anaaam korku senaryoları yapma yaaakannehir
slm bencede uzak durun normal bir durum değil evli bir bayana söylenecek şeylermi söylediği sözler siz nasıl müsade ediyorsunuz bu tür konuşmalarına anlamış değilim. kadının amacının ne olduğu ortada değilmi sizce ?
Keşke eşine anlatmasaydın dicem ama sonradabn duysa daha kötü olurdu...
Teyze diyorsun demekki yaşını başını almış bir bayan ve gelip evli bir bayana oğlundan selam söyleyebiliyor. Çok iğrenç ve ayıp bir durum. Bence eşiniz haklı diyorum. Görüşmeseniz sizin içib daha iyi olur...
arkadaşlar sitede bugün iki arkadaşım geldi bana..
çok enteresan şeyler duydum şok üstüne şok oldum..onlar buranın yerlesi ya herşeyi benden çok daha iyi biliyorlar..o melek gibi görünen yavrum kuzum diyen aysel teyze torunlarına ettiği lafları duyunca inanamadım..
oğullarının milletin balkonuna girecek gibi bakmaları..
gece yarısı zile basmaları..alkollü gelmeleri..aysel teyzenin kötü anlattığı gelinin çok iyi olduğunu..
onlar beni çok görüşmüyorum zannediyorlarmış..görüştüğümü söyleyince daha anlatmadan uyarmaya başladılar..
amaaaan ne bu ya bi an önce kurtulmak istiyorum buradan..
arkadaşlar sitede bugün iki arkadaşım geldi bana..
çok enteresan şeyler duydum şok üstüne şok oldum..onlar buranın yerlesi ya herşeyi benden çok daha iyi biliyorlar..o melek gibi görünen yavrum kuzum diyen aysel teyze torunlarına ettiği lafları duyunca inanamadım..
oğullarının milletin balkonuna girecek gibi bakmaları..
gece yarısı zile basmaları..alkollü gelmeleri..aysel teyzenin kötü anlattığı gelinin çok iyi olduğunu..
onlar beni çok görüşmüyorum zannediyorlarmış..görüştüğümü söyleyince daha anlatmadan uyarmaya başladılar..
amaaaan ne bu ya bi an önce kurtulmak istiyorum buradan..
Bak insanlar hemen seni uyarmışlar, keşke durup dururken gösterdiği ilk ilgiden sonra bu kadını biraz araştırsaydın.İnşallah şimdiye kadar bir zararı dokunmamıştır.Mesela o hayatınıza girdikten sonra ters giden bişeler oldu mu hiç?Sürekli yemek falan getiriyormuş ya belki bişeler planlamıştır bu şekilde.Ha bu arada evinde şöyle küçük bir araştırma yap, mazallah senin haberin olmadan muska bile koymuş olabilir, çok duyuyoruz böyle çirkin şeyler dikkatli olmak lazım... a.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?