Esim hamilelik sevincimi zehretti :(

Benim şuan takıldıgım tek nokta bi arkadaşın yorumu oldu. Sık sık şehir dışına çıkıyorsa çocuğun kendinden olmadığından endişe edip yanında yatmamış olabilir yazmis :KK57::KK57::KK57: konudan koptum bunu okuyunca:KK57::KK57::KK57:
Bende fazla abartılmış buldum o yorumu. Kadın hamileliğini yeni öğrenmiş eşi odunluk yapmış. Sırf bundan bu kadar çıkarım yapmak biraz zorlama olmuş sanki

Tebrik ederim seni cok. Umarim her sey cok guzel olur.
Esinin işle ilgili seninle paylasmadigi bir sey olabilir mi
Bu cok guzel bir haber cok kayitsiz kalmis telefonda soylemissin bu heyecan hemen oyle aksama sonmez ki.birkac gun hatta surer bu şok mutluluk...
Esinin karekterini disa vurumunu bilmiyorum gerci sen daha iyi bilirsin.
Hayatindaki ilkleri veya onemli seyleri cok heyecanli sesli yasayan biri mi gerci bir de sen kirildim demissin boyle bir beklentin olduguna gore..
Bence esinin aklini kurcalayan baska seyler var. Mutlaka iyi gozlemlemeli ve dogru sorular sorarak bu durumu anlamaya cozmeye calismalisin.

Olasılıklar üzerinde duracak olursam eğer ; Ki bunlar sizin hiç hoşunuza gitmeyecek şeyler ama başka bir senaryo da gelmiyor aklıma.
Sanırım uzun bir evliliğiniz var ilk kez de ayrı yattığınızı belirtmişsiniz.Öncelikle bu çocuğu siz mi yoksa eşiniz mi istiyordu ? Korunmayı ne kadar önce bıraktınız ve ne zaman hamile kaldınız ? Bunları sormamın nedenleri
1- Eğer 3-4 aylık bir süre boyunca ,eşiniz çocuk istediği konusunda ısrarcı oldu ve bu konuda tartışma yaşadıysanız eşiniz sizin istemediğinizi düşünerek kırılmış olabilir.Ve zoraki çocuk yaptığınız için ayrı yatmış olabilir.Ki bu en iyi seçenek.
2- Eşiniz ne kadar sık şehir dışına çıkıyor bilmiyorum ama kafasında çocuğun kendinden olmadığına dair bir düşünce varsa size de söyleyip kavga çıkarmak istemediği için kendi düşüncelerini toplamak için ayrı yatmış olabilir.
3-Yine hamilelik süreci ve sizin çocuk istememeniz uzun bir süreç ise eşinizin gözü dışarıya kaymış olabilir.Hayatında başka biri olduğu için bocalama sebebiyle ayrı yatmış olabilir.
4-Normalde bir türk erkeği eşinin hamile olduğunu öğrendiğinde çiçek alıp gelmez.Bu sevindiğini gösterir.Fakat sevinmekle beraber bir konuda kafasına takılan birşeyler var ki devamını getirmemiş ve ayrı yatmayı seçmiş.
Sonuç itibariyle kafasına takılmış birşeyler var.Eğer nedenini öğrenirseniz bizimle de paylaşın.Nedenini gerçekten merak ettim.

Biraz daha zorlasanız hayat hikayelerine kadar çıkarırsınız herhalde.

Böyle abartı kafa bulandırmanın gereği var mıydı?

Bu kadar kayitsiz kalmasinin sebebini suna baglayabilirim. Cok ozur dileyerek. Gercekten sizi kirmak istemiuorum. Ayrica buradaki tum olumsuz yorumlarin disinda daha masum bir sebebi de olabilir...

Benim dusuncem de su... Eger esiniz cok sik sehir disina gidiyosa ve siz onu cok sikistiriyosaniz yani mesela ilgi beklemek gibi,nerede ne yaptigini sorgulamak gibi... Ve hayatinda da birisi varsa, siz cocukla ilgilenin onunla vakit gecirirken esinize firsat kalmamasi icin,rahat etmek icin istemis ooabilir cocugu.

