• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim hakkında 2

Krediyi ben çekeceğim maalesef . Yani çekecektim ama erken olduguna karar verdim
Maaşınız ne kadar. Yani en az 6000 falan olması lazım. O kadar kazanıp bi de bu adamla ailesini çekiyorsanız çekmeyin lütfen :( Hiçbir şekilde çekmeyin de hal böyleyken ne mecburiyetiniz var hiç anlamıyorum.

Yok zaten bu şartlar altında istemiyorum baksanıza adam aç kalalım borcumuzu ödeyelim diyo tamam katdesın borc bizim borcumuz ama o kadr borca aç karnımızı bırak borçta ödeyemeyiz
Sizin dışınızda herkesi düşünüyor. Öncelikli ailesinin siz olduğunuzun idrakına varamamış hala. Çocuk sizi zorunlu bağlayan bir köprü dışında birşey olmaz.

Krediyi ben çekeceğim maalesef . Yani çekecektim ama erken olduguna karar verdim
Krediyi siz çekeceksiniz ama eşinin memleketine taşınacağınızda işten ayrılacaksınız. O zaman ne ile ödeme yapacaksınız?
Yorum yazan arkadaşlar o kadar doğru yazdılar ki hepsi cok mantıklı konuştu lütfen dinle hepsini. Bu adam 41 yasina gelmis ama mal sahibi olamamış. Şimdide amacı size ev aldırmak ailesiyle rahat rahat yaşamak arkadaşım. Yorumları okudukça daha iyi anladım. Yapma sakın kredi çekeyim deme. Sen isten ayrıldığın an zaten bu adamın gerçek yüzünü göreceksin.
Bu adam seni kullanıyor, kullanacak sakin izin verme.

Maaşınız ne kadar. Yani en az 6000 falan olması lazım. O kadar kazanıp bi de bu adamla ailesini çekiyorsanız çekmeyin lütfen :KK43: Hiçbir şekilde çekmeyin de hal böyleyken ne mecburiyetiniz var hiç anlamıyorum.
Hayır değil o kadr maaş almıyorum

Sizin dışınızda herkesi düşünüyor. Öncelikli ailesinin siz olduğunuzun idrakına varamamış hala. Çocuk sizi zorunlu bağlayan bir köprü dışında birşey olmaz.
Bu yuzden şuan zaten konuşmuyoruz kendisi ile geldi duş aldı yattı duvarım ona karşı ve bu böyle devam edecek dank eder eder etmez bilemem artık ama ben gerekeni söyleyeceğim ev almaktn vazgeçtim zamanı geldiğinde evlilik için işten ayrılırım o kadr

Bu yuzden şuan zaten konuşmuyoruz kendisi ile geldi duş aldı yattı duvarım ona karşı ve bu böyle devam edecek dank eder eder etmez bilemem artık ama ben gerekeni söyleyeceğim ev almaktn vazgeçtim zamanı geldiğinde evlilik için işten ayrılırım o kadr
Evlilik için derken

Krediyi siz çekeceksiniz ama eşinin memleketine taşınacağınızda işten ayrılacaksınız. O zaman ne ile ödeme yapacaksınız?
Yorum yazan arkadaşlar o kadar doğru yazdılar ki hepsi cok mantıklı konuştu lütfen dinle hepsini. Bu adam 41 yasina gelmis ama mal sahibi olamamış. Şimdide amacı size ev aldırmak ailesiyle rahat rahat yaşamak arkadaşım. Yorumları okudukça daha iyi anladım. Yapma sakın kredi çekeyim deme. Sen isten ayrıldığın an zaten bu adamın gerçek yüzünü göreceksin.
Bu adam seni kullanıyor, kullanacak sakin izin verme.
Ben zaten vazgeçtim ev almak falan istemiyorum zaten her şeyden önce beni 2.plana attığı için

O zaman ev işi olmaz ki 🤭
Bu kadar sayfa boşa konuşulmuş. Daha bankanın kendilerine ne kadar vereceğini bilmiyorlar. Asgari ücretle de konu sahibi çalışıyor muhtemelen, bankanın kendilerine 300 bin kredi vereceğini sanıyorlar. Hayatın gerçeklerinden bu kadar uzak yaşayabilmek de güzel olsa gerek. Konu sahibi sizin adınıza sevindim, demek ki 34 yaşına gelene kadar hiç kredi çekmemişsiniz. Bizim ülkemizde bu büyük bir avantaj. Ama hayalini kurduğunuz evi de unutun. Bu gelire o rakamları kimse vermez.

yorumların çoğunu okumadım ama anladığım kadarıyla size o kadar yüksek kredi çıkmaz ama diğer yorumları okumadan yazdığınıza gelirsem ikinizin oturacağınız evi eşiniz kendi mi seçiyor ki siz sonradan oo baya büyük filan yapıyorsunuz. niye ikiniz seçmiyorsunuz? eğer sana söz hakkı tanınmıyorsa zor durumda kalıp niye kendini kabullendirmeye çalışıyorsun? adamı gönder de annesiyle, kardeşiyle yaşasın

