- 11 Nisan 2017
- 5.857
- 7.961
- 118
- Konu Sahibi Hayat343434x
-
sizi neden yanına almıyor?Merhaba arkadaslar uzun zamandir siteyi takip ediyordum fakat konu acmak icin yeni uye oldum.ben vanliyim 2 cocugum var esim yaklasik 1 yildir istanbulda yeni bir is kurma girisiminde bulundugunu idda ederek bizden ayri yasiyor 1yildir toplasaniz 3 defa gelip cocuklari 2 gun gorup gitmistir..bizim kendi evimiz olmasina ragmen gidince beni kanser tedavisi goren baba ve uvey annenin oldukca kalabaligi olan evine birakiyor biz cocuklarimla 1 yildir Cekyatta yatiyoruz bavullarda esyamiz kaliyor kisacasi duzenimiz yok cocuklarim babalarini cok özlüyor bu durum icin herkesle konusmaya calisinca beni haksiz edip isi var calisiyor diyorlar.kendisi istanbulda ev tutmus 2 bekar arkadaşıyla birlikte kaliyor dort dortluk bir hayat yasiyor ama bizde sefalet icinde surunuyoruz.bu durumu kabul etmedigim zaman bana kapiyi gosterip cocuklari alacağını soyluyor.bana ne onerirsiniz allah askina sizin fikriniz nedir haksizmiyim ben..
NOt::Babasinin kanser hastasi olmasıni kesinlikle yadırgamıyorum adam tedavi gordugu icin rahat edemiyor cocuklari kaldiramiyor..hep evde bir kavga var
esim izin vermiyor evde kalmama..para 2 haftada bir 300 tl gonderiyor kavgaylaEviniz varken neden Başkasının evinde kalıyorsunuz ?
Size para pul vs gönderiyor mu peki ?
Islerimi ayarlayamadim diyor bende olsun olmazsa yine birlikte döneriz diyorum oda kabul etmiyorsizi neden yanına almıyor?
Valla bu tipleri cok iyi bilirim ama devlet arkanizda gidin siginma evine bu arada darp siddet varmi eger oyle bisi varsa darp raporu alin cocuklarin velayetini asla alamaz devlet dayakci babaya vermez velayeti zaten cocuklariniz 3 4 yasindaysa her halukarda alamazMerhaba arkadaslar uzun zamandir siteyi takip ediyordum fakat konu acmak icin yeni uye oldum.ben vanliyim 2 cocugum var esim yaklasik 1 yildir istanbulda yeni bir is kurma girisiminde bulundugunu idda ederek bizden ayri yasiyor 1yildir toplasaniz 3 defa gelip cocuklari 2 gun gorup gitmistir..bizim kendi evimiz olmasina ragmen gidince beni kanser tedavisi goren baba ve uvey annenin oldukca kalabaligi olan evine birakiyor biz cocuklarimla 1 yildir Cekyatta yatiyoruz bavullarda esyamiz kaliyor kisacasi duzenimiz yok cocuklarim babalarini cok özlüyor bu durum icin herkesle konusmaya calisinca beni haksiz edip isi var calisiyor diyorlar.kendisi istanbulda ev tutmus 2 bekar arkadaşıyla birlikte kaliyor dort dortluk bir hayat yasiyor ama bizde sefalet icinde surunuyoruz.bu durumu kabul etmedigim zaman bana kapiyi gosterip cocuklari alacağını soyluyor.bana ne onerirsiniz allah askina sizin fikriniz nedir haksizmiyim ben..
NOt::Babasinin kanser hastasi olmasıni kesinlikle yadırgamıyorum adam tedavi gordugu icin rahat edemiyor cocuklari kaldiramiyor..hep evde bir kavga var
Bana once 4.aya kadar kiraci evden cikacak dedi sonra ogrendim ki yalanmisYavrum en başta bu adam iş kurmaya gidiyorum dediğinde, madem haliniz vaktiniz yerinde, ne diye birlikte gitmediniz?
Siz evde duracaktınız o kursaydı yine işini.
Baştan neden kabul ettin ayrı kalmayı?