Yoksa bir erkek, cocugu olacagini ogrenip,sehir disindan gelip esinin yaninda yatmamazlik yapmaz.

Bir arkadasin da dedigi gibi, eksik anlatiyorsunuz sanki birseyleri..

Adam kayıtsız değil , odun. Herif ne anlar kan değerinden doktordan. Fazla beklentidesiniz bence.

Ayrı yatma kısmını ben de çözemedim.

İki hamileliğimde de Kocamın ne bir gül aldı ne çiçek. Hatta ilkinde canım çilek çekmişti gidip almamıştida ben aldım. Zehir etti deyince bende kavga ettiniz sandım.erkekler böyle abartılacak bir sürüm yok bence

Ya bazi arkadaslar cok tepki vermis de adama adam daha napsin pardon... O gece Yaninda yatmamasi kismini anlamadim.. Cok da yanlis yapmis. Ama onun oncesinde cicekle gelmis, sarilmis tebrik etmis... Gece boyu sevgi pitircigi seklinde karninizi oksamasini falan mi bekliodunuz anlamadim. Erkekler duz insanlar... Hamile misin hamileyim bitti.. Kan degeriymis, sonuc kagidiymis, onlar icin gereksiz ayrinti bunlar... Bence biseyleri eksik anlatiyosunuz... Esinizden cok daha fazla ilgi beklediginiz icin hayal kirikligi yasayip, bu yuzden tartisma falan mi cikti aranizda? Yani hersey gulluk gulistanlik baslamis... Ve o aksam adamin ayri yatmasi icin hic bi sebep yok.. Gecenin sonuna kadar bi seyler yasanmis gibi geldi bana

belki de adam karısı hamile olduğu için artık beraber yatmamız lazım diye yatakları ayırdı o_O
çok mu polyannayım bugün bilemedim:KK16:
bu arada hayırlı olsun

E sen ne yaptın ki kocandan ne bekliyorsun? Böyle bir haberi telefonda vermişsin. Olabilir için içine sıgmamıştır arayıp hemen söylemişsindir ama sen telefonda söyleyecek kadar normal görüyorsan bunu o da çiçekle geçiştirilebilecek kadar normal gördü demek ki.
Yanında yatmaması olayına girmiyorum.

Yaninda yatmamasinin sebebi adamin kayitsizligina kizip cikardigin kavga olabilir mi :KK53:

Biraz daha zorlasanız hayat hikayelerine kadar çıkarırsınız herhalde.

Böyle abartı kafa bulandırmanın gereği var mıydı?

Anlattıklarından bu kadar çıkarabildim.Bir arkadaşın dediği gibi eksik bilgi var.Bir erkek çocuk isteyip durduk yere yatağı ayırmaz.Bu koşullarda daha iyi tahmininiz varsa siz söyleyin.

neden yanınızda yatmadıgına anlam veremedim ancak küçük de olsa bir kutlama yapmış...

Belkide cok sevindi kal geldi.ne yapacagını bilemedi kolay değil baba olacak oda ayrı düşüncelere dalmıştır.sen kendini üzme bebeğin hayırlı olsun zorlu bir sürece giriyorsun bunlara takıp bebeği üzme.o bi karnında kımıldamaya baslasın anca ozaman anlar heveslenir. Erkek işde gül almış bari demekki sevinmiş:)

Benim tahminimce eşi surat astığı için ya da muhtemel bi tartışmadan dolayı ayri yatmistir . Başka neden aklima gelmedi. Bazi arkadaşlar çok iyi senaryolar üretmiş hayran kaldim:-)

