ya canim kusura bakma ama sen cok mu iyi niyetlisin yoksa cok mu safsin
ben anlamadim
hersey oratada zaten.
yani dua et esin gidipte o teyzeyi parcalamamis
iyi niyetliyim bundan kaybediyorum yada kazanıyorum işte..
insan kendi geldiği çevredeki teyzeler gibi sanıyor işte herkesi..kapı komşun olunca bir de..getirdiği şeyde bişey war diye düşünmüyorsun..bu lafları çok önceden etseydi o zaman belki şimdiye kadar ancak anlardımama son 1 aydır falan tuhaf işte
vavelya son durum ne?
gelmedi hiç..
eşim bugün nöbetçi evdeki diğer botlarını koyduk kapıya..
bu konuyu açmıyoruz aramızda..sadece ima ederk dikkat etmemi söylüyor..bişey olursa çığlık atıcam memleketten annemler bile duyar o zamandelikafadulden
Vallahi ben senin yerinde olsam açık açık söylerdim. Kocam sizinle görüşmemi istemiyor diye. Ne yapabilir ki? Zorla evine girmeye kalkışmayacak ya. Yapılan çok ayıp. Kendini kocanın yerine bir koysana. Kadının biri, kocana kızını ayarlamaya çalışacak, ona hediyeler gelecek ve sen de birşey demiyeceksin. Bana çok saçma geldi. Herkesle iyi olmak zorunda değiliz ki.
botlari koydugun iyi olmus ama bisey sorcam
esin evde olunca kapiyi calmaz mi bu kadin?
bak işte biz de bunu konuştuk tartıştğıımız gün..eşim evdeyken kapıya gelmez
yok anacim yok bu kadini niyeti kotu belli
aman bacim bir an once tasinin ordan
teyzeye bak sen utanmaz kadin
tasinacagini biliyo mu?
Belki de sizi gercekten sevdigi icin sizin cevrenizden , akrabalarinizdan uygun bir gelin adayi vardir diye düsünüyor olabilir. O yüzden sizinle yakinlik kurmak oglunu size begendirmek icin ugrasiyor olabilir.
Bunlar sadece varsayim tabi. Yine de onun yaninda her firsatta mutlu bir evliliginiz oldugunu esinizi cok sevdiginizi falan vurgularsaniz anlar belki.
Eger süphelerinizde hakliysaniz uzak durmak tek cözüm.
Belki de sizi gercekten sevdigi icin sizin cevrenizden , akrabalarinizdan uygun bir gelin adayi vardir diye düsünüyor olabilir. O yüzden sizinle yakinlik kurmak oglunu size begendirmek icin ugrasiyor olabilir.
Bunlar sadece varsayim tabi. Yine de onun yaninda her firsatta mutlu bir evliliginiz oldugunu esinizi cok sevdiginizi falan vurgularsaniz anlar belki.
Eger süphelerinizde hakliysaniz uzak durmak tek cözüm.
biliyor..
geçen dedim ya bişeyler getirmiş diye o zaman ne zman taşınacağımızı sordu..
tekrar sorarsa yalan at bence
2 ay felan ertelendi de
aklima kotu kotu seyler geliyo
ya bisey planliyosa kafasinda:1ninca:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?