Gitgide ilişkiniz kopar . Böyle evlilik olmaz .esim izin vermiyor evde kalmama..para 2 haftada bir 300 tl gonderiyor kavgayla
Darp raporu yok cocuklarim 7 ve 3 yasindaValla bu tipleri cok iyi bilirim ama devlet arkanizda gidin siginma evine bu arada darp siddet varmi eger oyle bisi varsa darp raporu alin cocuklarin velayetini asla alamaz devlet dayakci babaya vermez velayeti zaten cocuklariniz 3 4 yasindaysa her halukarda alamaz
Cunku orda duzeni var gunahi boynuna kari kiz ayagida var keyfi yerinde niye sizi alip basina bela etsin keyfi bozulur lutfen cekmeyin devlet arkanizda unutmayinIslerimi ayarlayamadim diyor bende olsun olmazsa yine birlikte döneriz diyorum oda kabul etmiyor
Hayir calismiyorum lise mezunuyumGitgide ilişkiniz kopar . Böyle evlilik olmaz .
Ya evinde kal al çocuklarını dinleme onu ya da al esyalarını topla git eşinin yanına. Bak okullarda kapandı eğer okulu varsa çocukların .
Sen Çalışıyor musun ?
ciddimisiniz devlet arkamda durur muCunku orda duzeni var gunahi boynuna kari kiz ayagida var keyfi yerinde niye sizi alip basina bela etsin keyfi bozulur lutfen cekmeyin devlet arkanizda unutmayin
Hayır merak etme alamaz çocuklarını .Hayir calismiyorum lise mezunuyum
7 yasindakini belki alabilir ama 3 yasindakini alamaz is adami maddi durumu iyi diyosunuz cunku ama isyeri kardesinin ustuneyse hicbir hak iddia edemez boyle bisi soylemek sinir bozucu ama ustune gidin size vurmasini saglayin darp raporu alin eger darp raporu alirsaniz asla ve asla cocuklarinizi alamaz yanliz sikintili durum dogu taraflarinda kiz ailesi cocuklari istemez erkegin cocuk zihniyetindeler onu nasil asacaksiniz yani cok guclu durmaniz lazim kadin siginma evinde bi muddet kalip ondan sonra orasi sizi isede yerlestiriyo kres ortamida var orda cocuklariniz icin bundan faydanabilirsiniz sonrasinda duzeninizi oturtup bi ev kiralayip cikabilirsiniz ama iste en sikintili durum bunlarda bosanmakta yoktur bosamazlar ama bas kaldirirsan bi cozum yolu olur gibi dusunuyorum allah yardimcin olsun nen yasadigim icin seni cok cok iyi anliyorumDarp raporu yok cocuklarim 7 ve 3 yasinda
Daha once defalarca siddet gordum sorun yasadik ama darp raporu kanitim yok sadece elimde 1 yil oncesine dayanan bir kizla birlikte oldugu yemekte resimleri var7 yasindakini belki alabilir ama 3 yasindakini alamaz is adami maddi durumu iyi diyosunuz cunku ama isyeri kardesinin ustuneyse hicbir hak iddia edemez boyle bisi soylemek sinir bozucu ama ustune gidin size vurmasini saglayin darp raporu alin eger darp raporu alirsaniz asla ve asla cocuklarinizi alamaz yanliz sikintili durum dogu taraflarinda kiz ailesi cocuklari istemez erkegin cocuk zihniyetindeler onu nasil asacaksiniz yani cok guclu durmaniz lazim kadin siginma evinde bi muddet kalip ondan sonra orasi sizi isede yerlestiriyo kres ortamida var orda cocuklariniz icin bundan faydanabilirsiniz sonrasinda duzeninizi oturtup bi ev kiralayip cikabilirsiniz ama iste en sikintili durum bunlarda bosanmakta yoktur bosamazlar ama bas kaldirirsan bi cozum yolu olur gibi dusunuyorum allah yardimcin olsun nen yasadigim icin seni cok cok iyi anliyorum
Nasıl izin vermiyor? Kendisi yanınızda bile değil, çıkın gidin ne yapacak?Oyle biri ki evime gitmeme bile izin vermiyor oyle zor durum ki.acaba cocuklarimi alabilir mi
Ewet cnm durur 183 u bi arayin durumunuzu anlatin onlar yardimci olucaklarCiddi
ciddimisiniz devlet arkamda durur mu
Yok bunlarin hicbiri kanit degil yemekte kizla samimimi ellelemi sarmas dolasmi oger oyleyse aldattigi icin davada kullabilirsin ama yok karsilikli oturmaysa hicbir delil saglamaz onceki dayaklarin olmaz kaniti geldiginde kiskirtin size vurmasini saglayin hemen akabinde alin darp raporunuzuDaha once defalarca siddet gordum sorun yasadik ama darp raporu kanitim yok sadece elimde 1 yil oncesine dayanan bir kizla birlikte oldugu yemekte resimleri var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?