- 4 Mayıs 2019
- 3.482
- 6.192
- 78
- 31
- Konu Sahibi Kirginmelek
Evliliğe yazık paraya emeğe yazık ama size değil mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Böyle bir adamla emin ol hayatın geçmez. Aileni da kaybedersin bununla devam edersen çocuk olmadan hatandan dön kadına nasil davranmasını bilmeyen bir erkekle bir ömür geçmez. Hele ki bir kadını kimse evinden kovamaz kesinlikle kabul edip oturuyorsan suç sendedir6 aylık evliyim 2 yıl görüştük sonra evlendik. Daha birinci ayda beni darp edip babanın evine git dedi ki ben de çalısan biriyim yıllardır kendi evimde kalıyorm. Bu çok agır geldi işk gitmedim ancak adamda en ufak pişmanlık yok. Anneme anlattm gel hemen dedi. Olayı onlar da öğrenince iş büyüdü ailem eşimle kavga etti mahkemelik oldular. Sonra bir aylık evlilik yazık olmasın diyerek barıstık ancak her sorunda ailen sunu yaptı deyip küfür edip defol diyor. Artık dayanamıyorum sizce ne yapmalıyım?
ailen arkanda ve seni kovan adamlamısın bence yanlıs yapıyosun6 aylık evliyim 2 yıl görüştük sonra evlendik. Daha birinci ayda beni darp edip babanın evine git dedi ki ben de çalısan biriyim yıllardır kendi evimde kalıyorm. Bu çok agır geldi işk gitmedim ancak adamda en ufak pişmanlık yok. Anneme anlattm gel hemen dedi. Olayı onlar da öğrenince iş büyüdü ailem eşimle kavga etti mahkemelik oldular. Sonra bir aylık evlilik yazık olmasın diyerek barıstık ancak her sorunda ailen sunu yaptı deyip küfür edip defol diyor. Artık dayanamıyorum sizce ne yapmalıyım?
işte yeni nesil babalar böyle degil de eski kafalı babalar herkeste kavga olur vs demisse cünkü bilerek neden yolladın kızını derler adama damat tabi laf sokar aslında kızın otoritesini sarsmıslar yarın en kücük lafta sen banana gittin baban bile geri yolladı dicek aileler berbat sahip cıkan aile yok nerdeyseSiz olsanız ne tepki verirsiniz?
Farzedin kızınız olmuş; yetiştirmiş iş güç sahibi yapmış, yuvasını kurmuşsunuz. Bir aylık evlilikte eşinden dayak yiyor. Siz tepkinizi gösterince de mahkemelik oluyorsunuz ama bu hikayedeki tek suçlu olan hanzo damadınız bunun faturasını bile kızınıza kesiyor. Üstelik evden kovuyor. Sahi, ne yapardınız?
yaaa ben yazdım ,iste aileler cok boktan benimkide dahil elin adamına böyle yüz verilio isye yarın kocan en ufak bi lafta dicek ben seni kapıya attım baban gene bana yolladı dicek ve bu lafı duydugunda ailendede bin kere nefret ediceksin madem calıısyosun fırsatın var tart et ailende seni kısıtlıyosa 1.1 ev tut masaaın nasıl bilmiyorum ama altınlarını al evde tutma erkeklerede inanma hepsi menfaat senden ayrılsa islerini kim yapıcak eminım hem calıısıp hemde dört dörtluk ev kadını oluyosundurİlk dönmemi onlar istedi
6 aylık evliyim 2 yıl görüştük sonra evlendik. Daha birinci ayda beni darp edip babanın evine git dedi ki ben de çalısan biriyim yıllardır kendi evimde kalıyorm. Bu çok agır geldi işk gitmedim ancak adamda en ufak pişmanlık yok. Anneme anlattm gel hemen dedi. Olayı onlar da öğrenince iş büyüdü ailem eşimle kavga etti mahkemelik oldular. Sonra bir aylık evlilik yazık olmasın diyerek barıstık ancak her sorunda ailen sunu yaptı deyip küfür edip defol diyor. Artık dayanamıyorum sizce ne yapmalıyım?
Ya gitmeyeceksin yada gittiysen geri dönmeyeceksin... sonuç böyle oluyor malasef ..6 aylık evliyim 2 yıl görüştük sonra evlendik. Daha birinci ayda beni darp edip babanın evine git dedi ki ben de çalısan biriyim yıllardır kendi evimde kalıyorm. Bu çok agır geldi işk gitmedim ancak adamda en ufak pişmanlık yok. Anneme anlattm gel hemen dedi. Olayı onlar da öğrenince iş büyüdü ailem eşimle kavga etti mahkemelik oldular. Sonra bir aylık evlilik yazık olmasın diyerek barıstık ancak her sorunda ailen sunu yaptı deyip küfür edip defol diyor. Artık dayanamıyorum sizce ne yapmalıyım?
Eski kafa yeni kafadan da ziyade merhametle ilgili.. Kimine göre elalem, evlatlarından daha önemli oluyor. Allah vicdan, merhamet versin. Ne denir ki...işte yeni nesil babalar böyle degil de eski kafalı babalar herkeste kavga olur vs demisse cünkü bilerek neden yolladın kızını derler adama damat tabi laf sokar aslında kızın otoritesini sarsmıslar yarın en kücük lafta sen banana gittin baban bile geri yolladı dicek aileler berbat sahip cıkan aile yok nerdeyse
Şu aşamada şikayetçi olacagımı bildiğinden kendi kendini dövüyor ama bana dokunmuyorKusura bakmayın ama size zerre acımadım. Tek acıdığım aileniz, Allah bilir aileniz size bir fiske bile vurmamıştır. Ama elin adamının ailenizi ve sizi hiçe sayması umrunuzda değil gerekçe ne yuvam dağılmasın, ben ortada bir yuva göremedim. Benim gördüğüm bir kadını psikolojik, fiziksel ve büyük ihtimalle ekonomik sömüren bir adam ve her türlü eziyete katlanan bir kadın sadece. Eğer eşiniz size sözlü fiziksel şiddet uygularsa gidin şikayet edin, uzaklaştırma alırsınız gözünüzde büyüttüğünüz ev arama derdinden kurtulursunuz.
Daha nesini soruyorsun bu evliliğin anlayamadım?Kalmak için bir sebebin mi var biz mi anlamadık?6 aylık evliyim 2 yıl görüştük sonra evlendik. Daha birinci ayda beni darp edip babanın evine git dedi ki ben de çalısan biriyim yıllardır kendi evimde kalıyorm. Bu çok agır geldi işk gitmedim ancak adamda en ufak pişmanlık yok. Anneme anlattm gel hemen dedi. Olayı onlar da öğrenince iş büyüdü ailem eşimle kavga etti mahkemelik oldular. Sonra bir aylık evlilik yazık olmasın diyerek barıstık ancak her sorunda ailen sunu yaptı deyip küfür edip defol diyor. Artık dayanamıyorum sizce ne yapmalıyım?
Yanlışınız var. Hikayedeki tek suçlu "o hanzo" değil.Siz olsanız ne tepki verirsiniz?
Farzedin kızınız olmuş; yetiştirmiş iş güç sahibi yapmış, yuvasını kurmuşsunuz. Bir aylık evlilikte eşinden dayak yiyor. Siz tepkinizi gösterince de mahkemelik oluyorsunuz ama bu hikayedeki tek suçlu olan hanzo damadınız bunun faturasını bile kızınıza kesiyor. Üstelik evden kovuyor. Sahi, ne yapardınız?