- 26 Ocak 2016
- 220
- 48
- 33
-
- Konu Sahibi DreamTheater_
peki ailesi ile hergün evini ihmal edip evine gelmeyip görüşmesidemi normal size göre..eşiniz yine size düzgün konuşmuş ki arada kaldığı halde,siz sadece ailesini savunuyor diyorsunuz ama emin olun oraya gidince de onlara kızıyordur.ayrıca gitmek istemediğinizi söyledikten sonra şimdi durup gitsemmi demenin anlamı yok bu daha bir saçmalık olur ,ya eşinize atışmalarınız söylemeyip artık k. validenizle konuşup bu tartışmalara son verip gidip geleceksiniz yada eşinize mani olmayacaksınız elbetteki ailesiyle görüşecek,evdede kocamı doldurdu diye düşüncelere girmeyeceksiniz
Bak hicbir şey olmamis gibi davranma zaten ama sen zaten söylenecekleri soylemissin. Eşine bu kadar bağımlı olma. Baglilikla bagimlilik farkli. Kitap oku, gez, toz, tura katil. Kaybetme korkun olmasin. O seni kaybetmekten korksun. Seni gercekten seviyorsa ailesi için seni silmez. Ailesini de silmez ama dengelemeyi ogrenir. Çünkü oraya gidersen daha mutsuz olacaksin, eşin yine senden uzaklasacak bu sefer diyeceksin ki e ailesine gidiyirum daha beter oluyor. O yüzden birak eşin çözsun meseleyi.ben bu durumdayken mutlu olamıyorum pozitif olamıyorum sanki hiç birşey olmamış gibi davranamıyorum ama
emin oluın korkmaz ben bunlarıda yaptm ilgilenmedim gözüm görmedi.. farkı alanlar buldm kendimceBak hicbir şey olmamis gibi davranma zaten ama sen zaten söylenecekleri soylemissin. Eşine bu kadar bağımlı olma. Baglilikla bagimlilik farkli. Kitap oku, gez, toz, tura katil. Kaybetme korkun olmasin. O seni kaybetmekten korksun.
peki ailesi ile hergün evini ihmal edip evine gelmeyip görüşmesidemi normal size göre..
Ama öyle adamla ömür gecsin. Bir de benim dediğim taktik değil. Gerçekten kendini mutlu olmaktan bahsediyorum. Yani esinin inadina yapma ama ondan bagimsiz bir hayatin olsun. Emin ol daha iyi olacak.emin oluın korkmaz ben bunlarıda yaptm ilgilenmedim gözüm görmedi.. farkı alanlar buldm kendimce
sonuç eşim daha cok uzaklaştı benden
benim eşime kaçan kovalanır taktiği işlemedi..
eşim için herşey ailesi o yeterki ailesine gitsn yeterki onları görsün.. eşimin dünyası onlardan ibaret..
Dayanamıyorum evet.. cok yoruldum.. yorgunum kırgınım çaresizim.. henüz 9 aylık evliyim..
Hergün kavga gürültü.. sağlımdan da oldum iyi değilim daha dün hastanedeydim..
Panik atak hastasıyım kriz gibi birşey geçirdim.. evimdeym şimdi ağlıyorum durduramıyorum kimsem yok derdimi paylaşacam...
Ben eşimin ailesini sevmiyorum görmek dahi istemiyorum çok çektirdiler bana..
Ben sütten çıkmış akkaşık mıyım hayır asla.. ama cok sorunlar yaşadım anlatmak istemiyorum burada..
Kaynanama her gitmemizde onun lafları sözlerinden dolayı rahatsızlandm eve geldim acile gittim igneler serumlar .. dayanamıyorum o kadına.. tahammlüm yok..
görünüşte yaşlı hasta.. iyi melek.. ama gelin bide bana sorun zehir ettiler bana evliliğimi..
En son eşimle tartıştık eşime dedim ki ;
Ben artık annene babana bu kadar sık gtmek istemiyorum hatta iyileşene kadar mümkünse gtmeyecem sen git gör..
Eşim bana peki sen bilirsin gitme zorlamıcam seni o insanlarda oraya gönülsüz gittiğinin herşeyinin farkındalar zaten merak etme.. benim huzurum olmadınıda biliyorlar sorun oldugunuda biliyorlar herşeyi biliyorlar..
eşim annesi ile konuşmuş
Anne böyle böyle gelmek istemiyor.. sizde beklemeyin gelecek die ben gelip giderim.. yanınıza..
Annesi : taMAM oglum kendi bilir.. benm gelene kapım açık gelmeyennde paşa gönlü bilir demiş..
Eşim bana bundan sonra stres skntı yapma kendine.. gidersen gidersin koluma girip gitmessen de gtmesssin kendin bilirsin bu saatten sonra tantana su bu istemiyorum bitti kapandı konu artık benim ne huzurum kaldı ne birşeyim.
