Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç arkadaşi falan yok mu? Birilerini arasaniz.Ya hiç yapmadı böyle kesin bir şey oldu yok ulaşamıyorum aradigimda açardı allahım ya noldu bu adama yok ortada olucem meraktan artik
AynenKonunun başı ayrı ilginç sonu ayrı, merakla bekliyorum ne çıkacak diye.
fazla polyanna olabilirim de siz de keşke telefonda söylemeseydiniz belki çok çok sevindi ama siz o halini göremediniz akşama kadar da havalarda gezemez insan sevinci azalır yani ilk öğrendiği andaki gibi asla olamaz ki
Sakin olun. Eşiniz geldiğinde sakince konuşun galeyana gelmeyin. Siz nasıl hamilelik psikolojisindeyseniz erkekte bu hazırlık içinde. Birden hop oldu bitti sizde nasıl olmuyorsa erkektede olmuyor. Bu dönemde sizde nasıl saçma sapan hareketler oluyorsa erkektede olacak. Bunu bilerek farkında olarak bu hamilelik dönemini geçirmek işinizi kolaylaştıracak emin olun. Her saçma durumda birbirinize sarmak yerine çözüme odaklanmak daha akılcı olur bu yol Bebeğinizin stressiz yada en az stresli bir ortamda büyümesine olanak sağlar. Herşey size bağlı.Nerdesin diyorum söylemiyor nerde olduğunu bu nasıl şey neden yani neden ya
Mahvoldum burda öldürmek istiyorum bu adamı beni kahretti ya kırk kere aradım öyle açtı noldu gelirim birazdan diyo bakar mısınız rahata ben ne hale geldim burda bu nasıl bir vicdansizlik insan düşmanına yapmaz ya yapmaz
Kesinlikle. Öncelikle sakin olun lütfen. Gerekiyorsa saatlerce konuşun ama çözüme kavuşturun. Siz direkmen gelir gelmez bağırıp çağırırsanız çözülecek bir problem varsa da çözülmez. sakin olun bebeğinizin sevincini yaşatmaya çalışın bu enerjiyi verin ona, ne oldu ne bitti öğrenin.Sakin olun. Eşiniz geldiğinde sakince konuşun galeyana gelmeyin. Siz nasıl hamilelik psikolojisindeyseniz erkekte bu hazırlık içinde. Birden hop oldu bitti sizde nasıl olmuyorsa erkektede olmuyor. Bu dönemde sizde nasıl saçma sapan hareketler oluyorsa erkektede olacak. Bunu bilerek farkında olarak bu hamilelik dönemini geçirmek işinizi kolaylaştıracak emin olun. Her saçma durumda birbirinize sarmak yerine çözüme odaklanmak daha akılcı olur bu yol Bebeğinizin stressiz yada en az stresli bir ortamda büyümesine olanak sağlar. Herşey size bağlı.
Lütfen üzmeyin kendinizi böyle şeylerle belki onunda canı başka şeye sıkılmıştır size sevinciniz bölünmesin diye söylememiştir yada erkekler ne kadar baba olmak istese de olay gerçekleştiği zaman biraz korkabilirler derin düşüncelere dalmış olabilir. Olumsuz düşünmeyin erkekler kadınlar gibi herşeyi ince ince düşünüp yapmaz ona sorsan herşey normaldir. Sizde düşüncelerinizi ona açık açık söyleyin içinizde yaşamayın belki onunda sizinle paylaşmak istediği bişey vardır bu güzel durumu birlikte yaşayın üzmeyin kendinizi böyle şeylerleYaşım geçiyor çocuk istiyorum diye günlerce dil döktü.. korunmayı bıraktık. Reglim gecikti. Test yaptım yanımda yoktu. Kan verdim yanımda yoktu. Sonuç almaya gittim,yoktu. Üstelik gurbetteyim kimsem yoktu. Bugün gebe olduğumu öğrendim. Sehir disindaydi, Telefonda söyledim. Akşam olsun gelsin diye bekledim. Elinde bir gülle geldi. Sarıldık,sevindik. Ama istediğim bu değildi.. Bana sormadi bile doktor ne dedi diye. Sonuçlarına bakayım demedi. Yarın kadın doguma randevu almıştım ne zaman demedi. Nasılsın bile demedi. Maç izledi. Geldim odaya oturdum. Gelip bana bakmadı bile. Ve kocam evlendiğimizden beri ilk defa bu gece yanımda yatmadi. Beni yapayalnız bıraktı. Sevincimi heyecanimi paylaşmadi. Onemsemedi. O kadar kırgınım ki.. bu bizim ilk bebegimizdi. Hamile olduğumu ilk bugün öğrendim. Bugünün tekrarı asla olmayacak telafisi asla olmayacak. Değerlerim biraz düşük cikmisti. Birbirimize destek oluruz sanmıştım. Yaşadığım tek şey hayal kırıklığı. Öyle üzgünüm ki ne yazsam az geliyor. Ne yapacağımı bilmiyorum. Çok üzgünüm,kırgınım.
Sen de git bu geceyi bi yakınında akrabanda geçir. O da seni arayıp neredesin dediğinde sen de sanane çok mu önemli de.Bende bilmiyorum ısrarla nerdeydin diyorum tekrar aradım çok mu önemli sana ne diyor ya yani ben ne yapacağımı bilmiyorum gerçekten öyle üzgünüm kı ben bu adama ne yaptım ne evlat vericem ben bu adama ne yapayım ne diyeyim beni tersliyor bir de. Her şeyin bi sınırı var stresse heyecansa bende de var böyle mi yaşanır bu şeyler.. iki gündür şu akittigim göz yaşının hesabı yok ne yaptım ben bu kadar ne
Ah bu lanet gurbet gidecek yerim olsa bir dakika durmam zaten ama yok işte bu şehirde kimsem yok lanet olsunSen de git bu geceyi bi yakınında akrabanda geçir. O da seni arayıp neredesin dediğinde sen de sanane çok mu önemli de.