- 17 Haziran 2019
- 1.878
- 6.057
- 158
- Konu Sahibi Kirginmelek
-
Doğuda yaşayıp kendi evinizde kalıyorsunuz. Demek ki o kadar geri kafalı değiller. Çözüm belli...Bir aylık evlilik doğuda yasıyoruz. İnsanlar ne der o kadr emek var kafası
Ben 6 yıl ailemden ayrı bi şehirde yalnız yaşadım işimden dolayı. Ailem şöyle hatalı oldu onlar da eşimi dövdü herkesin içinde en büyük kini o yüzdenSiz en baştan yanlış yapmışsınız. Yanlış hissetmiş olabilirim ama ilk olayda siz ve aileniz alttan aldı gibi geldi bana ayrılık olmasın diye. Diyorsunuz şimdi ne yapayım diye, adamda hiç kaybetme korkusu yok ki, yapabileceğiniz birşey yok. Adam konuşulacak biri değil direk sizi evden kovuyor. Çok gurur kırıcı, başkaları için değil bu hayat. Daha 6 aylık evlisiniz çocukta yok. En başından kendiniz zaten yalnız yaşamayı da bilen birisiniz neyi çekiyorsunuz ben anlamadım. Seviyorsanız bişey diyemem, ama devam ederseniz bir gün iğreneceksiniz bu adamdan.
Ya saçmalama mısın? Ã aaa kendinizi şiddete alıştırmayın ya!!! İyi günlerin hep olur boşan ailen arkanda yapma inan insan evladı öyle şerefsiz ki (sözüm meclisten dışarı) seni şiddete alıştırıp sonra öpüp koklar sende seviyorum iyi günlerimiz var dersin!!! Yapma! Allah aşkına buna boyun eğmeyin!Bilmiyorum kendime de kızıyorum bu kadr öfke kontrolü olmayan biriyle ne işim vr diyorm ancak iyi zamanları düşünüyorum sanırım
Bak kini var diyorsun sana can kan veren ailene ya! Allah kitap aşkına şu kafanızı çalıştırın ya! Yarın obür gün kafanı gözünü morattır evden de atar Allah korusun öldürmeye kalkar saçmalama.Ben 6 yıl ailemden ayrı bi şehirde yalnız yaşadım işimden dolayı. Ailem şöyle hatalı oldu onlar da eşimi dövdü herkesin içinde en büyük kini o yüzden
öfke kontrol sonunun nereye vardığı aşikar. darp edilmişsiniz darp ne iyi zamanıBilmiyorum kendime de kızıyorum bu kadr öfke kontrolü olmayan biriyle ne işim vr diyorm ancak iyi zamanları düşünüyorum sanırım
Lütfen kendiniz için yaşayın.Bir aylık evlilik doğuda yasıyoruz. İnsanlar ne der o kadr emek var kafası
Eee seni dövmüş daha ne yapsınlar. Biz erkeğiz biz erkeğiz diye övünüyorlar ya utanmıyor mu seni dövmeye, seni döverken bişey yok gücü yetiyor, kim dövdüyse onada sana gösterdiği gücü gösterip korusaydı kendini?? Ama olmadı değil mi köteği yedi kendinden güçlü birinden. İyi olmuş. Sizin kafa Bi değişik çalışıyor ben anlamadım. Siz dayak yediğinizde ilk kin hakkı sizindi aslında onun ne haddine!!!Ben 6 yıl ailemden ayrı bi şehirde yalnız yaşadım işimden dolayı. Ailem şöyle hatalı oldu onlar da eşimi dövdü herkesin içinde en büyük kini o yüzden
6 aylık evliyim 2 yıl görüştük sonra evlendik. Daha birinci ayda beni darp edip babanın evine git dedi ki ben de çalısan biriyim yıllardır kendi evimde kalıyorm. Bu çok agır geldi işk gitmedim ancak adamda en ufak pişmanlık yok. Anneme anlattm gel hemen dedi. Olayı onlar da öğrenince iş büyüdü ailem eşimle kavga etti mahkemelik oldular. Sonra bir aylık evlilik yazık olmasın diyerek barıstık ancak her sorunda ailen sunu yaptı deyip küfür edip defol diyor. Artık dayanamıyorum sizce ne yapmalıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?