Güncelleme: kızlar yukarıda ki konumu biliyorsunuz eşimle alakalı. Baya yazmıştım kendisine üzerine bi daha konuşmadık. Bu sabah ev alacağımız için ben altınlarımı bozdurup vadeli hesaba attık buraya kadr güzel.. peşinat için fena değil. Bi baktım aylık ödemesi 3800 olacak seklde kredi çekmeye kalkıyor eve baktım duble 4+1 oo baya iyi dedim kocaman ne guzrl fln filan aylık ödemeyi duydum oo çok hayatım dedim sen yeni işe gireceksin ben 34 yasındayım çocuk düşünüyoruz ben sana en fazla hamileliğimn 7.aya kadr yardım edebilirim sonra nasıl ödeyeceğiz ki dedim. Vay efendm annesi gelirmiş kardwsi gelirmiş kalmaya benm abimler gelirmiş tamam gelsinler başımın üstünde yerleri var ama hayatım 1 ,2 gece nerede olursa yatırırım dedim ne olacak aylarca kalmayacaklar ya tamam ii düşünmüşsün ev buyuk ama parası da buyuk bence 2+1 3+1 bize yeter dememe kalmadı ben ailesini istemiyormuşum sevmiyor musum salonda yatıracakmışım ne dedim kaldım. İyi de dedim bu evi alsakta ben içine butun odalara eşya yerleştirecek gene durumum olmayacak ki. Lafı yine ağzımaa tıktı. Söylendi sustum bende . Yani tamam da ben hiç fikrimi söyleyemeyecek durumda kaldım. Kardeşime para yollayacağız dedi borcumuz var bu evi alırsak nasıl yollayacağız dedim o zaman borcumuz aç kalacağız ödeyeceğiz dedi derdin ne senn dedi bi derdim yok ama seni de anlamıyorum dedim haklısın nasıl istiyorsan öyle olsun dedim .. cidden ben nerede hata yapıyorum bu adam tamam borcuna sadık ama ayağı yorgana göre uzatmak gerekmezmi etimiz ne budumuz ne . Sen bu zamana kadr hala bekar kafasındasın ne alaka dedi aile olarak bizi değil ama herkesi görüyorsun dedim. O kadr ödemeye kardesıne borcunu ödemeyi bırak bize yeme içme faturalar ödemesi kalmıyor dedim önce bnları düşün borç zaten bizim borcumuz dedim o kadr borca girersen kardesine de ödeme yapamazsın dedim hadi ben aç kalayım eyw. Cidden sorun bende sanırım ne derse ok demeliyim özellikle kendi fikirlerini beyan ederken ve ailesi konusunda . Hata bende mi ??
Kalsaymis ailesiyle sizide sürüklemeseymis.Sinir oluyorum bu tiplere!Ya Allah aşkına hangi nesil bu kocaların anam babamm bacimmm diye inlemelerine sanki evliligi kadının evlatlık almış gibi muamele edilmesine sebep oldu?Kimm bunlar??Kim yetiştirdi bu nesli???Resmen adamlar kendilerini ailelerini terkedip başka eve çıkmış gibi hissediyorlar😒Evlendin sen adamm.Hani anan baban evlendi yaa yuva kurdular ailen kutsal yaa işte seninde yuvan var ailesin vee kutsalina saril bee

Valla şu annem babam kardeşim diyen adamlardan ne koca ne de baba oluyor. Siz bebek işini epeyce bir erteleyin derim. Önce aile olmayı koca olmayı öğrensin erkek kişisi sonra baba olur.

Bir yorumda işten ayrılacağım demişsiniz Ama bu adama güvenip işten ayrılmayın. Bir kadın ne olursa olsun çalışmalı. Yoksa aç ve açıkta kalma ihtimaliniz yüksek. Yarın annesi gelir size yerleşir, yapamazsınız. Ayrılmaya kalksanız iş lazım.
Evlilik tazminatımı alabilmem için ayrılmam lazım

yorumların çoğunu okumadım ama anladığım kadarıyla size o kadar yüksek kredi çıkmaz ama diğer yorumları okumadan yazdığınıza gelirsem ikinizin oturacağınız evi eşiniz kendi mi seçiyor ki siz sonradan oo baya büyük filan yapıyorsunuz. niye ikiniz seçmiyorsunuz? eğer sana söz hakkı tanınmıyorsa zor durumda kalıp niye kendini kabullendirmeye çalışıyorsun? adamı gönder de annesiyle, kardeşiyle yaşasın
Zatrn şuan bç evde 2 yabancı gibiyiz dünden beri o erkenden yattı yemek yemeden ben sadece yatağa yattım sarılmak istedi istemiyorum dedim hala sinirli olduğumu zamanla geçer nasılsa bakıyor olaya çunku ben ona ciddi ciddi söyledim idrak edemedin vs sonuçlarına katlanacak olan ben olmayacağım yazdım

Kalsaymis ailesiyle sizide sürüklemeseymis.Sinir oluyorum bu tiplere!Ya Allah aşkına hangi nesil bu kocaların anam babamm bacimmm diye inlemelerine sanki evliligi kadının evlatlık almış gibi muamele edilmesine sebep oldu?Kimm bunlar??Kim yetiştirdi bu nesli???Resmen adamlar kendilerini ailelerini terkedip başka eve çıkmış gibi hissediyorlar😒Evlendin sen adamm.Hani anan baban evlendi yaa yuva kurdular ailen kutsal yaa işte seninde yuvan var ailesin vee kutsalina saril bee
Başka eve çıkmış gibiyiz ikimizde şuan zaten duvarım dünden beri

Valla şu annem babam kardeşim diyen adamlardan ne koca ne de baba oluyor. Siz bebek işini epeyce bir erteleyin derim. Önce aile olmayı koca olmayı öğrensin erkek kişisi sonra baba olur.
Zaten şuan çok uzağız ben buzdolabı gibiyim dün akşam yakınlaşmaya çalıştı sonra dedim zorlama sabahta kalktım işe gitmek için yanımda yürüdü öylece

Back
X