How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

eşim haklı mı?siz ne anlarsınız bundan?

canım o senin iyi niyetinden başka şeyler aklına getirmemişsin ama EŞİN HAKLI...kapıyı açmamak olmaz ama soğuk dur ,fazla görüşme derim

Ya arkadaş bir komşunun şizofren Aysel Teyzesi için bu ne stres.

Hiç sıkma canını.Zaten onu tanıyanlar tarafından da tescillenmiş durumu.

Eşin doğru söylüyor,hiç öyle komşu teyze için evimin huzurunu bozamam.İster soğuk davran,ister eve alma hepsi mübah bana göre.

ya işte şunu düşündüm ben çocuklarından çekmiş eşinden..
biri ile konuşmak istiyor ben dışlamiim dedim ama işte sonuç..
hala aklımın bir köşesinde "yok canım" diyor ama kendime de patlatasım geliyorbenneyaptımki

sakın acıma.acınacak hale düşersin
ben kime acıdıysam tepeme çıktı :sinifsinif:
ayrıca ben büyüye inanırm boshayallersmile

Allahım korusun.
Uzak dur arkadaşım. Getirdiğini ne giy, ne ye.
Uzak tut evinden de kendinden de.
Neyse ki 1 ayınız kalmış. Hatta taşınmadan eşinin de dediği gibi memleketine gidebilirsin. Bu süre içinde ne kadar az görürsen o kadar iyi.

Evet evet nolur nolmaz arkadaşım sen eşiğinden içeri sokma.
Kes bütün her şeyi Allahtan gidiyosunuz yani boşver korkma da konuşma gitsin ne yapabilir ki?
,Zorla konuşturamaz ki nede olsa sen uzak dur eşini dinle adam seni koruyor..

Sonra da derler ki yok efendim nerede kalmış eski komşuluklar falan. Etraf o kadar kötü ve tehlikeli ki evine aldığın insanlara dikkat edeceksin. Herkesi evine sokmayacak, herkesle her şeyi paylaşmayacaksın. Çoluğuna çocuğuna dikkat edeceksin, her arkadaşına göndermeyeceksin.
Normal insan kalmamış etrafta. Duyuyoruz işte yaşanılanları. İnsan duyunca inanamıyor doğrusu.
Yabani desinler, suratsız desinler ne derlerse desinler. Siz ailenizi düşünün gerisini boş verin. İçinize böyle bir his doğdu ise zaten daha sorgulamaya gerek yok, bırakın konuşmayın evinize sokmayın, bu durumu kimselerle paylaşmayın. Zaten taşınıp gideceksiniz.
Büyü gibi durumları da hiç düşünmeyim. Okuyun bolca Felak ve Nas surelerini. Hiç bir şey olmaz merak etmeyin. Bu tür konularda siz ne kadar çok odaklanırsanız maalesef o kadar fazla olumsuzluklar yaşarsınız.
Allah a Emanet olun.

sağol canım..
ben okuyorum zaten hep..o yüzden bişey olmuyor zatena.s
çok haklısın eski komşuluklar arkadşlıklar hatta akrabalıklar yok..dünyanın çivisi çıktı..kime güveneceksin?çocuk yetiştirmek zorlaştı ondan bundan uzak tut sonu nasıl olacak?büyük ihtimalle kötü şeyler açısından iyi olacak ama bu çocuk ne öğrenerek yetişecek?
teşekkürler cevap için..

evli kadina ne selami yollamakmis bu ne günlere kaldik yarabbim
en iyisi mesafe koyun gördügünüz zamanm bile soguk davranin

açma kapıyı senin yaptığın ayıp ta onun ki ne.daha neler duyucaz YA RABBİM eyvahedigeldismile

aman canım uzak dur !! bu büyü denen illet öyle beter bi sey ki bi yapılırsa ömür boyu atamazsınız üzerinizden bizim ailede böyle bi drum var hala uğrasıyolar aman diyorum !!

aysel teyze kapıya 5 kere geldi açmadım hiç..sesimizi duydu ama açmadım..kızımında çenesi düştü baaa-baaa-baaa diye bağırıyordu..
sonra dün dışarı çıkartırken o da peşimizden indi aşağıya kızına gidiyormuş..geliyorum kapıyı açmadın hiç dedi..ben de balkondaydım çoğunlukla kızımı güneşlendiriyorum dedim..
eşin geçen kapıyı asık suratla açtı(ki aslında tamam teyze sağol dedi) dedi ben bişey mi yaptım dedi..
suratı falan kırmızıydı..buradan şunu anladık eşimle yarası war gocundu soruyor işte..
az kaldı..2 hafta..hayırlısıyla gitsek artık

arkadaşım hep söylerim başına bi iş gelmesindense diğer insanların kalbini kırın
testi su yolunda kırılır testi kırılmadan önlem almak lazım
eğer bi iş gelirse başınıza niye daha önce set koymadım aramıza diye üzülürsün

durum gayet anormal canım......sen kalbini bozmak istemiyorsun iyi niyetlisin belli ama uzak dur derim ben eşin haklı böyle insanlar için huzurunu bozma ........kimin ne yapacağı hiç belli olmaz türlü iş getirirler başına Allah korusun...kadının niyeti belli fazla söze gerek yok mesafeni koy bir şekilde ......

Eşiniz çok ama çok haklı o şalı çöpe atmakla...

Evdeki çöpe atmasaydı keşke.Malum devir kötü...Benim de ilk aklıma gelen büyü oldu.

Yapabilir.Çok güvenmemek gerek .

Neyseki 1 aya taşınıyormuşsunuz.Sevindim sizin adınıza.Böyle hasta tipler yuva yıkar malesef .Tedbirli olmak lazım.

Geldiklerinde kapınızı açmayın sakın,aradıklarında da telefonunuzu....:kahve:

teyze ben evli bir kadinim, bana gelip oglundan bahsetmen normal mi deyip tersleyebilirsin!!!
açikca sInIrlarini çiz o kadinla... ve bir daha görüsme!!!

Back