Eşim gibi biriyle evli olup çalışan bi kadın olmak çok zor!!! Ben şimdi ne yapayım!?

o kadar çok temizlik yapmayı ev için kendinizi paralamayı bırakın. haftada 1 ya da 2 akşam dışarıya çıkın, o da haftasonu olsun. eşiniz kalkalım diyene kadar oturuyor musunuz? eşinize kaş göz yapın, baktınız anlamazlıktan geliyor açıkça herkesin içinde kusura bakmayın yarın iş var artık biz kalkalım diyin yani. bunda çekinilecek bir şey yok. evliliğe uyum sağlamak için iş bırakılır mı ?????
evlilik insanın hayatını KOLAYLAŞTIRMAK için var, zorlaştırmak için değil.

madem maddi durumunuz iyi bırakın işi eşinizle beraber uyuyun beraber uyanın ne dert kalır ne tasa.çoluk yok çocuk yok elbet eşinizin maaşıyla geçinirsiniz.

Bana kalsa toz pas içinde uyurum da umurumda olmaz :) Ama eşim çok titiz. Hatta hastalık derecesinde titiz. Çoğunu kendisi yapıyo zaten ama ben de yanında dolanıyorum yine de... Şimdi yeni evliyiz diye herkes iftara almak istiyor. Gidelim, sorun değil ama vakitlice kalkıp evimize gelelim dimi? Yok... Benim kaş göz yapmaktan suratım şebeğe dönüyo yine de kalkmıyo! Onun tarafından birilerine gidince utanıyorum, kalkalım diyemiyorum. ''Gelin bizi istemiyo mu acaba'' diye yanlış bişey düşünürler belki diye. Benim tarafımdan birilerine gidince hiç sorun yok çünkü zaten herkes bizi hemen eve göndermeye çalışıyo. Yeni evliyiz, başbaşa vakit geçirelim diye. Ama nedense adamın sülalesi rahat! :)) Geçen gün amcaları bize geldi. Cumartesi günü. Ramazandayız, bi Cumartesi gecemiz var zaten bırakın da sahura kadar işimizi görelim! :) Saat 2'de gittiler evlerine. Biz de sahurumuzu yapıp yattık. Zaten zor vakit buluyoruz, haftasonumuzu da böyle yediler! İyi insanlar ama azıcık da düşünceli olmak lazım!

Bence sabah 8 akşam 6 Türkiye standartlarina gore çok zorlayıcı ve abartılı saatler değil kendi iş yerinizi açsanız da eğer çalışmayı seven biriyseniz çok rahat olamazsiniz yine ya da rahatlik icin böyle biseye kalkışmak ne kadar doğru ve başarılı olur.. bende uykumu almadan calisamam kesinlikle uykuma çok da duskunumdür :) bana kalırsa eşinizi bu duruma alıştirin ortak bi saat uzerinde anlaşma sağlayın ve kararlı olun zamanla kabullenecektir

Sakin sakin asakin... bastan banada esim calisma hem ikinci uni okuyosun evde otur bidi bidi yapti , calistigim ortamda senin gibi sikintiliydi hem araya cocuguda sikistiririz sonra daha iyi sartlarda calisirim dedik , cok sukur bizimde maddi sikintimiz yok kendi kendimize yetiyoruz baskari burnunu sokmadigi surece ... ama cok bunaldim tek tesellim cocugumu kendim buyutuyo olmam

Siz neden pes ediyorsunuz ki
böyle bırakırım falan diye konuşunca eşinizde umutlanacak
bırakmanızı istiyorsa daha çok üstünüze gidecek
bence bırakmayın
işten ayrılınca muhtemelen eşiniz çocuk ister sonra işe başlamanız çok zor olur

sakın işten ayrılma sana saygı göstermek zorunda sende sesli söyle kalkalım de işim var de bende çok sıkıntı çektım daha yenı yenı paşanın aklına gelıyorda erken kalkıyoruz

tatlım ne yaparsan yap ama işini bırakma

işi bırakmayın,o kadar emeklerinizle girmişsiniz bu işe kariyer yapıyorsunuz..evde kalıp ne yapacaksınız,eşinizin temizlik takınıtsı yüzünden tün gün temizlik yemek vs ev işi yapcaksınız..gece gezip gündüz temizlik..bu hayat sizi tatmin eder mi bir düşünün..

bu sorunları evliliğimin başında bende yaşamıştım. ki ben 6da kalkıp 6buçukta evden çıkıyordum. ama artık düzeldi. hem eşim alıştı sabah erken kalkan bir eşi olmasına, hem ben biraz geç yatmaya alıştım ortaladık durumu :) bence sen biraz acelecisin. bunca yıl kendi başına yattın, istediğin saatte uyudun, şimdi 2kişi olmaya alışmak zor. artık tek değilsin. ki yeri gelicek misafirin gelicek geç kalkıcak falan ohooo hemen sukoyverirsen hayat snn için zor olur tatlım. biraz sabır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…