Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayır tayin sebebiyle
ya işte ben insanları ayıramıyorum..biri beni dürtükleyecek çimdikleyecek uzak dur diyebenneyaptımki
neler oluyor duyuyoruz ewet ama ihtimal veremeden bağ kuruyorum..
butun KK ailesi olarak seni cimcikliyoruzkaydirigubbakcemile
bu kadar çimdiğin üstüne kapı açılmaz artık:bbo:
al benden de o kadar benimde ödüm patlar öyle insanı yolda görsem yolumu değiştiririm ben ya:))
Elbette uzak durmalısınız.
Hem oglundan selam getırecek bana, hem resmını getırmek ısteyecek, hem de ımalarda bulunacak... Mumkun degıl acmam bır daha kapımı ona. ıster darılsın, ıster kırılsın, kımse esımden daha kıymetlı olamaz. (Annem harıc)
butun KK ailesi olarak seni cimcikliyoruzkaydirigubbakcemile
Sankı kendı basıma gelmıs gıbı panık oldum. Aman lutfen, gorusmeyın. Bır ay nedır kı, gelır-gecer, kalbını kırmayayım dıye de dusunmeyın. Olacak ıs bır saatte hatta bır kac dk.da bıle olur.
Allah korusun ya sız yalnızken bır gun ogluyle cıka gelse, sız sadece ona kapıyı actıgınızı zannederken, arkadan oglu cee ee dese! Sıze zarar verse!
Ben cok korkagımdır bu konularda. Bır yıl oturdugum apartmanda kımseye kapımı acamadım bu nedenle. Esımın aılesı ve hatta esım bıle kapıya geldıklerınde ılla seslenırlerdı, acmam ıcın
ya işte şunu düşündüm ben çocuklarından çekmiş eşinden..
biri ile konuşmak istiyor ben dışlamiim dedim ama işte sonuç..
hala aklımın bir köşesinde "yok canım" diyor ama kendime de patlatasım geliyorbenneyaptımki
üüü! korktum şimdi manyak olucam şimdi yaaakannehir
Kusura bakmayın, nıyetım sızı korkutmak degıl asla. Fakat ben boyle bırıyım. Eve sıparıs gelse, yıne de kapıyı acmazdım. Esıme de tembıh ederdım, 'evde degıl, sız bırakın gıdın' de dıye. Oda her zaman oyle yapardı.