Eşim hakkında 2

Çok sevindim inş benimki de bi şekilde aile olmanın farkına varır ne diyeyim .. konustum özür diledi ama bilmiyorum sanırım sürekli hatırlatmak gerek erkeklerin kafasına vura vura anlatmak gerek odunlar
Amin inşallah. Erkekler 50 kere söylemeden anlamıyor zaten. Eşim diyor inşallah evimizin borcunu öderiz hep burda yaşarız da bir daha bizimkilerle yan yana yaşamak zorunda kalmayız. Bunu kendisinin demesi beni de mutlu etti açıkçası. Kızımızın da burada daha mutlu olduğunu görüyor zaten. İnşallah sizin eşiniz de bazı şeylerin farkına varır.

Amin inşallah. Erkekler 50 kere söylemeden anlamıyor zaten. Eşim diyor inşallah evimizin borcunu öderiz hep burda yaşarız da bir daha bizimkilerle yan yana yaşamak zorunda kalmayız. Bunu kendisinin demesi beni de mutlu etti açıkçası. Kızımızın da burada daha mutlu olduğunu görüyor zaten. İnşallah sizin eşiniz de bazı şeylerin farkına varır.
Sizinki de bıkmış o yuzden ama bizim durumda ailelerde sorun yok eşimle alakalı. Buradakilerin dedikleri gibi adam 40 yaşına gelmiş alışkanlıklarından öyle kolay vazgeçememesini anlıyorum. Konusuyorum güzel güzel.. bazı huylarını törpüledi ufakta olsa ama bakalım. Siz evinizi ne zaman almıştınız

Eşinin Olgun fikirleri yok hatta fikri yok. Birisi eşine akıl vermiş düşünmeden o akıla hizmet ediyor.
Sen bu adama paranı pulunu verirsen daha çok yanarsın.. Desteğini yardımını çek hatta Geri alıp kendi bankana koy paraları, kendi gücü var ise yapsın aklındakileri. O krediler ödenmezse para da gider, evde gider emekte gider olan sana olur..

Çalışacakmış üstüne de benm tazminatını vadeli ye yatırıyor oradan gelen faizi üstüne ekliyor 200 açıkta kalıyor onu da benm evimden gelen kira dan tamamlıyor 500 bize aylık kalıyor onu da kardeaine yatırsak biz açız

karı koca 3800 taksit ödeyecek mali gücünüz yoksa zaten banka da kredi vermez. 3800 taksit için de ikinizin toplamda en az 6bin civarı gelir beyan etmeniz gerekiyor.
böyle aileci bi koca için o altınlarınızı bozdurmayın. parayı geçtim çocuk işini hepten rafa kaldırın..

Bu nasıl libido killer bir konuşma tarzı 🤦🏻‍♀️😳
Bu cümleleri eşinize mi kuracaksınız gerçekten aman Allahım bakın cinsel hayat falan kalmaz ana baba abi herkesi katmışsınız , tek kelimeyle korkunç
yaaa konudan bağımsız bende onu düşündüm. Atamsın dediğim adamdan nasıl çocuk yapıcam öğyk 😬 bütün roller değişmiş koca kocadır baba babadır 7 aylık evlilik sanki adam doğurmuş bugüne getirmiş🤦🏻‍♀️

yaaa konudan bağımsız bende onu düşündüm. Atamsın dediğim adamdan nasıl çocuk yapıcam öğyk 😬 bütün roller değişmiş koca kocadır baba babadır 7 aylık evlilik sanki adam doğurmuş bugüne getirmiş🤦🏻‍♀️
Tatlı dille laf anlatmak istemiş ama cümleler yanlış.
Akıl olmayan insan için kelimelerin cümlelerin önemi yok bence 🙄 acaba eşi kaç yaşında?

Doğru cümleleri kısa ve öz seçmem gerek. Şu nasıl

Sen benim hem abim hem babamsın atamsın kısacası sana sırtımı dayadım güvendim. Bende senin annen kardesin kısacası hayatında ki dişi kişi olarak her şeyinim. . Kapıyı kapattığımız da bak başbaşayız , dışarı da kalanlar saygı duyduklarımız elini öptümlerimiz sadece. Aile kutsaldır bak soyadını taşıyorum Aile ikimiziz hayatım senn benm atamsın bende kutsalın. Sen mutsuz olursan ben ben mutsuz olursam seni etkiliyor anneni babanı kardeşini değil . Üzüldüm kırıldım bş kaç düşüncene beni aç bırakmazsın biliyorum ama duyunca da şok oldum . Ev alma işini biraz erteleyelim olur mu biz bir anlayalım birbirimizi para biriksin bankada..
Allahım ne okudum ben sabah sabah 😀😀😀
Dram
Arabesk
Türk filmi
Ne ararsan var
Dünkü adam kim oluyorda benim atam oluyormuş. Siz bu arabesk düşüncelerle adamı mest edeceğinizi düşünüyorsunuz sanırım 🤔

Bayramlarda kocasının elini öpen bir kadın canlanıyor gözümde 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

Bayramlarda kocasının elini öpen bir kadın canlanıyor gözümde 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
Yok sürekli yalan söyleyip başkalarını kandıran bir kadın canlansın gözünüzde. Yabanelma Yabanelma tespit etti zaten 😂 konu sahibi 11 üyelik alıp güzel rol kesmiş hepimize. Burada süründürecem falan demiş ama inanmayın yani. Kredi planlarını yapmış Bile.

