- 2 Aralık 2017
- 709
- 1.206
- 113
- Konu Sahibi Hayat343434x
-
Çok üzgünüm kültürünüzü çok bilmiyorum ama yazdıklarınızdan anlayabiliyorum ne kal diyebiliyorum ne git diyebiliyorum sizeCok cektim ailem destek olmuyor bu adamin butun pisliklerini gormezden geldim ailem beni buna mecbur birakti.siginma evi fikri olmaz istemiyorum oraya gitmeyi esim daha mutlu olur bak bosadim perisann oldu der
Yilda 3 kere gelen adam kalkipta cocuklarina bakmaz seni korkutmak icin söylüyor blöf yapiyr adam ben olsam dinlemem bakarim basimin çaresine
Peki varsayim yapasak alip babasinin evine atarsa hakim bunu kabullenir mi.
Kizim 7 oglum 3çocuklar kaç yaşında?
Kizim 7 oglum 3
Evime gecmeme ikna olmuyor gecersem gelir cocuklarin önünde katliam cikarir korkuyorum eve gecmeyeÇocuklarıni senden almaması için önce sağlam iş bulup sonra guvenilir bakıcı bulup hayatını kurmalisin.en önemlisi evine geç.
Dik dur.bu adam seni doğurmadi.su dünyada annelik dışında hiçbir şeye mecbur değilsin.
Beni oyle bir zor durumda birakti kii..en önemlisi cocuklarina yaptigi zulmu allah kabul etmesinAllah kahretsin böyle adamları ...
Istanbulda teyzem var dayilarim var orda onum daha açık.burda babam eve kapatır laf dedikodudan korkar calismama bile izin vermezYa istanbul a yanina gideceksin ya da bosanacaksin cnm. Bosanacak cesaretin yok en azindan simdilik. Iş bulman lazim ayakta durman icin. Kararli olduktan sonra onu da yaparsin. Temizlik yapar bulasik yikar vs. Sana yasadigin yerde yardim edecek birileri lazim. Istanbul cok pahali altindan kalkamazsin.
Mesela orda bir is bulsam aylik 1500 birde nafaka alsam 2000 yetmezmiIstanbulda teyzem var dayilarim var orda onum daha açık.burda babam eve kapatır laf dedikodudan korkar calismama bile izin vermez
Ikinizde ayni sehirde sıkıntı olmayacak mi sana?Istanbulda teyzem var dayilarim var orda onum daha açık.burda babam eve kapatır laf dedikodudan korkar calismama bile izin vermez
Ayaklarim uzerinde durursam iyi isim hayatim olursa dahada olecek.Ikinizde ayni sehirde sıkıntı olmayacak mi sana?
Önce bir iş bulun. Düzeninizi kurmaya calisin. Aileniz destek olur mu? Bu böyle devam eder. O adam dönmez sizi de yanina almaz. Cocuklar da heba oluyor. Kendi ayaklariniz üzerinde durmalisinizMerhaba arkadaslar uzun zamandir siteyi takip ediyordum fakat konu acmak icin yeni uye oldum.ben vanliyim 2 cocugum var esim yaklasik 1 yildir istanbulda yeni bir is kurma girisiminde bulundugunu idda ederek bizden ayri yasiyor 1yildir toplasaniz 3 defa gelip cocuklari 2 gun gorup gitmistir..bizim kendi evimiz olmasina ragmen gidince beni kanser tedavisi goren baba ve uvey annenin oldukca kalabaligi olan evine birakiyor biz cocuklarimla 1 yildir Cekyatta yatiyoruz bavullarda esyamiz kaliyor kisacasi duzenimiz yok cocuklarim babalarini cok özlüyor bu durum icin herkesle konusmaya calisinca beni haksiz edip isi var calisiyor diyorlar.kendisi istanbulda ev tutmus 2 bekar arkadaşıyla birlikte kaliyor dort dortluk bir hayat yasiyor ama bizde sefalet icinde surunuyoruz.bu durumu kabul etmedigim zaman bana kapiyi gosterip cocuklari alacağını soyluyor.bana ne onerirsiniz allah askina sizin fikriniz nedir haksizmiyim ben..
NOt::Babasinin kanser hastasi olmasıni kesinlikle yadırgamıyorum adam tedavi gordugu icin rahat edemiyor cocuklari kaldiramiyor..hep evde bir kavga var
Kocamin 3 sirketi var is adami
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?