How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

eşim haklı mı?siz ne anlarsınız bundan?

arkadaşlara katılıyorum uzak dur canım
bu kadın kesinlikle iyi niyetli değil:1no2:
sen eşini dinle gerekirse açma kapıyı selam bile verme
zaten 1 ay sonra gidiyorsun bırak ne düşünürse düşünsün
hiç de önemli değil zaten ne düşündüğü:umursamaz:
sen görüşme konuşma canım

Valla "harunun selami var" ve "resmini getireyim" diyene kadar soyle dusunuyordum: bu kadin cocuklarindan hayir goremedi, cok cekti senin duzenini gorunce heveslendi teyzelik yapmak istiyordur falan.. Ama elin evli kizina selam getiren, fotorafini gostermek isteyen bir insan bana pek tekin gelmedi.. Buyu konusunda o esinin yorumu olabilirde olmayabilirde. Yinede iyi yaptiniz sali atmakla.. Nasil olsada
tasiniyorsunuz yakinda.. Elinizden geldigince uzak durun..

ya işte ben insanları ayıramıyorum..biri beni dürtükleyecek çimdikleyecek uzak dur diyebenneyaptımki
neler oluyor duyuyoruz ewet ama ihtimal veremeden bağ kuruyorum..

Elbette uzak durmalısınız.
Hem oglundan selam getırecek bana, hem resmını getırmek ısteyecek, hem de ımalarda bulunacak... Mumkun degıl acmam bır daha kapımı ona. ıster darılsın, ıster kırılsın, kımse esımden daha kıymetlı olamaz. (Annem harıc)

bencade arkadaşlar sonuna kadar haklı,kesinlikle uzak durmalısın o kadından sinek mındar değil ama miğde bulandırır, sen tedbirini al yarın sana iftira atsa oğlumla beraber diye bu sefer insanlara anlatamazsında milletin diline sakız olup durduk yere huzurunu bozma bu zamanda yaşlı falan diye kimseye sonuna kadar güvenmeyeceksin her zaman aklının bir köşesinde acabalar olmalı,neler görüyoruz hayatta olmaz olmaz diye birşey yok arkadaşım.

canım bence herşey ayan beyan ortada ben kadının pek iyi niyet taşıdığına ihtimal vermiyorum ...
ne demek yani harunun sana selamı var... evli barklı kadına sölenecek lafmı bu resmini gösterip napcakmış acaba ayyy sen o teyzeyi bana yollada bende ona babamın resmini göstereyim belki beğenir de babam dul olmaktan kurtulur.. :)) babamada tam öylesi yarar valla:)) ...
sen uzak dur kadından müsait değilim de işim var de bi daha düşünsene niye sitedeki herhangi biri değilde SEN..

al benden de o kadar benimde ödüm patlar öyle insanı yolda görsem yolumu değiştiririm ben ya:))

öyle vallaha bacım kokuyor insan artık
hele kı bu zamanda
aman aman

Elbette uzak durmalısınız.
Hem oglundan selam getırecek bana, hem resmını getırmek ısteyecek, hem de ımalarda bulunacak... Mumkun degıl acmam bır daha kapımı ona. ıster darılsın, ıster kırılsın, kımse esımden daha kıymetlı olamaz. (Annem harıc)

budur işte be elefera
ben de senın gıbı dusunuyorum canım

butun KK ailesi olarak seni cimcikliyoruzkaydirigubbakcemile

ay akasia ne güldürdün beni
Allah razı olsun kız

Sankı kendı basıma gelmıs gıbı panık oldum. Aman lutfen, gorusmeyın. Bır ay nedır kı, gelır-gecer, kalbını kırmayayım dıye de dusunmeyın. Olacak ıs bır saatte hatta bır kac dk.da bıle olur.

Allah korusun ya sız yalnızken bır gun ogluyla cıka gelse, sız sadece ona kapıyı actıgınızı zannederken, arkadan oglu cee ee dese! Sıze zarar verse!

Ben cok korkagımdır bu konularda. Bır yıl oturdugum apartmanda kımseye kapımı acamadım bu nedenle. Esımın aılesı ve hatta esım bıle kapıya geldıklerınde ılla seslenırlerdı, acmam ıcın (:

ya işte şunu düşündüm ben çocuklarından çekmiş eşinden..
biri ile konuşmak istiyor ben dışlamiim dedim ama işte sonuç..
hala aklımın bir köşesinde "yok canım" diyor ama kendime de patlatasım geliyorbenneyaptımki

Sankı kendı basıma gelmıs gıbı panık oldum. Aman lutfen, gorusmeyın. Bır ay nedır kı, gelır-gecer, kalbını kırmayayım dıye de dusunmeyın. Olacak ıs bır saatte hatta bır kac dk.da bıle olur.

Allah korusun ya sız yalnızken bır gun ogluyle cıka gelse, sız sadece ona kapıyı actıgınızı zannederken, arkadan oglu cee ee dese! Sıze zarar verse!

Ben cok korkagımdır bu konularda. Bır yıl oturdugum apartmanda kımseye kapımı acamadım bu nedenle. Esımın aılesı ve hatta esım bıle kapıya geldıklerınde ılla seslenırlerdı, acmam ıcın (:

üüü! korktum şimdi manyak olucam şimdi yaaakannehir

ya işte şunu düşündüm ben çocuklarından çekmiş eşinden..
biri ile konuşmak istiyor ben dışlamiim dedim ama işte sonuç..
hala aklımın bir köşesinde "yok canım" diyor ama kendime de patlatasım geliyorbenneyaptımki

su aklinin bir kosesine patlativer bi tane:mymeka:

hay allahım ne kadınlar var ya ne demek miş oğlumun selamı var yok resmini gösteriyim falan yok uzak dur canım bence böyle insanlardan herşey beklenir ben korkarım böyle şeylerden vallaeyvahedigeldismile

üüü! korktum şimdi manyak olucam şimdi yaaakannehir

Kusura bakmayın, nıyetım sızı korkutmak degıl asla. Fakat ben boyle bırıyım. Eve sıparıs gelse, yıne de kapıyı acmazdım. Esıme de tembıh ederdım, 'evde degıl, sız bırakın gıdın' de dıye. Oda her zaman oyle yapardı.

Kusura bakmayın, nıyetım sızı korkutmak degıl asla. Fakat ben boyle bırıyım. Eve sıparıs gelse, yıne de kapıyı acmazdım. Esıme de tembıh ederdım, 'evde degıl, sız bırakın gıdın' de dıye. Oda her zaman oyle yapardı.

yok canım kusura bakmıyorum tabi ki..doğru oluyor böyle şeyler..
eşim de buna benzer şeyler söyledi günahını alıyorsun demiştim..

bencede uzakdur cnm sen kapıyı açma çünki uzak durmazsan bu kadın size zarar verebilir ondan sonra eşin der ben uzakdur demedim mi sen istemiş urumuna düşersin sonra b kadının yaptıklarını ve yapacaklarını nasılsa 1aya taşınıyormussun 1 ay idare et sonr rahatlarsın zten

Back