- Konu Sahibi Kirginmelek
-
Durun durun!Yanlışınız var. Hikayedeki tek suçlu "o hanzo" değil.
Sizsiniz.
her şey çok açık.KEŞKE DÖNMESEYDİNİZ.6 aylık evliyim 2 yıl görüştük sonra evlendik. Daha birinci ayda beni darp edip babanın evine git dedi ki ben de çalısan biriyim yıllardır kendi evimde kalıyorm. Bu çok agır geldi işk gitmedim ancak adamda en ufak pişmanlık yok. Anneme anlattm gel hemen dedi. Olayı onlar da öğrenince iş büyüdü ailem eşimle kavga etti mahkemelik oldular. Sonra bir aylık evlilik yazık olmasın diyerek barıstık ancak her sorunda ailen sunu yaptı deyip küfür edip defol diyor. Artık dayanamıyorum sizce ne yapmalıyım?
B Began genel olarak yorumlarını beğenirim ama bu söylediğin çok acımasız olmuş.Dayak yiyin. Sonra yine dayak yiyin.
Belli ki kendinize değer vermiyorsunuz.
Sizi sevmeyen, saygı duymayan, değersiz gören birini hala koca diye yanınızda tuttuğunuza göre gerçekten değersiz bir insan olmalısınız.
Bu arada ekonomik özgürlüğünüz olmasına rağmen ayrılmıyorsunuz madem boşuna çalışmayın. İhtiyacı olan bir kadına faydası olsun.
Ben kendisini değersiz gördüğünü vurgulamak istedim.
6 aylık evliyim 2 yıl görüştük sonra evlendik. Daha birinci ayda beni darp edip babanın evine git dedi ki ben de çalısan biriyim yıllardır kendi evimde kalıyorm. Bu çok agır geldi işk gitmedim ancak adamda en ufak pişmanlık yok. Anneme anlattm gel hemen dedi. Olayı onlar da öğrenince iş büyüdü ailem eşimle kavga etti mahkemelik oldular. Sonra bir aylık evlilik yazık olmasın diyerek barıstık ancak her sorunda ailen sunu yaptı deyip küfür edip defol diyor. Artık dayanamıyorum sizce ne yapmalıyım?
Sizi darp eden birine güvenip nasıl dönebilirsiniz? Ya daha kötüsünü yapsa bence yol yakınken ayrılın kimsenin ne dediğinede bakmayın sizin mutluluğunuz başkalarının ne dediğinden daha önemli sonuçta. İnsanlar değişmez unutmayın. Umarım mutlu olursunuz6 aylık evliyim 2 yıl görüştük sonra evlendik. Daha birinci ayda beni darp edip babanın evine git dedi ki ben de çalısan biriyim yıllardır kendi evimde kalıyorm. Bu çok agır geldi işk gitmedim ancak adamda en ufak pişmanlık yok. Anneme anlattm gel hemen dedi. Olayı onlar da öğrenince iş büyüdü ailem eşimle kavga etti mahkemelik oldular. Sonra bir aylık evlilik yazık olmasın diyerek barıstık ancak her sorunda ailen sunu yaptı deyip küfür edip defol diyor. Artık dayanamıyorum sizce ne yapmalıyım?
Defol git demiş küfür etmiş darp etmiş hala o adamın yanında duruyorsunuz6 aylık evliyim 2 yıl görüştük sonra evlendik. Daha birinci ayda beni darp edip babanın evine git dedi ki ben de çalısan biriyim yıllardır kendi evimde kalıyorm. Bu çok agır geldi işk gitmedim ancak adamda en ufak pişmanlık yok. Anneme anlattm gel hemen dedi. Olayı onlar da öğrenince iş büyüdü ailem eşimle kavga etti mahkemelik oldular. Sonra bir aylık evlilik yazık olmasın diyerek barıstık ancak her sorunda ailen sunu yaptı deyip küfür edip defol diyor. Artık dayanamıyorum sizce ne yapmalıyım?
1 aylık evlilik ve emek olayını çözemedim. Yol verin gitsin hadsizeBir aylık evlilik doğuda yasıyoruz. İnsanlar ne der o kadr emek var kafası
Ne mi yapmalısınız? Hala bunu sorabiliyorsanız darp edilirken kafanızdan bir darbe mi aldınız diye şüphelendim ben gerçekten.6 aylık evliyim 2 yıl görüştük sonra evlendik. Daha birinci ayda beni darp edip babanın evine git dedi ki ben de çalısan biriyim yıllardır kendi evimde kalıyorm. Bu çok agır geldi işk gitmedim ancak adamda en ufak pişmanlık yok. Anneme anlattm gel hemen dedi. Olayı onlar da öğrenince iş büyüdü ailem eşimle kavga etti mahkemelik oldular. Sonra bir aylık evlilik yazık olmasın diyerek barıstık ancak her sorunda ailen sunu yaptı deyip küfür edip defol diyor. Artık dayanamıyorum sizce ne yapmalıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?