İyi kötü tüm yorumlarınızı okudum. Herkese teşekkür ederim öncelikle. Henüz 11 aylık evliyim. Korunmayı bıraktığımız ilk ay hamile kaldım bu birincisi. Bir diğeri eşim şehir dışına haftada bir kaç kez günübirlik gidip geliyor. Tahlili alacağımı zaten biliyordu telefonda söylemeye neden takıldıniz bende onu anlamadım. O da merak içindeydi aradım güzel haberi verdim. Üçüncüsü elbette otursun da karnımı oksasin istemedim ama en azından doktor ne dedi gibi bir ayrıntı isteyebilirdi. Evet kayıtsız kalmasına kızdım ama kavga çıkarmadım. Sadece beni çok şaşırttın dedim ve odaya çekildim. Bagirip cagirmadim. Dün duygularım çok yoğundu ve yazarak paylaşarak rahatlamak istedim. Bugüne gelince sabah işe gittim -ki mutlaka beni götürür haftasonu- ben çıkana kadar kımıldamadı. 9.55te doktor randevum vardı. Gelmedi. Ben de gitmedim. Bu deneyimi en azından yalnız yaşamak istemedim. Gittim mi ne oldu diye tabi ki aramadi. Öğlen eve geldim. Saat şu an 10a geliyor en gec 5te işten çıkan adam ne eve geldi ne de beni aradı. Bende aramadim dolayisiyla Ha bu arada çocuk tabiki eşimden. Aramızda böyle bir güven problemi yok. Eşim daha çok istedi evet ama ben de istemiyorum demedim hiçbir zaman. Eşimi kötülemek de değil isteğim. Sadece anlam veremiyorum. Ne kavga ettik ne de laf dalaşı. Şaşkın olabilir evet ama benim de ilk hamileliğim bende saskinim. Ve yanımda bunu paylaşacağım kimse yok. Böyle yani işte dün yatağa gelmedi bugün de eve. Bakalım ilerleyen saatlerde ne olacak. Ben de anlam veremeden ne olduğunu anlamaya çalışarak bekliyorum...

Olasılıklar üzerinde duracak olursam eğer ; Ki bunlar sizin hiç hoşunuza gitmeyecek şeyler ama başka bir senaryo da gelmiyor aklıma.
Sanırım uzun bir evliliğiniz var ilk kez de ayrı yattığınızı belirtmişsiniz.Öncelikle bu çocuğu siz mi yoksa eşiniz mi istiyordu ? Korunmayı ne kadar önce bıraktınız ve ne zaman hamile kaldınız ? Bunları sormamın nedenleri
1- Eğer 3-4 aylık bir süre boyunca ,eşiniz çocuk istediği konusunda ısrarcı oldu ve bu konuda tartışma yaşadıysanız eşiniz sizin istemediğinizi düşünerek kırılmış olabilir.Ve zoraki çocuk yaptığınız için ayrı yatmış olabilir.Ki bu en iyi seçenek.
2- Eşiniz ne kadar sık şehir dışına çıkıyor bilmiyorum ama kafasında çocuğun kendinden olmadığına dair bir düşünce varsa size de söyleyip kavga çıkarmak istemediği için kendi düşüncelerini toplamak için ayrı yatmış olabilir.
3-Yine hamilelik süreci ve sizin çocuk istememeniz uzun bir süreç ise eşinizin gözü dışarıya kaymış olabilir.Hayatında başka biri olduğu için bocalama sebebiyle ayrı yatmış olabilir.
4-Normalde bir türk erkeği eşinin hamile olduğunu öğrendiğinde çiçek alıp gelmez.Bu sevindiğini gösterir.Fakat sevinmekle beraber bir konuda kafasına takılan birşeyler var ki devamını getirmemiş ve ayrı yatmayı seçmiş.
Sonuç itibariyle kafasına takılmış birşeyler var.Eğer nedenini öğrenirseniz bizimle de paylaşın.Nedenini gerçekten merak ettim.
Malesef söylediğiniz şeylerin hiçbiri değil. Güldüm okurken. Böyle bir güvensiz ortam olsa evlilik yürür mü neyse cevap yazmam bile saçma oldu şu an güldürdun.

X