Bilmiyorum bunu ben de çok merak ediyorumNeden begenmedigi biriyle evlendi sizce?
Eşim alkol almıyor, diğer arkadaşı da almıyor. O yüzden o kalabalık arkadaş grubundan biraz ayrı takılıyorlar. Yani sebebi bu olamaz. Bir de zaten diğer arkadaşı da eşini getiriyor yani bu hiç olamaz. Bu konuyla ilgili aralarında bir yazışma geceğinden emindim o yüzden sadece son kısma baktım. Evet yanlış yine de.
Aslında buna benzer bir konuşma tasarladım ama o kadar üzüldüm ki konuşmayı uzatsam ağlayacaktım. O yüzden devam etmek istemedim. İşlerim vardı onları yapmaya devam ettim. O gidip yatak odasında bir süre oturdu. Sonra gelip bana ben senden utanmıyorum arkadaşlarımın yanına götürmemek gibi bi niyetim yok, hatta arkadaşlarımı evde ağırlamayı en çok ben istiyorum ama alkol alacaklar diye söyledim dedi.ben size alınganlık yapmışsınız demek yerine daha gerçekçi bir şey söylemek isterim. bazı sebeplerden beraber ortamlara girememişsiniz. eşiniz sizinle toplum içinde nasıl hissedeceğini anlayamamış olabilir. yaşı küçük değilmiş. bilincinde olmalı evlenirken. ama topluma girip de arkadaşlarıyla kendini kıyaslamaya başladığında fikri değişmiş olabilir. üzerine gidince yalan söylüyor baksanıza. kavga etmeden karşınıza alın, canım fikrin mi değişti, pişman mı oldun eskisi gibi hissetmiyor musun bu olabilir böyle olduysa anlarım seni bana dürüst ol yeter ki deyin.. sakince sorun bakalım dökülsün. belki hiç alakası yok.. bambaşka bir durum var.
Çok üzerine gitmedim. Sadece beni neden götürmek istemiyorsun diye sordum. Hiç kimse gelmiyor dedi ben de Ayşe geliyor dedim. Çünkü evet Ayşe gidecek bu kesin. Ve düğün meraklısı hiç değilim zaten gitmesem de olur. Daha ilk sorumda yalan söyledi mesele bu. Ve henüz bir tartışma halinde de değildik öylesine ortaya atılmış bir soru gibiydi. Çünkü yazışmayı okuduğumu bile bilmiyordu. Düşünecek vakti bile olmadan yalan söylediTuhaf değil. Siz çok üzerine gidince yalan söylemiş. Ayşe geliyorsa ben niye gelmiyorum diye arıza çıkaracağınızı düşünmüş. Ayşenin gitmesi zaten saçma olan şu durumda. Evet sizi götürmek istememiş ama sebebini yaşa bağlamak için çok uğraşmak gerek.
Tekrar soruyorum, bu kompleksle bir ömrü nasıl geçireceksiniz?
Evet yaşla ilgili kompleksim olduğu için ilk aklıma bu geldi belki de yaş değil. Ama bir süredir beni beğenmediğini düşünüyordum. Hiç arkadaşlarıyla bir araya getirmiyor olması böyle düşünme sebeplerimden biriydi. Bu olay da üzerine gelmiş oldu.O yazışmadan yaşınızı sorun ettiği sonucunu cıkaramayız...O senin kafandaki sorun sadece varsayıyorsun..
Eşin orda dikkat edersen sabahtan alkol almaya başlarlar demiş, alkollü ortamları sevmiyor demekki seni de bekar ve alkollü erkeklerin oldugu ortama götürmek istemiyor...Ama bence bu da yanlış, Ayşe ile konustum gidecekmiş ben de geleceğim eşin olarak yanında olmak istiyorum dersen güzel bir uslup olur...
Soruma inatla cevap vermiyorsunuz. Peki başka soru sorayım; ne yapacaksınız şu durumda? Çözümünüz nedir? Yaşınız küçülmeyecek sonuçta. Boşanacak mısınız mesela? Ya da eşiniz size benim senin yaşınla ilgili bir derdim yok derse bu kompleksinizi geride bırakacak mısınız?Çok üzerine gitmedim. Sadece beni neden götürmek istemiyorsun diye sordum. Hiç kimse gelmiyor dedi ben de Ayşe geliyor dedim. Çünkü evet Ayşe gidecek bu kesin. Ve düğün meraklısı hiç değilim zaten gitmesem de olur. Daha ilk sorumda yalan söyledi mesele bu. Ve henüz bir tartışma halinde de değildik öylesine ortaya atılmış bir soru gibiydi. Çünkü yazışmayı okuduğumu bile bilmiyordu. Düşünecek vakti bile olmadan yalan söyledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?