• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim evliyken bekar hayati yasiyor

Allah yardımcınız olsun. Ben kendi annemin evinde bile rahat edemem uzun süre..
İstanbul da demişsiniz ama ben görüyorum,duyuyorum bazen. Adam çalışmaya gelmiş ama çok zor şartlarda çalışıyor. Hakettiği parayıda alamıyor malesef..ben çok iyi kazanmadığını düşündüm nedense. Belki iki ev geçindiremediği için sizi orada bırakmak zorunda.belki buralarda sefil olmayın diye sizi alamıyo yanına..bilemedim ki..

Çocukları alıp dayanın kapısına çok akıllı o başka emri varmıymış beyefendinin:sopa:

Allah yardımcınız olsun. Ben kendi annemin evinde bile rahat edemem uzun süre..
İstanbul da demişsiniz ama ben görüyorum,duyuyorum bazen. Adam çalışmaya gelmiş ama çok zor şartlarda çalışıyor. Hakettiği parayıda alamıyor malesef..ben çok iyi kazanmadığını düşündüm nedense. Belki iki ev geçindiremediği için sizi orada bırakmak zorunda.belki buralarda sefil olmayın diye sizi alamıyo yanına..bilemedim ki..
Kocamin 3 sirketi var is adami

Gucum kalmadi bugunden itibaren artik telefonlara cevap vermemeyi dusunuyorum ama korkuyorum cesaret edemiyorum..ona bir mesaj yazmayi dusunuyorum ne yazacam bilmiyorum o durumdayim sadece susuyorum

‘Bunun adı evlilik değil. Bu şekilde olmaz.
Bekleyecek bir durum olduğunu da düşünmüyorum.
Kendimi geçtim, çocukları şu durumda bırakmak nasıl vicdanına sığıyor?
Bir lokma fazla yiyecek olsalar yok, çekyatta uyuyorlar, evlerini özlüyorlar, konuşsalar, gülseler kabahat, ağlasalar kabahat.
Başkasına karını, çocuklarını yük etmek için mi evlendin sen?
Ya sen geliyorsun ya ben.
Bunu uzatmanın anlamı yok. Daha fazla oyalamanın da.
Yada zaten bu evlilik olmayan saçma bir noktaya gelmiş ilişki şekli neyse son buluyor.’

Yaz gönder. Mahkeme sonuçlanana kadar ailenle kal.
Mırın kırın Etseler de ailen, seni sokağa atacak değiller.
Baban, dayın, amcan, birileri varsa iş verebilecek destek çıksınlar.
Ailenle aynı apartmanda yada yan apartmanda ama gözlerinin önünde bir ev tutsunlar.
Laf söz olmaz böylece.
Ama git ailenle konuş.
Yazık gunah, hem sana hem çocuklarına

‘Bunun adı evlilik değil. Bu şekilde olmaz.
Bekleyecek bir durum olduğunu da düşünmüyorum.
Kendimi geçtim, çocukları şu durumda bırakmak nasıl vicdanına sığıyor?
Bir lokma fazla yiyecek olsalar yok, çekyatta uyuyorlar, evlerini özlüyorlar, konuşsalar, gülseler kabahat, ağlasalar kabahat.
Başkasına karını, çocuklarını yük etmek için mi evlendin sen?
Ya sen geliyorsun ya ben.
Bunu uzatmanın anlamı yok. Daha fazla oyalamanın da.
Yada zaten bu evlilik olmayan saçma bir noktaya gelmiş ilişki şekli neyse son buluyor.’

Yaz gönder. Mahkeme sonuçlanana kadar ailenle kal.
Mırın kırın Etseler de ailen, seni sokağa atacak değiller.
Baban, dayın, amcan, birileri varsa iş verebilecek destek çıksınlar.
Ailenle aynı apartmanda yada yan apartmanda ama gözlerinin önünde bir ev tutsunlar.
Laf söz olmaz böylece.
Ama git ailenle konuş.
Yazık gunah, hem sana hem çocuklarına
Diyorum ya bosanirsam kendimden cok cocuklarim rahat etsin diye bosanicam benim hayatim bitti artik bari onlar huzurlu olsun kizimin gozu hep yolda

Size onu anlatiyorum ya haksizlik yapiliyor bana ve cocuklarima
Yavrum en başta bu adam iş kurmaya gidiyorum dediğinde, madem haliniz vaktiniz yerinde, ne diye birlikte gitmediniz?
Siz evde duracaktınız o kursaydı yine işini.
Baştan neden kabul ettin ayrı kalmayı?

Sizi neden İstanbul'a götürmüyor?
Adam hayatını yaşıyor hakkaten. Madem eviniz yurdunuz belli ne demeye kalırsınız göçebe gibi?
Kalkın gidin evinize. Sesiniz çıksın biraz..

Bir gün çıkıp gidin bakalım sürpriz ayağına ne naneler yiyor.

abisiyle konuşsan bir büyüğün konuşsa iyi olur.
çocuklar kaç yaşında kalkıp gidin evinize beni yanına almıyorsa evde kalıcam de bakim az sesini çıkar iyi bi çıngar çıkar

bence kadın sığınma evlerini araştır. çocuklarını da alırsa alsın. sonuçta o da babası. heeee alıp çocukları atarsa babasının evine ispat edip geri alırsın. bu süre zarfında kendini toparlarsın iş bulursun falan.
ir ömür sıkıntı yaşayacağına böyle bir zaman sıkıntı yaşa toparlan. böyle yaşamak olamaz. ben annem gidince elimi soğuk sudan sıcak suya vurdurmuyor. ye iç yat. oğluma da bakıyor üstelik . ama ben 1 gece bile kalamıyorum. çünkü insanın evi gibisi yok. yani tek odam olsun ama benim olsun.

H Hayat343434x çocukların kaç yaşında? bildiğin kadarıyla belli bir yaşa kadar velayeti annededir. seni çocuklarınla tehdit edemez yani korkma. arkadaşlarında dediği gibi git kendi evinde yaşa sen bakıcı değilsin ki.

Eviniz varken neden Başkasının evinde kalıyorsunuz ?
Size para pul vs gönderiyor mu peki ?

ama sesini çıkar biraz adam zenginmiş parayı orda yiyormuş muhtemelen sevgilisi vardır. sen evine dahi gidemiyorsun. ya boşancam de çocukları alamassın mahkeme vermiyor de büyüklerine duyur herkese durumu mağdur olarak acıkla ağla zırla anlat işte

Back