- 26 Ocak 2016
- 220
- 48
- 33
- Konu Sahibi DreamTheater_
kaynanam konuşulabilecek bir insan değil..Kayınvalideniz,size durduk yeremi laf sokuyor. Aranızdaki asıl problem nedir. ? Eşinizin davranışı da yanlış ayrıca. Sana sen bilirsin diyo. Aynı şekilde anası da Kendi bilir gelmesse gelmesin diye. Annesi gbi davranıyor size. Sorunu çözmüyor. Siz neden hastasınız,neden hasteneleri düşüyorsunuz ? Bunun sebeplerini bilmiyor mu sanki eşiniz. Biliyor. Bildiği halde böyel davrnıyor.. İki tarafı da idare ettiğini sanıyor. Ama hayır... Tozları,pislikleri halının altına üflemek gibi bir şey bu. Kamufule ediyor. Yarınn öbür gün ailede çok byük bir patlama olucak. Herkes birbirine giricek. Ve bu sefer kimse kimsenin yüzüne bakamıcak duruma gelecek. Eğer ki; güzellikle oturulup konuşulmasssa..... Siz kayınvalidenizle konusun ' anne benımle problemin nedir ? neden bana böyel davranıyorsun ? benim hatalarım nedir,yüzüme söyle açık açık. Bak ben seni annem gibi görüyorum. Yapmayalım böyle vss'' deyin. Eşinizle de konuşun.
konuşmaya kalkarsan mazallah hastalanır bayılır düşer.. hastalıgı nüks eder.. yaşlı o yaşlı..
melek o konuşacak birşey yok sanki onda..
eşimle cogu kez konuştum ama hep üsütünü kapattı dediğiniz gibi sorunlarrın artık konuşamyrm bile sustukca da içime atıyorum onlar yüzünden bu haldeyim ve görmüyor hala onları savunuyor.. alemin doğrusu sensin bi tek sensin diyor bana
ben onun gözünde kötü bir eşim kötü bir gelinim ..