How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

eşim haklı mı?siz ne anlarsınız bundan?

bencede o kadından uzak dur.bir insan bu kadar saf olabilirmi kadın sana açıkça belli etmiş daha ne olsun.açma kapıyı duyarsa duysun ssesini açmak zorundamısın canım allah allah

ya canim kusura bakma ama sen cok mu iyi niyetlisin yoksa cok mu safsin
ben anlamadim
hersey oratada zaten.
yani dua et esin gidipte o teyzeyi parcalamamis

iyi niyetliyim bundan kaybediyorum yada kazanıyorum işte..

insan kendi geldiği çevredeki teyzeler gibi sanıyor işte herkesi..kapı komşun olunca bir de..getirdiği şeyde bişey war diye düşünmüyorsun..bu lafları çok önceden etseydi o zaman belki şimdiye kadar ancak anlardım;) ama son 1 aydır falan tuhaf işte

Vallahi ben senin yerinde olsam açık açık söylerdim. Kocam sizinle görüşmemi istemiyor diye. Ne yapabilir ki? Zorla evine girmeye kalkışmayacak ya. Yapılan çok ayıp. Kendini kocanın yerine bir koysana. Kadının biri, kocana kızını ayarlamaya çalışacak, ona hediyeler gelecek ve sen de birşey demiyeceksin. Bana çok saçma geldi. Herkesle iyi olmak zorunda değiliz ki.

Burada okuduklarımla şaşırdım diyemiyeceğim '' çünkü böyleleriyle ben de karşılaştım'' eşin çok haklı ben de olsam böyle bir insanla asla muhatap da olmamam kapımı da açmam hediyesinide asla kabul etmem

iyi niyetliyim bundan kaybediyorum yada kazanıyorum işte..

insan kendi geldiği çevredeki teyzeler gibi sanıyor işte herkesi..kapı komşun olunca bir de..getirdiği şeyde bişey war diye düşünmüyorsun..bu lafları çok önceden etseydi o zaman belki şimdiye kadar ancak anlardım;) ama son 1 aydır falan tuhaf işte

seni anliyorum canim,
bende iyi niyetliyimdir
ama boyle cok acik olan bir durum karsisinda
senin gibi sakin davranamam.
olabildigince uzak dur bu kadindan
ben cok korktum valla senin adina

dunden beri kapini caldi mi hic ?

vavelya son durum ne?

gelmedi hiç..
eşim bugün nöbetçi evdeki diğer botlarını koyduk kapıya..
bu konuyu açmıyoruz aramızda..sadece ima ederk dikkat etmemi söylüyor..bişey olursa çığlık atıcam memleketten annemler bile duyar o zamandelikafadulden

gelmedi hiç..
eşim bugün nöbetçi evdeki diğer botlarını koyduk kapıya..
bu konuyu açmıyoruz aramızda..sadece ima ederk dikkat etmemi söylüyor..bişey olursa çığlık atıcam memleketten annemler bile duyar o zamandelikafadulden

botlari koydugun iyi olmus ama bisey sorcam
esin evde olunca kapiyi calmaz mi bu kadin?

Vallahi ben senin yerinde olsam açık açık söylerdim. Kocam sizinle görüşmemi istemiyor diye. Ne yapabilir ki? Zorla evine girmeye kalkışmayacak ya. Yapılan çok ayıp. Kendini kocanın yerine bir koysana. Kadının biri, kocana kızını ayarlamaya çalışacak, ona hediyeler gelecek ve sen de birşey demiyeceksin. Bana çok saçma geldi. Herkesle iyi olmak zorunda değiliz ki.

bakın işte bunu yapamam..eşimle aynı meslekte damadı war..tayin olduğumuz yerlerde onun bunun tanıdığyla karşılaşma ihitmali yüzde 80..afedersiniz karı gibi dedikoducu erkek o kadar çok ki.
bahsederse abuk sabuk konuşursa kulaktan kulağa gider o zaman başımız ağrır..
tamam kapıyı açmıcam ama terslemicem de karşılaşırsak..zaten haftaya kardeşim gelecek..o zaman korkmayacam..

Son düzenleme:
Belki de sizi gercekten sevdigi icin sizin cevrenizden , akrabalarinizdan uygun bir gelin adayi vardir diye düsünüyor olabilir. O yüzden sizinle yakinlik kurmak oglunu size begendirmek icin ugrasiyor olabilir.
Bunlar sadece varsayim tabi. Yine de onun yaninda her firsatta mutlu bir evliliginiz oldugunu esinizi cok sevdiginizi falan vurgularsaniz anlar belki.
Eger süphelerinizde hakliysaniz uzak durmak tek cözüm.

teşekkür ederim diğer cevap yazan bana "saf" diyen arkadaşlara da..
yavrum kuzum diye seven konuşan biri hakkında böyle düşünemedim işte ne bileyim..başkalarına akıl veririm kendime gelince saf oluveririm..

Belki de sizi gercekten sevdigi icin sizin cevrenizden , akrabalarinizdan uygun bir gelin adayi vardir diye düsünüyor olabilir. O yüzden sizinle yakinlik kurmak oglunu size begendirmek icin ugrasiyor olabilir.
Bunlar sadece varsayim tabi. Yine de onun yaninda her firsatta mutlu bir evliliginiz oldugunu esinizi cok sevdiginizi falan vurgularsaniz anlar belki.

ben de böyle düşündüm hep..ihtimal veremdim ama eşim böyle düşünce eee bir de buradan yorumlarla başka yorumladım artık

boyle teyzeler hepimizin cevresinde var
belkide hepimize "senin gibi bir gelinim olur insallah"
demislerdir, ama bu kadin fazla ileriye gitmis
ne demek yani sana oglumum foto sunu gostereyim
bu kadin sapitmis terbyesiz

slm bencede uzak durun normal bir durum değil evli bir bayana söylenecek şeylermi söylediği sözler siz nasıl müsade ediyorsunuz bu tür konuşmalarına anlamış değilim. kadının amacının ne olduğu ortada değilmi sizce ?

Back