eşim haklı mı?siz ne anlarsınız bundan?

Keşke eşine anlatmasaydın dicem ama sonradabn duysa daha kötü olurdu...
Teyze diyorsun demekki yaşını başını almış bir bayan ve gelip evli bir bayana oğlundan selam söyleyebiliyor. Çok iğrenç ve ayıp bir durum. Bence eşiniz haklı diyorum. Görüşmeseniz sizin içib daha iyi olur...

valla yazdıklarınızdan kadının niyetinin pek de iyi olmadığı ortada. Madem herhangi bir gerginlik olsun istemiyorsunuz o halde kapıyı hiç bir surette açmayın ama dışarda (sokakta, apartmanda değil) görünce kafanızı sallayıp selam verin yeter. Ha eğer size tavrınızın soğuk olduğunu falan söylerse, açık olarak olanları eşinize anlattığınızı ve eşinizin görüşmenizi istemediğini ifade edin. O zaman kötü bir şey olucaksa da eşinizin durumu bildiğini öğrenince tırsacağını düşünüyorum. Bana kalsa ben Allahın selamınıda vermem ama siz yapamam diyorsanız başka. Bakın diyorsunuz ki yok arkamızdan dedikodu çıkarırlar. Ne malum şimdi çıkmadığı, sonuçta apartmandaki diğer insanlar bilmiyormu görüştüğünüzü ee siz zaten 1-0 yenik durumdasınız. Kendinizi, bebeğinizi, eşinizi ve evliliğinizi boşu boşuna riske atmayın, bütün bunlara bu iyi niyetli tutum değermi Allah aşkına. Başınıza bi iş gelse iyi niyet diyebilcekmisiniz hala.

bak arkadaşım ben daha önce yani 2 yıldır aynı lafları duysaydım bu noktada olmazdık ben fikir aramazdım..
yani ben bunları 1 aydır duyuyorum we daha önce olumsuzluk almadığım biri hakında birdenbire böyle bir yargıda bulunmayacak kadar iyi niyetli bir insanım sanırım..
yani! demek oluyor ki benim hoşuma gitmiyor
anlatabildi mi???

eşimden saklamam doğru olmazdı..böylesi iyi oldu..
teyze diyorum çünkü 60 yaşında..ama işte yaşla bitmiyormuş olay..

ben artık selam verir geçerim konuşmam..eşim selam da vermeyecksin diyor eğer yanımda olursa vermem geçerim

şimdi aklıma geldi benden önce soran oldu mu okumadım ama bu kadın 60 yaşında belkide yaşından dolayı bir hastalığı olabilir mi bide öyleyse bence fazla yaklaşmayın geldiğinde komşuya gitcem çıkıcam gibi laflarla almayın onu içeriye

aklı başında canım gayet normal..bir sağlıkcı olarak bunu gayet iyi anlayabiliyorum

eşinize söylemeniz çok doğru olmuş...bence mesafeli olun...oğlundan selam söylemesi ve resmini göstermek istemesi beni düşündürdü....art niyetli olabilir....

insanlar cigrigindan cikti valla...evli bir kadina bile artik göz koyolar ..nedicemi sasirdim..esinde sonuna kadar hakli..bende öyle süpheli insanlardan hediye geldiginde cöpe atarim...neolur neolmaz..bu devirde artik hersey beklenir insanlardan...

bencede o kadina evinize bir adim bile atmasina izin vermeyin...öyleleirinden hersey beklenir...büyü falan yapar evinize.....zaten insanin basina ne gelirse iyi niyetli olmaktan hayir demesini becerememekten geliyo...tavrinizi koyun..

bencede mesafe koymalisin cnm esine bende hak verdim tamam iyi niyetlisin ama kimseden senin evinin huzuru daha onemli degil ...bosver acma

Neden insan evli barkli cocuklu bir kadina bekar oglundan selam yollasin????
Neden resimini göstermek istesin?CADIARZU

