- 10 Ağustos 2009
- 26.130
- 18.283
- 823
- Konu Sahibi Kirginmelek
Direk mahkemeye ver ayrıl saygı olmayan evlilikte mutluluk olmaz kendine hiç mi saygın yok, eşin karektersiz biri çıkmış, halen ne yapayom diye soruyorsun, pes doğrusu!!!!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ve o kadar öfkeli ki. Ailem asla evime gelemezmiş ben kardesime gidemezmişim neler nelerSiz olsanız ne tepki verirsiniz?
Farzedin kızınız olmuş; yetiştirmiş iş güç sahibi yapmış, yuvasını kurmuşsunuz. Bir aylık evlilikte eşinden dayak yiyor. Siz tepkinizi gösterince de mahkemelik oluyorsunuz ama bu hikayedeki tek suçlu olan hanzo damadınız bunun faturasını bile kızınıza kesiyor. Üstelik evden kovuyor. Sahi, ne yapardınız?
Sanki aileniz sizi dövmüş de kocanız ellerinden almış gibi.Ve o kadar öfkeli ki. Ailem asla evime gelemezmiş ben kardesime gidemezmişim neler neler
Haklısınız. Yalnızım oldugum şehirde ailem başka yerde çıkıp ev buşmak esya toplamak o kadar zor ve agır geliyor kiBak tatlım, bu kadar kadınız burada. Binlerce olaydan tecrübe edinmişiz, iki kere ikinin asla beş etmeyeceğini de biliyoruz. Bu tür küfürbaz, darp etmeye meyilli erkek asla düzelmez. Sadece daha kötüye gidecektir, baştan saygı da bitmiş. Aklını başına topla, kendini zorla kendi iyiliğin için.
Daha yazın evlenen apartman komşum eşinden şiddet görüyor.Hayır su an karar aşamasındayım zaten
İki yıl görüştük. Diyorum kimse kötü olsun die evlenmez ona da üzülüyorumSanki aileniz sizi dövmüş de kocanız ellerinden almış gibi.
Bu lafları size söyleyen bir adam var bunca şeye rağmen karar veremediniz mi? Ben hiç çeldirici bir seçenek göremiyorum da merak ettim sizi tutan nedir?
Dayak yiyin. Sonra yine dayak yiyin.6 aylık evliyim 2 yıl görüştük sonra evlendik. Daha birinci ayda beni darp edip babanın evine git dedi ki ben de çalısan biriyim yıllardır kendi evimde kalıyorm. Bu çok agır geldi işk gitmedim ancak adamda en ufak pişmanlık yok. Anneme anlattm gel hemen dedi. Olayı onlar da öğrenince iş büyüdü ailem eşimle kavga etti mahkemelik oldular. Sonra bir aylık evlilik yazık olmasın diyerek barıstık ancak her sorunda ailen sunu yaptı deyip küfür edip defol diyor. Artık dayanamıyorum sizce ne yapmalıyım?
Evet deneyebilir2 yıl içinde bu dengesiz hallerini hiç göstermedi mi? Sadece anlamak için soruyorum.
Bir daha defol derse, "ahanda kapı orada, kalıbının adamı olmayan sen defolup gitmelisin" denir de, beyinsiz yine şiddete başvurabilir...
Orası öyle. Sizin gezip tozup gülüp eğlenecek zamanlarınız. İşiniz gücünüz var, yeni evlenmişsiniz. Millet yiyecek kuru ekmek peşinde dolanıyor, parasızlıktan intihar ediyor. Berbat bir hale gelmiş her yer. Böyle bir dünyada birbirinize sımsıkı sarılıp destek olmanız, gelecek planları yapmanız, hayaller kurmanız, ne bileyim birlikte yemek falan pişirmeniz gerekirken evde dayak yiyorsunuz. Farkında mısınız? İki yıl iki yıl...İki yıl görüştük. Diyorum kimse kötü olsun die evlenmez ona da üzülüyorum
Hangi emek?Bir aylık evlilik doğuda yasıyoruz. İnsanlar ne der o kadr emek var kafası
Bu mükemmelliyetçilik değil yalnız bu aptallık.Çok haklısınız herşeyi dört dörtlük yapmaya çalısan mükemmeliyetçi biri olmam nedeniyle de bitiremiyorum