYENE KAPİ DEME. ANLAMADİYSAN SOR ACİKLAYAYİM. YOKSA UZA

Sen kendi değerini bilmedikten sonra kimse senin değerini bilmiyor. İşe kendine değer vermekle başla. Çocuğunu ezikleyen adamı da sen kapı dışarı et. Vahşi ol biraz dişini göster.

Kesinlikle bir iş bulun ve çalışın. Çocuğu tam güne alın. Nerede yaşıyor olduğunuzun bir önemi yok. Size karşı yapılan saygısızlığı kabul etmeyin.

Bende boşanmaya karar verdim. Maddi gücünüz olsun.Cocugunuzu ezdirmeyin.

Sen kendi değerini bilmedikten sonra kimse senin değerini bilmiyor. İşe kendine değer vermekle başla. Çocuğunu ezikleyen adamı da sen kapı dışarı et. Vahşi ol biraz dişini göster.
Zaten kendisi de soyluyor, meslegin guzel ise girersen beni begenmezsin birakirsin diyor, bana eyvallahin kalmaz demek istiyor aslinda. Tum gun okula yazdirmaya gittigimizde hepsine bahane buldu,direttim artik bu okul olcak cunki yarim gunde ben calisamam dedm, son anda vazgecti imzalamadi sozlesmeyi, benim imzalamamda bisy ifade etmiyor cunki calisan maasli ebeveyne sozlesmeyi yaptiriyor yonetim.Ozellikle ailesinin tavirlarindan dolayi cok bunaldim, buna da anlatamiyorum, dusunmeden fevri hareketle cocugu da perisan etmek istemiyorum. Once adim adim duzeni kurmaliyim nasi yapcam bilmiyorum .

Bende boşanmaya karar verdim. Maddi gücünüz olsun.Cocugunuzu ezdirmeyin.
Allah yardimciniz olsun, demek istedigim tam da bu, paldir kuldur dusunmeden hareket ederek ardimda cocugu da rezil etmek istemem. Once onumu gormem lazim, ama nasil baslanir hic bir fikrim yok , insan kendinde olunca dusunemiyor yetemiyor

Allah yardimciniz olsun, demek istedigim tam da bu, paldir kuldur dusunmeden hareket ederek ardimda cocugu da rezil etmek istemem. Once onumu gormem lazim, ama nasil baslanir hic bir fikrim yok , insan kendinde olunca dusunemiyor yetemiyor
İse girin.Ailenizden destek alın.Bosanin demem çünkü çocuk babasiz kalacak ama birşeyler düzelmiyorsa çocuğa ve size yazik

Burada bir klasiktir, kocasına kayınvalidesine görümcesine sesini çıkarmayan, atara atar yapamayan üyeler bizlerden çıkarır hıncını.

İlk günden böyleymiş kocanız bilerek evlenmişsiniz şimdi niye değiştirmek istiyorsunuz? Sizin fedakarlık sandığınız şey aslında kendini, ezdirme yok saydırma, sen ve ailen ne derse o olur demek. Oradan oraya gezmeyin, açın boşanma davasını eşiniz de nafakanızı ödesin, sabit bir yerde yaşayın çocuğunuzla. Ailesi nasılsa kendi de odur. Annesinin ağzına bakan adamı kimse değiştiremez. İlk zamanlar saygılı hatır bilen, kırıcı konuşmayan biridir sonra kabalaşmıştır da ne oldu bu adamam diye düşünürsün.
Sizin görmediğiniz sevgiyi saygıyı ileride çocuğunuz da görmeyecek. Üstelik çocuk arada kalıp hırçınlaşacak huyu bozulacak. Ya önleminizi alın kurtulun bu adamdan ya da oturun çekin. Zaten zırt pırt gidiyor adam doğru dürüst babayı görmüyor çocuk.
Ayrıca artık en uzak mesafe uçakla 1,5 saat. Gurbet diye bir şey kalmadı ülke içinde. Aynı dil konuşuluyor, aynı kamu kurumları aynı marketler vs. var. Nesi gurbet bunun?

İse girin.Ailenizden destek alın.Bosanin demem çünkü çocuk babasiz kalacak ama birşeyler düzelmiyorsa çocuğa ve size yazik
Aileme hic yansitmadim simdiye kadar, yazin memlekete gittigimizde cocuk dustu ve kafasi cok kotu sisti, sert darbe aldi,herzamanki gibi ben doktora goturelim dedim, esim de asla goturmem biz duserek buyuduk dedi, tartistik ailemin yaninda, baya sesini yukseltti felan, ilk kez orda gorduler ic yuzunu ve cok sasirdilar, Hatta annemde kizmis epey esime ben yokken. Cunki ailemin yanindayken cok efendi takilir suzunurdu, ailemde mukemmel hayat yasiyorum saniyordu, ilk kez bu hallerini gorduler ve az cok anladilar yalniz basima neler yasadigimi, hatta annem demek sen surekli bu yuzden zayifliyordun, uykusuz sabaha kadar oturuyordun dedi. Ama iste cevremde goruyorum ayrilanlari allah kimseye muhtac etmesin, icine girince baska oluyor hersey.

Eş ailesi problemlerim yok aşağlanmada yok çok şükür. Ama gurbet baslı basına bi sorun. Anne evine sıgamamak daha büyük sorun.
Seçim senin kocam aşağlayacagına ailem aşağlasın der misin? Ben derim

İsteyen bahanesini istediği yere bulur.
Okullar sözleşmeyi çalışan ebeveynle yapıyor demişsiniz. Eşiniz çalışırken gideceksiniz okul görüşmesine. Bakın ben anneyim. Çocuğumu tam gün okula verip çalışma hayatına başlayacağım. Ödemeniz geldikten sonra kim vermiş kimin imzası var ne fark eder diyerek dik durun. Sizin tek kurtuluşunuz çalışmak bunu bilin. Sonra zaten duruşunuz değişir. Herifin size bakışı değişir. Yerlesik hayata mecbur kalırsınız. Eşiniz olmasa da orda burda sürünmek yerine kendi duzeninizde
devam edersiniz. Siz ailelere siginmazsiniz. Yanınıza arkadaşlık için anneniz ugrar kv ugrar daha kolay olur bir şeyler düzelir. Boşanma duygusundan uzaklasmaniz yüksek ihtimal.

Tsk ederm

Tsk ederm. Artk duzenli bir hayat istiyorum soylediklerinize sonuna kadar katiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…