Eşim her sorunda eski bi olay yüzünden beni evden kovuyor

Çalıştığı halde dayak yiyip oturana ayrı kızıyorum. Okuduğunuz eğitim gördüğünüz kurumlarda ne öğretiyorlar da beyinleriz mi çalışmıyor, pas mi tutuyor ne oluyor da bu akıl tutulmasını yaşıyor, bu hayatı nasıl kendinize layık görüyorsunuz anlamıyorum, birde ne yapayım diye soruyorsun. Sen en iyisi ölmeyi bekle kocanın elinden. Ya sabır....

Şiddet görmüşsünüz ve en doğrusunu yapıp ailenizin yanına gitmişsiniz. Keşke devamını getirip boşansaydınız. Çünkü bu şekilde gitmeli dönmeli ailelerin bile kavgaya karıştığı evlilikler ne kadar sürerse sürsün tat huzur vermiyor. İyi düşünüp planınızı yapıp bundan sonra temkinli davranın. Öfke kontrolü yoksa daha kötü. Kendinize dikkat edin.

Bir üye vardı kocası hem aşağılıyor hem de eve katkıda bulunmuyordu. O da ayrılamıyor böyle küfür yiyerek devam ediyordu. Bazı kadınlar artık iyice çıkmazı görünce bırakıyor, daha çekmesi lazım demek ki.

Ben 6 yıl ailemden ayrı bi şehirde yalnız yaşadım işimden dolayı. Ailem şöyle hatalı oldu onlar da eşimi dövdü herkesin içinde en büyük kini o yüzden

bir aylık evlilik yazık olmasın mı??????? tam olarak ne olması gerekiyordu yazık olması için darp edilmişsiniz?

Bilmiyorum kendime de kızıyorum bu kadr öfke kontrolü olmayan biriyle ne işim vr diyorm ancak iyi zamanları düşünüyorum sanırım
Ya saçmalama mısın? Ã aaa kendinizi şiddete alıştırmayın ya!!! İyi günlerin hep olur boşan ailen arkanda yapma inan insan evladı öyle şerefsiz ki (sözüm meclisten dışarı) seni şiddete alıştırıp sonra öpüp koklar sende seviyorum iyi günlerimiz var dersin!!! Yapma! Allah aşkına buna boyun eğmeyin!

Ben 6 yıl ailemden ayrı bi şehirde yalnız yaşadım işimden dolayı. Ailem şöyle hatalı oldu onlar da eşimi dövdü herkesin içinde en büyük kini o yüzden
Bak kini var diyorsun sana can kan veren ailene ya! Allah kitap aşkına şu kafanızı çalıştırın ya! Yarın obür gün kafanı gözünü morattır evden de atar Allah korusun öldürmeye kalkar saçmalama.

Bir aylık evlilik doğuda yasıyoruz. İnsanlar ne der o kadr emek var kafası
Lütfen kendiniz için yaşayın.
Elalem için değil.
İnsanlar sizin 4duvar arasında ne yaşadığınızı biliyor mu?
Kalbinizdeki ruhunuzdaki acıları görebiliyorlarmı?
Lütfen kendinize değer verin.
Siz kendinizi değerli görmezseniz kocanız asla görmez.

Eee seni dövmüş daha ne yapsınlar. Biz erkeğiz biz erkeğiz diye övünüyorlar ya utanmıyor mu seni dövmeye, seni döverken bişey yok gücü yetiyor, kim dövdüyse onada sana gösterdiği gücü gösterip korusaydı kendini?? Ama olmadı değil mi köteği yedi kendinden güçlü birinden. İyi olmuş. Sizin kafa Bi değişik çalışıyor ben anlamadım. Siz dayak yediğinizde ilk kin hakkı sizindi aslında onun ne haddine!!!

Bir şey sormak istiyorum. Bu doğu tam olarak hangi doğu? Doğuluyum. Bahsettiğiniz kültürün içinde büyüdüm yetiştim. 1 aylık evlilikte şiddet sebebiyle ayrılan birinin ayıplanacağını hiç sanmıyorum, çoook izole kalmış küçük bölgeler haricinde. Yani kimse size demez sana yazıklar olsun nasıl boşandın diye. İnsanların diyebileceği en fazla şey "o kadar yuva kuruldu ama yazık kız adamdan eziyet çekince 1 aylık evliliğini bitirmek zorunda kaldı." Bu lafın neresinden çekindiniz de elalem ne der diye geri döndünüz dayak yedikten sonra eşinize?

Allah aşkına durup düşünün. Ailenizle görüşmenizi yasaklayan, size dayak atan, sizi "imi iyi ginlirimiz virdi" diye manipüle eden adamın yanında ne işiniz var? Bir işiniz var, arkanızda bir aileniz var ama siz hala bu pislik insanın yanındasınız, hatta ona acıyorsunuz falan. Stockholm sendromuna mı yakalandınız nedir?

Çocuk yokken bas tekmeyi gitsin boyle bi adamla ömür mu geçireceksin? Millet ne der diyr düşünme ne derlerse desinler millet me der diye yasama sana yazik günah simdi boyke yapiyo yarim bigun cocuk olunca beni hic birakmaz der daha beterini yapar

Ömrünüz boyunca bunu yaşamak istiyorsaniz yaşayın yazık edin omrunuze...yada hemen boşanma ve tazminat davası açın bakın önünüze...surunsun pislik herif...anlamıyorum gerçekten bukadar lafı duyup boşanmak için ne beklediğiniz....ilerde çocuk olursa hiç ayrılamazsiniz koca bir hayat şiddet ve psikolojik şiddetle heba olup gider. Yapmayın bunu kendinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…