Keşke birşeyleri çok uzatmasaydın olan oldu biten bitti yaşanan yaşandı diyemedin..
Ablam sana mesaj attı yakınlaşmaya çalıştı.. konuşmadın ..
bir şekilde birşeyler oldu eyvallah.. yaşandı bitti.. ama bu kadar uzatıp bu raddeye getirmesedin keşke dedi..
Bana hep ailesini savundu hatalarını kusurlarını görmedi beni haksız gördü hep..
Senin ailen söyle annen sunu dedi ablan bunu yaptı dedikçe onlara düşleşdi beni susturdu..
Ben onlar gibi olamadım yüzlerine gülemedim yalakalık yapamadım hep net oldum bu yüzden kaybettim..
Dün yine hastanedeydim.. pek iyi değilim eşimde bunu bilyor.. önceden üstüme titrerdi oyssa..
Sabah kalktık yine pek iyi değildim hatta başım döndü yıgıldım kaldım.. ona ragmen işine yolladım yolcu ettim kahvaltısını hazırladım..
İşe gitti ve beni aradı..
Ben bugün çıkışta annemlerin o tarafa gideceğim
Hmm öyle mi tamam peki.. Yemeğede beklemeyim o zaman orda yersin artık canm görüşürüz ..
görüşürüz diyerek kapattı..
Ben biliyorum ki eşim bundan sonra her fırsatta ben hastada olsam.. su da olsam buda olsam hep ailesine gidecek daha cok düşleşdi onlara yıuvamızdan evinden uzaklaşmaya başladı..
Ben artık tepki vermeyrm bilmyrm hatam nerde
ama sunu çok net biliyorum eşim git gide benden soguyor.. uzaklaşıyor
Ve oraya her gitmesinde aramız açılıo
her gitmesindee o kadın eşimi dolduruyor..
her gitmesnde aramızda duvarlar oluşuyor...
Artık biliyorum hep gidecek hatta izin günlerinde bile önceliği hep onlar olacak
bana asla vakit ayırmayacak igilenmeyecek ve umrunda olmayacagm cok uzgünüm
napmam lazım bilmyrm aglamaktan başka birşey gelmiyor elimden
Rabbime sıgınmaktan başka ..
Ben hiç böyle hayal etmemiştim..
Evliliğim bunlar yüzünden bitecek sanırım
Susup oturmalımıyım yoksa birşey ler mi yapmalıyım ..
Ne kadar kötü olursa olsun insan ailesini atamaz adamdan ve bekliyorum ben anlamıyorum. Eşini sürekli arada bırakmak zorunda değilsin anlayışlı ol birazDayanamıyorum evet.. cok yoruldum.. yorgunum kırgınım çaresizim.. henüz 9 aylık evliyim..
Panik atak hastasıyım kriz gibi birşey geçirdim.. evimdeym şimdi ağlıyorum durduramıyorum kimsem yok derdimi paylaşacam...
Ben sütten çıkmış akkaşık mıyım hayır asla.. ama cok sorunlar yaşadım anlatmak istemiyorum burada..
Kaynanama her gitmemizde onun lafları sözlerinden dolayı rahatsızlandm eve geldim acile gittim igneler serumlar .. dayanamıyorum o kadına.. tahammlüm yok..
görünüşte yaşlı hasta.. iyi melek.. ama gelin bide bana sorun zehir ettiler bana evliliğimi..
Ben artık annene babana bu kadar sık gtmek istemiyorum hatta iyileşene kadar mümkünse gtmeyecem sen git gör..
Eşim bana peki sen bilirsin gitme zorlamıcam seni o insanlarda oraya gönülsüz gittiğinin herşeyinin farkındalar zaten merak etme.. benim huzurum olmadınıda biliyorlar sorun oldugunuda biliyorlar herşeyi biliyorlar..
eşim annesi ile konuşmuş
Anne böyle böyle gelmek istemiyor.. sizde beklemeyin gelecek die ben gelip giderim.. yanınıza..
Annesi : taMAM oglum kendi bilir.. benm gelene kapım açık gelmeyennde paşa gönlü bilir demiş..
Eşim bana bundan sonra stres skntı yapma kendine.. gidersen gidersin koluma girip gitmessen de gtmesssin kendin bilirsin bu saatten sonra tantana su bu istemiyorum bitti kapandı konu artık benim ne huzurum kaldı ne birşeyim.
Keşke birşeyleri çok uzatmasaydın olan oldu biten bitti yaşanan yaşandı diyemedin..
bir şekilde birşeyler oldu eyvallah.. yaşandı bitti.. ama bu kadar uzatıp bu raddeye getirmesedin keşke dedi..
Bana hep ailesini savundu hatalarını kusurlarını görmedi beni haksız gördü hep..
Senin ailen söyle annen sunu dedi ablan bunu yaptı dedikçe onlara düşleşdi beni susturdu..
