• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim her sorunda eski bi olay yüzünden beni evden kovuyor

Kafasına göre dövebildiği, canı istediğinde küfür edip kovabildiği biriyle yaşamak ceza mı yani adama? Aksine, "ne güzel stres atıyorum" diyordur.

Eşini döven, kovan adam evliyken koluna birini takamayacak sanki. Sadakat yeminine çok bağlıdır eminim. Tek kötü huyu dayağı işte.
Ne yiyip içiyorsunuz anlamak gerçekten güç.
Ne yiyip içtiğim sizi ilgilendirmez .Insanlar dertlerini paylaşıp rahatlamak için konu açıyorlar ,hakaret duymak için değil .Ayrica adam karaktersiz zaten onu savunduğum yok.Ben kimseye boşan ya da boşanma demiyorum bu onun verebileceği bir karar.O kadar kötülük yapmış adam ben yaptıklarının karşılıksız kalmaması gerektiğini söylüyorum .

6 aylık evliyim 2 yıl görüştük sonra evlendik. Daha birinci ayda beni darp edip babanın evine git dedi ki ben de çalısan biriyim yıllardır kendi evimde kalıyorm. Bu çok agır geldi işk gitmedim ancak adamda en ufak pişmanlık yok. Anneme anlattm gel hemen dedi. Olayı onlar da öğrenince iş büyüdü ailem eşimle kavga etti mahkemelik oldular. Sonra bir aylık evlilik yazık olmasın diyerek barıstık ancak her sorunda ailen sunu yaptı deyip küfür edip defol diyor. Artık dayanamıyorum sizce ne yapmalıyım?
3 konunuza da baktım...
Bu evlilik bitmiş çoktan..
Elalem ne der diye başınızı yakmayın.
Çoluk çocuk olmadan ayrılın.
Bu adamı baba yapmayın.
Küfürbaz dayakçı eşten baba olmaz..
Çok sinirlenip üzüldüm..

Bazı arkadaşlar boşandan başka kelime bilmiyorlar galiba .Boşanınca her şey güllük gülüstanlık olmayacak .Ayrıca boşanırsa bile iyice bi süründürmek lazım .Yok öyle elin kızını al sonra paçavra gibi at!
Ulan kız canını kurtaracak potansiyel bir katilden sen gülistan paçavra gibi at saçma konuşuyorsun..

Yol yakınken ailende yanindayken bosan biliyrm kolay değil ama ömür boyu mutsuz olmak var birde çocuk olursa yazık olur

Bilmiyorum kendime de kızıyorum bu kadr öfke kontrolü olmayan biriyle ne işim vr diyorm ancak iyi zamanları düşünüyorum sanırım

İyi zamanlar ama sonrası kovulmak, sonrası şiddet kusura bakmayın anlamıyorum bu durumu
Hem kimi nerden kovuyor, yakasından tuttuğum gibi atarım öyle adamı dışarı

1 aylık evliyken onlar yaşanınca keşke bıraksaydınız. Çoluk çocuk olunca dahamı iyi olacak 😔

bunca şeyden sonra napıcam ? diyemi soruyorsunuz ?
Aslında ne yapılması gerektiğini çok iyi biliyorsunuz.
Yalnızca biraz cesaret :(

Konu sahibi ayrılmayacak hanımlar parmaklarınızı yormayın. O kadar düğün masrafı boşa gitmesin şimdi, zaten kimse evliliğinde mutlu değil, kocadır döver de sever de :işsiz:
Bi kaç esyamı alıp öğretmenevine geldim ev bakıyorum aynı zmanda. Ne demişsiniz anlamadım

Konu sahibi ayrılmayacak hanımlar parmaklarınızı yormayın. O kadar düğün masrafı boşa gitmesin şimdi, zaten kimse evliliğinde mutlu değil, kocadır döver de sever de :işsiz:
Bi kaç esyamı alıp öğretmenevine geldim ev bakıyorum aynı zmanda. Ne demişsiniz anlamadım

Evliliğe adapte olamamış, evlilik nedir öğrenememiş ve hatta kadına nasıl davranılır bilmeyen hödüğün teki. Şiddet sürekli varsa demiyorum şiddet varsa boşayın gitsin ananız sizi dayak yeyin diye doğurmadı. Ailen de arkanda ne duruyorsun daha

Bir aylık evlilik doğuda yasıyoruz. İnsanlar ne der o kadr emek var kafası
Basimiza ne geliyorsa elalem ne der kafasi yüzünden geliyor zaten. Birakin su elalemi kocan seni öldürdügü zaman da elalem arkandan konusacaklar. Sunu unutmayin ki milletin agzi torba degil ki büzelim. Yani elalem hic bir zaman susmayacak. Zira olan sizin hayatiniza olacak:KK43::KK43:

Back