Ben cok fesatimdir bu konularda arkadasim, esinede cok ama cok hak verdim. Helal olsun uyanik adammis kardesim...alkisalkisalkis

Melek yüzlü seytanlarla dolu etrafimiz....kimseye fazla güvenmiceksin inanmicaksin....:hulya:

Acma kapiyi....sorarsa duymadim, uyuyordum, vs. vs... gibi bahaneler uydur...kötü olma sakin, hesap falanda sorma, iyce kafayi takmasin sana....lmaz:

arkadaşlar sitede bugün iki arkadaşım geldi bana..
çok enteresan şeyler duydum şok üstüne şok oldum..onlar buranın yerlesi ya herşeyi benden çok daha iyi biliyorlar..o melek gibi görünen yavrum kuzum diyen aysel teyze torunlarına ettiği lafları duyunca inanamadım..
oğullarının milletin balkonuna girecek gibi bakmaları..
gece yarısı zile basmaları..alkollü gelmeleri..aysel teyzenin kötü anlattığı gelinin çok iyi olduğunu..
onlar beni çok görüşmüyorum zannediyorlarmış..görüştüğümü söyleyince daha anlatmadan uyarmaya başladılar..
amaaaan ne bu ya bi an önce kurtulmak istiyorum buradan..

aman canım uzak dur çok benzer bişeyi annem yaşadı. yalnız karşı komşu evli olan kızını öz babama istiyodu.aynı şekilde keşke senin gb damadım olsa demeler.. sonuç öz babam dediğim kişi o kadınla beraber kaçtı gitti.nefret ediyorum ondan.
bunu sen öyle bişey yapıcaksın diye söylemedim canım sakın yanlış anlama. sadece böyle insanların şerrinden korusun allah bizi :Saruboceq: o yüzden söyledim,çünkü etraf kötü insanlarla dolu. bence eşin haklı. onun dediklerini yap,hiçbir şey kaybetmezsin.

Bak insanlar hemen seni uyarmışlar, keşke durup dururken gösterdiği ilk ilgiden sonra bu kadını biraz araştırsaydın.İnşallah şimdiye kadar bir zararı dokunmamıştır.Mesela o hayatınıza girdikten sonra ters giden bişeler oldu mu hiç?Sürekli yemek falan getiriyormuş ya belki bişeler planlamıştır bu şekilde.Ha bu arada evinde şöyle küçük bir araştırma yap, mazallah senin haberin olmadan muska bile koymuş olabilir, çok duyuyoruz böyle çirkin şeyler dikkatli olmak lazım... a.s

ne kadinmis ya seni nasil kandirmis bu kadar zamandir.
neyse ki ogrendin gercekleri.
bir an once tasin...
:1ninca:

haklısın..eşya topluyorum ya bakıyorum köşe bucakgamyoncuiremsu

Sonra da derler ki yok efendim nerede kalmış eski komşuluklar falan. Etraf o kadar kötü ve tehlikeli ki evine aldığın insanlara dikkat edeceksin. Herkesi evine sokmayacak, herkesle her şeyi paylaşmayacaksın. Çoluğuna çocuğuna dikkat edeceksin, her arkadaşına göndermeyeceksin.
Normal insan kalmamış etrafta. Duyuyoruz işte yaşanılanları. ınsan duyunca inanamıyor doğrusu.
Yabani desinler, suratsız desinler ne derlerse desinler. Siz ailenizi düşünün gerisini boş verin. ıçinize böyle bir his doğdu ise zaten daha sorgulamaya gerek yok, bırakın konuşmayın evinize sokmayın, bu durumu kimselerle paylaşmayın. Zaten taşınıp gideceksiniz.
Büyü gibi durumları da hiç düşünmeyim. Okuyun bolca Felak ve Nas surelerini. Hiç bir şey olmaz merak etmeyin. Bu tür konularda siz ne kadar çok odaklanırsanız maalesef o kadar fazla olumsuzluklar yaşarsınız.
Allah a Emanet olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…