Eşim evliyken bekar hayati yasiyor

Cocuklari alir babasinin evine atar ondan korkuyorum ben

Acaba aranizda avukat olan yok mu beni bilgilendirse.cocuklarimi alirsa perisan eder ben onlarsiz yasayamam cunku yanlarindayken cocuklarim eziliyor ya olmazsam ne olur.

birazcık para topla nap etondan para kopar kaos olsa bile ondan iste at kenara. boşanmaya niyetin varsa boşan maddi manezi tazmınat aç durumları varsa iyi bir avukat bulursan vanda ev alacak kadar paran olur orda yaşar edersin ist iki çocukla zor olur şimdilik hayalını vana sakla orda hayat kur tahsilin ne derecedir bilmem yaşın vs ama bi yerden başlaman gerek

Cocuklari alir babasinin evine atar ondan korkuyorum ben
kanun var 7 yaşınada kdr devlet sana veriyo çocuğu artı adam ist 2 yıldır diyn avukata çocuklarına sahip çıkmadı beni böyle bir ortamda biraktı de avukat yardımcı olur alamaz çocugu anneden öyle kolay seninde çalışman lazım ama nafaka biyere kdr girer biryeressklı der param bu sanada 500 400 tl nafaka verir kalırsın ortada

Aklıma bu film geldi, çok üzüldüm
Çaresizlik gerçekten çok zor...
Eşinle 2 çocuk yapacak kadar bir hukukun samimiyetin,nazın vardır muhakkak.
Geldiği an yapış yakasına,ağla yalvar ,bırakma bizi burada bizi de götür ,bu gidiş hayra olmuyor de .
Ne bileyim kadınsın kocanın bam telini bilirsin,ne gerekiyorsa yap.
Özgür değilsin ve olamayacaksın,yaşamın yeterince zor,numara yapmana gerek bile yok.
Çığlık çığlığa ağla derdini anlat,yattığın çekyat köşelerini,canının istediğini evlatlarına vermediğini.
Durumun zor ama akıllıca içinden sıyrılabileceğini düşünüyorum..

1 yildir bekliyorum cocuklarim mahvoldu 1 yil daha para toplmak icin beklersem halimiz ne olur bilemem.ayni şehirde bana destek olmayan ailemle yasamam zor olacak.istanbulda yeni bir hayat kuramam mi

kayınbabanlarda cıngar çıkar rahat verme çocuklarla birlikte az dişli ol evi mecbur ayırırlar

kayınbabanlarda cıngar çıkar rahat verme çocuklarla birlikte az dişli ol evi mecbur ayırırlar
Gucum kalmadi bugunden itibaren artik telefonlara cevap vermemeyi dusunuyorum ama korkuyorum cesaret edemiyorum..ona bir mesaj yazmayi dusunuyorum ne yazacam bilmiyorum o durumdayim sadece susuyorum

1 yildir bekliyorum cocuklarim mahvoldu 1 yil daha para toplmak icin beklersem halimiz ne olur bilemem.ayni şehirde bana destek olmayan ailemle yasamam zor olacak.istanbulda yeni bir hayat kuramam mi
şuan şu imkanla zor ist da 5 yıldır yaşayan biri olarak diyorum kocana ozenme o bekar evinde rahat.ama senin için zor parasız olmaz iki çocukla hiç olmaz ve ciddi paralar lazım senin alacagın maaş burda anca kira ve faturalara yeter.ve senin aileni yanında alman lazım evin olsa bi nebze rahatsın ama kocan sana ist ev alacak para verirmi zor olay nafaka ile biter .vanda hayatına bak biraz düzelince ist gel yine istersen

Allah yardımcın olsun güzel kardeşim . Vanı çok iyi biliyorum kültürü vs her şeyi tanıdıklarım var . Şimdi ne dersem boş olur boşan desem insanların dilinden kurtulamazsın

Kaç desem farklı şeylerle itham edecekler .
En iyisi mağduru oynayacaksın orda gerçek halini göstereceksin insanlara . Çocukların için gerekirse çalış . Ama bilindik akraba yanı olsun ordqn bile laf çıkar . .

Çocuklarınızın babası diye laf etmemek içn kendimi zor tutuyorum .

mesajı sadece bizide istanbula götür diye yaz. gelen cevaplara kayıt altına al işte istanbulda daha kalcam küfür vs hepsi sana delil olur. birde izne gelince telini karıştır cebini karıştır bulduğun delil olsun. istanbulda akrabanız varsa bi evine falan gitsin

sürekli sıkbogaz et bizide götür çocuklar perişan falan diye hep söyle kayınbabana da söyle evdekilere huzur verme çekyatta yatmayalım sığmıyoruz diye kavga çıkar iş yapma belki evine dönersin

Allah yardımcın olsun, senin yerine koyuyorum kendimi büyük çaresizlik. Küçük çocuklar,destek olmayan bir aile,adam olmayan bir koca,meslek yok iş güç para yok.

Severek evlenmediniz sanırım.

Kizin var mı bilemiyorum ama ne yap et onun ayakta durması için mucadele et,okusun iş güç sahibi olsun. Kendin için de çok karamsar olma. Kendini geliştirmeye para kazanacağın işler öğrenmeye calis.

Canım sen hayal aleminde mi yaşıyorsun?
Kocanın sana İstanbul’da ev verecek, üstüne de nafaka verecek parası olsa, be diye çalışmaya diye yollara düşsün?
He yola çıkarken de niyeti bu muydu onu bilemem. Sizi başından atıp kendine hayat kurmak.. öncesinde nasıldınız? Ne iş yapıyordu bu adam? Ne diye sizi bıraktı?
Çocukları alamaz bu arada, o konuda müsterih ol.
Çocukları mahkeme anneye yada babaya verir.
Babaya verip dede evine attırmaz.
Ama sen mesleğin, ailen yokken, iki çocukla, üstelik bilmediğin bir şehir olsun istiyorsun, nasıl hayatını devam ettirirsin bilmiyorum.

Hayir goturmem demiyor bekle diyor var kufur kayıtları hemde cok.

ıstanbulun neresinde yaşıyor biliyor musun
eğer biliyorsan hiç haber vermeden al üç çocuğunu git.
haber vermeden direk git bakalım neler karıştırıyor çıkar

Olur mu maddi durumu cok coj iyi sirketleri falan var ama uzerine kayitli degil hepsi abisinin uzerinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…