Yok sürekli yalan söyleyip başkalarını kandıran bir kadın canlansın gözünüzde. Yabanelma Yabanelma tespit etti zaten 😂 konu sahibi 11 üyelik alıp güzel rol kesmiş hepimize. Burada süründürecem falan demiş ama inanmayın yani. Kredi planlarını yapmış Bile.
Sonuna kadar inkar etti birde. Ortaya çıkmayacakmıs gibi. 😑

11 tane üyelik 😲

İnsan üşenir yau

Hayır birde bu çok üyelik alanlar hep aynı konuyu soruyorlar,
verilen cevaplarda neyin değişeceğini düşünüyorlar acaba?
Üyeye göre farklı bir yorum yapılacağını mı?

Daha yeni iş bulacak olsa olsa asgari ücret ve 10 yıl böyle bir borcun içine hiçbir güvence olmadan sırf ailesi gelsin kalsın diye mi girecek? hem de böyle bir dönemde.
çocuk olunca hayat zaten başlı başına değişecek, kendinizden kendi ihtiyaclarınızdan kısabilirsiniz ama çocugunkini kısamazsınız. ayrıca bankalarda aaa tamam bu ay sizden para almayalım madem ihtiyacınız var demeyecek. bir evin içinde huzuru bozan en en önemli şey maddi sıkıntılar. borç harç içindeyken, insanın gideri gelirinden fazla iken insanı çok yoran çok yıpratan ve evde bütün huzuru kaçıran bir durum oluşuyor. ev sahibi olmak tabiki güzel bir adım, güzel bi düşünce ama bunu da hayat standartlarına göre en makul şekilde yapmak gerek. hayırlısı olsun, umarım eşiniz biraz daha mantıklı kararlar alabilir.

11 mi 😬 bi de siz yazdıkça flash tv oyunculuğu yapıyordu 😂
Flash TV oyunculuğu bile profesyonel kalır bence. 😂

Sıkıştıkça yalan üstüne yalan söyledi, eşine yeni bir kardeş bile ayarladı, Allah, kendi kendini bu hale sokmaktan korusun ne diyeyim.

Son düzenleme:
Sizinki de bıkmış o yuzden ama bizim durumda ailelerde sorun yok eşimle alakalı. Buradakilerin dedikleri gibi adam 40 yaşına gelmiş alışkanlıklarından öyle kolay vazgeçememesini anlıyorum. Konusuyorum güzel güzel.. bazı huylarını törpüledi ufakta olsa ama bakalım. Siz evinizi ne zaman almıştınız
1.5 yıl oldu henüz. Ayrıca kredi işleri biraz karışık. Evin %2üsi peşinat olduğu gibi maaşın da en fazla yarısına kadar taksit ödeyebilme imkanı sunuyor. Maaşın yarısını geçecekse ödeme istediğiniz miktar çıkmıyor. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Sen benim hem abim hem babamsın atamsın kısacası sana sırtımı dayadım güvendim. Bende senin annen kardesin kısacası hayatında ki dişi kişi olarak her şeyinim. . Kapıyı kapattığımız da bak başbaşayız , dışarı da kalanlar saygı duyduklarımız elini öptümlerimiz sadece. Aile kutsaldır bak soyadını taşıyorum Aile ikimiziz hayatım senn benm atamsın bende kutsalın. Sen mutsuz olursan ben ben mutsuz olursam seni etkiliyor anneni babanı kardeşini değil . Üzüldüm kırıldım bş kaç düşüncene beni aç bırakmazsın biliyorum ama duyunca da şok oldum . Ev alma işini biraz erteleyelim olur mu biz bir anlayalım birbirimizi para biriksin bankada..

Ahhahhahhhh sinirlerim bozuldu aaaahhhahhhaaaaah:KK70:
Bu tatli dile ben bile ikna oldum,3 yildir bakindigim evlerden tumden vazgectim Aaahhhahaaah:KK70:
Ya baba nedir,abi ata nedir,ayni yorgani ortuneceksiniz en basitinden ya=/

1.5 yıl oldu henüz. Ayrıca kredi işleri biraz karışık. Evin %2üsi peşinat olduğu gibi maaşın da en fazla yarısına kadar taksit ödeyebilme imkanı sunuyor. Maaşın yarısını geçecekse ödeme istediğiniz miktar çıkmıyor. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Hayırlı olsun. Aynen bakalım hayırlısı artık bizim içinde

X