• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim her sorunda eski bi olay yüzünden beni evden kovuyor

Direk mahkemeye ver ayrıl saygı olmayan evlilikte mutluluk olmaz kendine hiç mi saygın yok, eşin karektersiz biri çıkmış, halen ne yapayom diye soruyorsun, pes doğrusu!!!!! :mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Siz olsanız ne tepki verirsiniz?

Farzedin kızınız olmuş; yetiştirmiş iş güç sahibi yapmış, yuvasını kurmuşsunuz. Bir aylık evlilikte eşinden dayak yiyor. Siz tepkinizi gösterince de mahkemelik oluyorsunuz ama bu hikayedeki tek suçlu olan hanzo damadınız bunun faturasını bile kızınıza kesiyor. Üstelik evden kovuyor. Sahi, ne yapardınız?
Ve o kadar öfkeli ki. Ailem asla evime gelemezmiş ben kardesime gidemezmişim neler neler

Bak tatlım, bu kadar kadınız burada. Binlerce olaydan tecrübe edinmişiz, iki kere ikinin asla beş etmeyeceğini de biliyoruz. Bu tür küfürbaz, darp etmeye meyilli erkek asla düzelmez. Sadece daha kötüye gidecektir, baştan saygı da bitmiş. Aklını başına topla, kendini zorla kendi iyiliğin için.

Ailen arkanda, calisiyorsun tek yasayabiliyorsun, bebegin yok, adam seni darp ediyor ve her firsatta ikinizin olan evden kovuyor kufur ve hakaret ile. Sen hala elalem ne der mi diyorsun? Bosanmaktan baska bir yol gorunmuyor. Elalem senin yerine darp edilmiyor bu psikolojik baskiyi cekmiyor. Kimseyi ilgilendirmiyor. Bosanmak yanlis birsey degil.

Ve o kadar öfkeli ki. Ailem asla evime gelemezmiş ben kardesime gidemezmişim neler neler
Sanki aileniz sizi dövmüş de kocanız ellerinden almış gibi.

Bu lafları size söyleyen bir adam var bunca şeye rağmen karar veremediniz mi? Ben hiç çeldirici bir seçenek göremiyorum da merak ettim sizi tutan nedir?

Bak tatlım, bu kadar kadınız burada. Binlerce olaydan tecrübe edinmişiz, iki kere ikinin asla beş etmeyeceğini de biliyoruz. Bu tür küfürbaz, darp etmeye meyilli erkek asla düzelmez. Sadece daha kötüye gidecektir, baştan saygı da bitmiş. Aklını başına topla, kendini zorla kendi iyiliğin için.
Haklısınız. Yalnızım oldugum şehirde ailem başka yerde çıkıp ev buşmak esya toplamak o kadar zor ve agır geliyor ki

Sanki aileniz sizi dövmüş de kocanız ellerinden almış gibi.

Bu lafları size söyleyen bir adam var bunca şeye rağmen karar veremediniz mi? Ben hiç çeldirici bir seçenek göremiyorum da merak ettim sizi tutan nedir?
İki yıl görüştük. Diyorum kimse kötü olsun die evlenmez ona da üzülüyorum

6 aylık evliyim 2 yıl görüştük sonra evlendik. Daha birinci ayda beni darp edip babanın evine git dedi ki ben de çalısan biriyim yıllardır kendi evimde kalıyorm. Bu çok agır geldi işk gitmedim ancak adamda en ufak pişmanlık yok. Anneme anlattm gel hemen dedi. Olayı onlar da öğrenince iş büyüdü ailem eşimle kavga etti mahkemelik oldular. Sonra bir aylık evlilik yazık olmasın diyerek barıstık ancak her sorunda ailen sunu yaptı deyip küfür edip defol diyor. Artık dayanamıyorum sizce ne yapmalıyım?
Dayak yiyin. Sonra yine dayak yiyin.
Belli ki kendinize değer vermiyorsunuz.
Sizi sevmeyen, saygı duymayan, değersiz gören birini hala koca diye yanınızda tuttuğunuza göre gerçekten değersiz bir insan olmalısınız.

Bu arada ekonomik özgürlüğünüz olmasına rağmen ayrılmıyorsunuz madem boşuna çalışmayın. İhtiyacı olan bir kadına faydası olsun.

Geri dönmeniz eşinize cesaret vermiş nasılsa gidemez diye bence direk boşanın çalışıyorsunuz ihtiyacınız yok doğuda hiç mi kimse ayrılmıyor sanki hiç kimse şiddet uygulayan birinden boşanmanı yadırgamaz kaldı ki millet ne diyecek diye işkence mi çekeceksiniz gururunuzu hiçe mi sayacaksınız

2 yıl içinde bu dengesiz hallerini hiç göstermedi mi? Sadece anlamak için soruyorum.

Bir daha defol derse, "ahanda kapı orada, kalıbının adamı olmayan sen defolup gitmelisin" denir de, beyinsiz yine şiddete başvurabilir...
Evet deneyebilir

İki yıl görüştük. Diyorum kimse kötü olsun die evlenmez ona da üzülüyorum
Orası öyle. Sizin gezip tozup gülüp eğlenecek zamanlarınız. İşiniz gücünüz var, yeni evlenmişsiniz. Millet yiyecek kuru ekmek peşinde dolanıyor, parasızlıktan intihar ediyor. Berbat bir hale gelmiş her yer. Böyle bir dünyada birbirinize sımsıkı sarılıp destek olmanız, gelecek planları yapmanız, hayaller kurmanız, ne bileyim birlikte yemek falan pişirmeniz gerekirken evde dayak yiyorsunuz. Farkında mısınız? İki yıl iki yıl...

Ne kadar muhteşem bir iki yıl ki uğruna birinden dayak yiyorsunuz? Sık tartışıyoruz, anlaşamıyoruz, uzlaşamıyoruz deseniz asla ayrılmayı düşünün demezdim. Çok seçenek, çok çare olabilirdi. Şiddetin nesi hak edilir ki? İki yıl geçirdiniz diye buna sessiz kalıp sabretmeyi seçiyorsanız siz bilirsiniz. O hayatı yaşayan sizsiniz. Ben sahiden üzüldüm.

Etrafınızda mutlu bir aile varsa biraz gözlemleyin olması ve olmaması gerekenleri.

Bir aylık evlilik doğuda yasıyoruz. İnsanlar ne der o kadr emek var kafası
Hangi emek?
2 yıl konuştunuz görüştünüz hepsi bu.
Bu çalıştığınız işyerinizde diğer insanlarla yaptığınız şeyler zaten.

2 yıl için 50-60 yıllık kalan ömrü heba etmek mantıklı mı?

Çok haklısınız herşeyi dört dörtlük yapmaya çalısan mükemmeliyetçi biri olmam nedeniyle de bitiremiyorum
Bu mükemmelliyetçilik değil yalnız bu aptallık.
Mükemmelliyetçi insan kocayı da mükemmel ister. Ama sizin kocanız bir öküz.

Bahaneleri bir kenara bırakıp geç olmadan mükemmel bir adım atın ve ayrılın.

Back