- 23 Mayıs 2017
- 507
- 1.432
- 63
- 26
- Konu Sahibi Hayat343434x
-
Onlar ustune beni sucluyor 2 gun carsiya ciktim diye iftira atiyorlarsürekli sıkbogaz et bizide götür çocuklar perişan falan diye hep söyle kayınbabana da söyle evdekilere huzur verme çekyatta yatmayalım sığmıyoruz diye kavga çıkar iş yapma belki evine dönersin
Kocamin 3 sirketi var is adamiAllah yardımcınız olsun. Ben kendi annemin evinde bile rahat edemem uzun süre..
İstanbul da demişsiniz ama ben görüyorum,duyuyorum bazen. Adam çalışmaya gelmiş ama çok zor şartlarda çalışıyor. Hakettiği parayıda alamıyor malesef..ben çok iyi kazanmadığını düşündüm nedense. Belki iki ev geçindiremediği için sizi orada bırakmak zorunda.belki buralarda sefil olmayın diye sizi alamıyo yanına..bilemedim ki..
Gucum kalmadi bugunden itibaren artik telefonlara cevap vermemeyi dusunuyorum ama korkuyorum cesaret edemiyorum..ona bir mesaj yazmayi dusunuyorum ne yazacam bilmiyorum o durumdayim sadece susuyorum
Eee? Sizin ayrı kalmanızda ki sebep?Olur mu maddi durumu cok coj iyi sirketleri falan var ama uzerine kayitli degil hepsi abisinin uzerinde
Size onu anlatiyorum ya haksizlik yapiliyor bana ve cocuklarimaEee? Sizin ayrı kalmanızda ki sebep?
Aranızda avukat olan yok musen bir avukatla görüş canım o sana yol gösterir.
Diyorum ya bosanirsam kendimden cok cocuklarim rahat etsin diye bosanicam benim hayatim bitti artik bari onlar huzurlu olsun kizimin gozu hep yolda‘Bunun adı evlilik değil. Bu şekilde olmaz.
Bekleyecek bir durum olduğunu da düşünmüyorum.
Kendimi geçtim, çocukları şu durumda bırakmak nasıl vicdanına sığıyor?
Bir lokma fazla yiyecek olsalar yok, çekyatta uyuyorlar, evlerini özlüyorlar, konuşsalar, gülseler kabahat, ağlasalar kabahat.
Başkasına karını, çocuklarını yük etmek için mi evlendin sen?
Ya sen geliyorsun ya ben.
Bunu uzatmanın anlamı yok. Daha fazla oyalamanın da.
Yada zaten bu evlilik olmayan saçma bir noktaya gelmiş ilişki şekli neyse son buluyor.’
Yaz gönder. Mahkeme sonuçlanana kadar ailenle kal.
Mırın kırın Etseler de ailen, seni sokağa atacak değiller.
Baban, dayın, amcan, birileri varsa iş verebilecek destek çıksınlar.
Ailenle aynı apartmanda yada yan apartmanda ama gözlerinin önünde bir ev tutsunlar.
Laf söz olmaz böylece.
Ama git ailenle konuş.
Yazık gunah, hem sana hem çocuklarına
Yavrum en başta bu adam iş kurmaya gidiyorum dediğinde, madem haliniz vaktiniz yerinde, ne diye birlikte gitmediniz?Size onu anlatiyorum ya haksizlik yapiliyor bana ve cocuklarima
Kocamin 3 sirketi var is adami
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?