Ben onlar gibi olamadım yüzlerine gülemedim yalakalık yapamadım hep net oldum bu yüzden kaybettim..
Dün yine hastanedeydim.. pek iyi değilim eşimde bunu bilyor.. önceden üstüme titrerdi oyssa..
Sabah kalktık yine pek iyi değildim hatta başım döndü yıgıldım kaldım.. ona ragmen işine yolladım yolcu ettim kahvaltısını hazırladım..
Hmm öyle mi tamam peki.. Yemeğede beklemeyim o zaman orda yersin artık canm görüşürüz ..
Ben biliyorum ki eşim bundan sonra her fırsatta ben hastada olsam.. su da olsam buda olsam hep ailesine gidecek daha cok düşleşdi onlara yıuvamızdan evinden uzaklaşmaya başladı..
Artık biliyorum hep gidecek hatta izin günlerinde bile önceliği hep onlar olacak
şöyle söyleyim akşam işten 6 da cıkıyor direk oraya gdiyor eve gelmesi saat 9 u buluyor 1 saat oturuyor yAtıyor bizim hayatmz bundan ibaret oldubakın bu tartışmalar yüzünden belki de kendini sürekli oraya atıyordur evde sizi bunaltan biri olsa naparsınız kendiniz dışarı atmak istersiniz .bütün günü annesindemi geçiryor?kaça kadar duruyor?onları yazın ki bilelim ona göre konuşalım
işte tam da böyle olamadım için kaybettmSen yapı olarak biraz depresifsin sanırım, laf söylüyorlar diye neden bu kadar koyverdin ki kendini sürekli hastanelik oluyorsun?
Evlilik bizim ülkede politika işi, ben yapamıyorum yok, yapacaksın. Yapan anasının karnında öğrenmedi.
Evliliğin ilk senesi bu buhranlar yaşanır sonra kadın tüm ailenin kocanın huyunu suyunu çözer, kendi işine geldiği gibi herkesi yönlendirir ve işler yoluna girer. Kimse mutlu olmasa da sen mutlu olursun.
Savaş boyalarını sürünceksin, kocan için savaşcaksın, yok öyle ayılıp bayılma. Biraz silkelen kendine gel.
Millet yüzüne gülüyosa gül sende, laf sokacagın zaman sok, kocana hep mazlumu oyna, hep iyilik yap kocanın gözüne sok "bak ben annene karşı ne kadar iyiyim" de. Adama anasını kardeşini suçlayıp durunca sana kucak mı açar Allah aşkına yok öyle bir dünya.
Uyanık olun acık ya
şöyle söyleyim akşam işten 6 da cıkıyor direk oraya gdiyor eve gelmesi saat 9 u buluyor 1 saat oturuyor yAtıyor bizim hayatmz bundan ibaret oldu
ben yeterince anlayşlı oldum ama keşke banada bu anlayışı gösterebilselerdi.Ne kadar kötü olursa olsun insan ailesini atamaz adamdan ve bekliyorum ben anlamıyorum. Eşini sürekli arada bırakmak zorunda değilsin anlayışlı ol biraz
anladım bence bir süre ailesiyle ilgili asla konuşmayın,işten geldiğinde güler yüzlü davranın ,anneme gideceğim dediği zaman tartışma çıkarmayın bir süre deneyin bu şekilde ,yani evde huzurlu bir ortam yaratın
ben yarattm ama olmadı daha cok gtmeye başladı anamda anam dedi..anladım bence bir süre ailesiyle ilgili asla konuşmayın,işten geldiğinde güler yüzlü davranın ,anneme gideceğim dediği zaman tartışma çıkarmayın bir süre deneyin bu şekilde ,yani evde huzurlu bir ortam yaratın
Dayanamıyorum evet.. cok yoruldum.. yorgunum kırgınım çaresizim.. henüz 9 aylık evliyim..
eşim annesi ile konuşmuş
Yani inanin ki bunlar herkeste olan seyler. Hani dünyanın tum dertleri sizdeymis gibi gelir ya herkeste var bunlar. Simdi esin inada bindirmis hergun gidiyo bi muddet sonra 2 gunde bir gidecek goreceksiniz. Denedim sokmedi diyosunuz acaba daha fazla mi tahammul etseydiniz? Ben inaniyorum ki eger esiniz ayrilmak istemiyorsa sizin sabrinizi deniyo ama sonra o da sikilacak.ama bu surecte sizin hic kavga cikarmamaniz lazimben yarattm ama olmadı daha cok gtmeye başladı anamda anam dedi..
alttan aldm sustum yuttum güler yüzlü oldum olmadı hepsini denedim olmadı
sen çalışmıyorsun anladığım kadarı ileben yarattm ama olmadı daha cok gtmeye başladı anamda anam dedi..
alttan aldm sustum yuttum güler yüzlü oldum olmadı hepsini denedim olmadı