Eşim her sorunda eski bi olay yüzünden beni evden kovuyor

Aynı eve girip kısa sürede gözü açılan ve bosanan cok kadin var ben de dahil. Asla değişmez ve artarak devam eder. Bir kac sene sonra çocuğunla ayrılmadan suan çocuk yokken ayrıl. Zaten 1 sene sonra herşeyi unutmuş oluyorsun. Hiç düşünme elalemi de herkes kendi leş hayatına baksın. Birşey ima edenleri de tersleyin ki bir daha cesaret edemesinler. Bizzat yaptım bir daha konusunu bile yanimda acamadi ki yapan da dayimdi. Merhaba merhaba seklinde muhabbetimiz.
Kendine yazık etme. Zaten seni kovuyormuş değer vermediği ve yaratık olduğu çok belli birde onun pantolonunu gömleğini yıkama.
Zaten evlenmeden önce beraber yaşamak ülkemizde aslında normal görülse bir çok evlilik gerçekleşmez. Bir kac ayda ilişki biter. Kendi evliliğimden sonra bu şekilde düşünüyorum. Biriyle evliliķ karari alırsam ya beraber yaşarım ya da uzun süreli tatillere giderim. Aynı evde çok yaşamadan evlenmek kumar gibi birşey geliyor artık bana. Çünkü aynı eve girince mağarada yetişmiş bir yaratıkla karşılaşıyor bir çok kadın ne yazık ki.

her şey çok açık.KEŞKE DÖNMESEYDİNİZ.

B Began genel olarak yorumlarını beğenirim ama bu söylediğin çok acımasız olmuş.

Konu sahibi kadın zaten üzgün emin ol bunu okuyunca daha çok üzülmüştür.

Burada belki hayatının %10 nu anlatıyor.
Bir paragraf yazıdan hiç tanımadığın birine değersizsin demek çok acımasızca.

Ben kendisini değersiz gördüğünü vurgulamak istedim.

Ancak çalışan ve bir süre yalnız yaşayabilecek kadar kendine güvenen kadınlara evlenince bir haller oluyor.
İlginç.

Siz en baştan yanlış yapmışsınız. Yanlış hissetmiş olabilirim ama ilk olayda siz ve aileniz alttan aldı gibi geldi bana ayrılık olmasın diye. Diyorsunuz şimdi ne yapayım diye, adamda hiç kaybetme korkusu yok ki, yapabileceğiniz birşey yok. Adam konuşulacak biri değil direk sizi evden kovuyor. Çok gurur kırıcı, başkaları için değil bu hayat. Daha 6 aylık evlisiniz çocukta yok. En başından kendiniz zaten yalnız yaşamayı da bilen birisiniz neyi çekiyorsunuz ben anlamadım. Seviyorsanız bişey diyemem, ama devam ederseniz bir gün iğreneceksiniz bu adamdan.

İkili ilişkilerde ezilmemenin,değersizleştirilmemenin sırrı yaptığına pişman etmek,kaybetme korkusu yaşatmak.Kocanız ne yaparsa yapsın sizin gitmeyeceğinizi biliyor.Ona bunu siz öğrettiniz.Kendinize yazık ediyorsunuz.Ailenize edilen hakaretlere nasıl susuyorsunuz?Aileniz arkanızda ve ekonomik özgürlüğünüz varken hala bu zulmü çekiyorsunuz.Hala yuvam dağılmasın diyorsun,başlarım böyle yuvaya

ne yapmaniz gerektigi gayet acik bir sekilde ortada degil mi?
dun darp eden yarin kafanizi kirip gozunuzu morartacak e buseferde el alem ne der diye o morluklar gecene kadar sokaga cikmayacaksiniz hayatiniz boyle surup gitsin mi yani el alem kendine yeni bir gundem konusu bulana kadar sizi konusur en fazla

Defolmalısın bence

Sizi darp eden birine güvenip nasıl dönebilirsiniz? Ya daha kötüsünü yapsa bence yol yakınken ayrılın kimsenin ne dediğinede bakmayın sizin mutluluğunuz başkalarının ne dediğinden daha önemli sonuçta. İnsanlar değişmez unutmayın. Umarım mutlu olursunuzAma biz kadınlar boyun eğersek bu insanlar hep daha fazlasını yapıcak.

Of içim şişti.
Dayak yemişsin, ailen mahkemelik olmuş ve sen dönmüşsün. Arkanda duran aileni yüz üstü bırakmışsın. Mahkemeye veriyorlar ama dön mü diyorlar? Anlamsız geldi. Tutarsızlıklar silsilesi. Madem güçlü durup sonuna kadar gidemeyeceksiniz neden mahkemelik oldunuz?

Defol git demiş küfür etmiş darp etmiş hala o adamın yanında duruyorsunuz
ailenizin yanına gitmek defalarca psikolojik ya da fiziksel şiddetten daha mi zor ben anlamıyorum.
bi daha ki defol dediğinde iyi düşünün bence ve gidin çünkü o sizin gitmeyeceginizden emin gibi.
bırakın gidin böyle karakter yoksunlarını pişman olmazsınız

Afedersiniz ama şu tür konularda "sizce ne yapmalıyım" sorusunu hiç ama hiç anlamıyorum. Ya ne bekliyorsunuz ki bizden şunu yap bunu yap adam düzelir mis gibi evliliğinize devam edersiniz mi diyelim? Bu durumda zaten iki yolunuz var ya evliliğe devam edip bu ö.üzü çekeceksiniz ya da boşanacaksınız. Peki ne yapmanız gerektiği çok açık değil mi? Bence sizin canınız yıllarca ayrı evde yaşadığınız için baba evine dönmeme gururunuzdan ve "1 aylık evliliğinizden" çok daha önemli. Allah aşkına yapmayın şunu ne güzel çalışıp ayaklarınızın üstünde duruyormuşsunuz, anneniz size gel demiş. Gidecek yeriniz olmasa, geliriniz olmasa size yol gösterelim hatta ben yardım edeyim batıdan ama yolunuz çok açık. Hala niye o adamla aynı yataktasınız niye bu işkenceyi çektiriyorsunuz kendinize? 2 senelik emek için önünüzdeki 30 40 50 seneyi yakmaya değer mi? Keşke karşınızdaki kişi de 2 senelik emeği sizin kadar düşünseydi, o zaman zaten bu durumda olmazdınız o ayrı.

Ne mi yapmalısınız? Hala bunu sorabiliyorsanız darp edilirken kafanızdan bir darbe mi aldınız diye şüphelendim ben gerçekten.

Ben gerçekten anlamlandıramıyorum bazen ya bir insan kendine neden bunu yapar? Boşuna dememişler insanın kendisine yaptığını düşmanları bir araya gelse yapamaz diye. Üzgünüm ama kaldığınız her saniye artık siz suçlusunuz.

Size dayak atan, küfür eden, ailenizle mahkemelik olacak şekilde kavga edecek kadar terbiyesizleşen, üstüne de sizi evden kovan bir hadsizle aynı yatağa girmeye devam edip, boklu donlarını yıkıyorsunuz. Hem de ailenizi bile geçtim -ki hemen gel diyerek arkanızda durmuşlar- ekmeğini çıkartan, çalışan ayakları üzerinde durabilen bir kadın olarak. Ayıp ya gerçekten kendinize yaptığınız çok büyük ayıp.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…