How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

eşim haklı mı?siz ne anlarsınız bundan?

bir de şöyle bir şey var arkadasım
nasılsa bır ay kaldı gıtmeme hıc olmassa kalbını kırmayım dıye yakın davranmayın sakın
sonuc olarak o da bılıyor degıl mı bır ay kaldıgını
aman dıyım aman
Allah kotu nıyetlı ınsanlardan korusun

anam ne teyzeymiş ya :bbo: artık teyzelere de güven olmıcak desenize :olmaz:
ay getirdikleri şeylerden yedinmi kız?? İnşallah yememişsindir...
annem derdi hiç kimsenin verdiğini yeme arkadaşın bile olsa. Onu yemzsen aç mı kalcan derdi...
ay valla şok oldum...
Canım bence eve falan sokma ama dışarda selam ver. Böyle birden uzaklaşırsan sonra arkandan konuşmasın? Gerçi şimdi konuşmadığı ne malum???

anam ne teyzeymiş ya :bbo: artık teyzelere de güven olmıcak desenize :olmaz:
ay getirdikleri şeylerden yedinmi kız?? İnşallah yememişsindir...
annem derdi hiç kimsenin verdiğini yeme arkadaşın bile olsa. Onu yemzsen aç mı kalcan derdi...
ay valla şok oldum...
Canım bence eve falan sokma ama dışarda selam ver. Böyle birden uzaklaşırsan sonra arkandan konuşmasın? Gerçi şimdi konuşmadığı ne malum???

ya 2 senedir yiyorum ben yaptığı şeylerden..

şunu yazmayı unuttum..kızmayın bana ama..şalı getirdiğnin ertesi günü kapı çaldı açmadım kızım uyuyordu ev sessizdi gitti..sonra akşama doğru yaprak sarma poğaca falan getirmiş..gelmiştim çaya çağıracaktım seni meral(kızı) vardı otururduk diye dedi..ben de aldım yedim..eşim kızdı,tartıştık biraz..o yemedi ben de inatla yedim..o kuruntu yapıyor günahını alıyor diye

Topluca gunahını alıyoruz oyleyse, kadın cennetlık oldu sayemızde (:

Bır daha yemezsınız sızde, ınsallah bugune kadar yedıklerınızde de her hangı bır numara olmamıstır. Rabbım uzak etsın butun evlerden.

ya 2 senedir yiyorum ben yaptığı şeylerden..

şunu yazmayı unuttum..kızmayın bana ama..şalı getirdiğnin ertesi günü kapı çaldı açmadım kızım uyuyordu ev sessizdi gitti..sonra akşama doğru yaprak sarma poğaca falan getirmiş..gelmiştim çaya çağıracaktım seni meral(kızı) vardı otururduk diye dedi..ben de aldım yedim..eşim kızdı,tartıştık biraz..o yemedi ben de inatla yedim..o kuruntu yapıyor günahını alıyor diye

ya canim kusura bakma ama sen cok mu iyi niyetlisin yoksa cok mu safsin
ben anlamadim
hersey oratada zaten.
yani dua et esin gidipte o teyzeyi parcalamamis

Teyze nedir, ne niyettedir bilemeyeceğim, ama oğlunu ön plana çıkarmasını, selam söylemesi filan hoşuma gitmedi. Eşinizde ısrarla uyarıyorsa dinlemekte fayda var elbette.

Getirdiklerinden yemeyin belli ki niyeti bozuk.Yiyeceklere felan okutulup büyü yapıldığını duymuştum, o yüzden getirmesine engel olamıyorsanız bile yemeyin.Benim annem de der doğru dürüst tanımadığın insanların verdiği şeyleri yemeyin die. Bu ilgisi hiç normal değil sık sık bişeler taşıması size valla şüphe duyulmayacak gibi falan değil.Merak ettim şimdi o kadın hayatınıza girdikten sonra hiç eşinle ters giden şeyler oldumu, bi düşün bence belki söylediklerimizi destekler nitelikte bişeler olmuş olabilir.

ya canim kusura bakma ama sen cok mu iyi niyetlisin yoksa cok mu safsin
ben anlamadim
hersey oratada zaten.
yani dua et esin gidipte o teyzeyi parcalamamis
bencede canım bu kadar saf olma yaa kadının niyeti iyi bile olsa şüpheli davranıo değer mi huzurunu bozmaya ya? ben eşinin yerinde olsam tepkim daha sert olurdu

arkadaşım merhaba ,
yazdıklarını ve arkadaşların yorumlarını okudumda bence de uzak durmalısın
allah korusun getirdiklerinden de yeme lütfen geldiği zaman müsait degilim teyzecim de nazikçe yolla bişey verirse de anında çöpe at yok et sakın yeme kimsenin yemesinede izin verme lütfen
bak allah korusun böyle oğlunu ikidebir dile getirmesi vs bunlar hoş hareketler degil kaldıkı evli ve çocuklu bir bayana
başka komşular niye acaba irtibatı kesmiş oarayı anlayamadım ama senin görmediğin seyleri görmüş olabilirler

sizi bekar sanmıştım.evli olduğunuzu duyunca daha da bir anormal durum.hemen mesafe koyun gerekirse kapıyı açmayın eşim evdeydi falan diyin.allah,korusun yakında yanında oğlunu da getirirse hiç şaşırmayın bence.

Daha öncede ortaligi karistirmis, herkes ondan uzak duruyormus ve evli bir bayana oglunun selamini göndermek :S

Karisik durum bence uzak durun, gerekirse ordan uzaklasin, evlilginizi bozmadan!!

aaaa bekar dul bayan kalmamışta evli kadını boşatmaya mı kalkıyor bide çocuğu var ne terbiyesiz insanlar var

Ne olursa olsun onun getirdiği hiçbişeyi yemeyin bakmayın hatta kızrsa kızsın konuşmayın bidaha
büyü yapar güven olmaz bencede aile yapısıda dengesiz belli
kesinlikle uzak durun

Back