Eşim evliyken bekar hayati yasiyor

Cok cektim ailem destek olmuyor bu adamin butun pisliklerini gormezden geldim ailem beni buna mecbur birakti.siginma evi fikri olmaz istemiyorum oraya gitmeyi esim daha mutlu olur bak bosadim perisann oldu der
Çok üzgünüm kültürünüzü çok bilmiyorum ama yazdıklarınızdan anlayabiliyorum ne kal diyebiliyorum ne git diyebiliyorum size Allah korusun yanlış yönlendirmeden çekiniyorun ya bizim dediklerimizi uygularsan da sana birşey yaparsa diye kuruyorum ama en azından biraz dişini göster olduğun yerde onlar senin varlığını çekemesin artık gerekirse psikolojin bozuldu gibi davran rahatsız olsunlar ya ne diyim allah yardımcınız olsun inşallah

Yilda 3 kere gelen adam kalkipta cocuklarina bakmaz seni korkutmak icin söylüyor blöf yapiyr adam ben olsam dinlemem bakarim basimin çaresine

Yilda 3 kere gelen adam kalkipta cocuklarina bakmaz seni korkutmak icin söylüyor blöf yapiyr adam ben olsam dinlemem bakarim basimin çaresine

kesinlikle. ailenle konuş, kapıda bırakacak halleri yok. çocukları da kimse babaya vermez kaldı ki kendisi de almaz bile. babası kanser, annesi üvey. kendi mi bakacak sanki çocuklara.

cocuklarini senede 3 kez goren adam bide elinden mi alacakmis ...seni korkutmak icin solemis bunu yapan adamda nerdeee cocuk sorumluluğu alacak güç böle evlilik olmazki
Aldatma ihtimali yüksek gibi daha ne kadar katlanacaksiniz alin cocuklari evinize gidin bence ...

Allah yardımcın olsun.Allah kimseyi çaresiz bırakmasın.

İs bulup hayatını kur.

En azından seni bı kaç ay idare edecek para biriktir..aile sosyal politikalar a başvurup para yardımı alabilirsin.adliyenin barosundan ucrettsiz avukatta bulursun.once sağlam iş bulman lazim
İskur Vali kaymakam belediye başkanı makamlarinda hangisini bulursan görüşüp durumunu anlat ,işe ihtiyacın olduğunu söyle.tam oy zamanı belki iyi yere yerleştirirler.
Sonrası gelecek

Çocuklarıni senden almaması için önce sağlam iş bulup sonra guvenilir bakıcı bulup hayatını kurmalisin.en önemlisi evine geç.

Dik dur.bu adam seni doğurmadi.su dünyada annelik dışında hiçbir şeye mecbur değilsin.

Evime gecmeme ikna olmuyor gecersem gelir cocuklarin önünde katliam cikarir korkuyorum eve gecmeye

Ya istanbul a yanina gideceksin ya da bosanacaksin cnm. Bosanacak cesaretin yok en azindan simdilik. Iş bulman lazim ayakta durman icin. Kararli olduktan sonra onu da yaparsin. Temizlik yapar bulasik yikar vs. Sana yasadigin yerde yardim edecek birileri lazim. Istanbul cok pahali altindan kalkamazsin.

Istanbulda teyzem var dayilarim var orda onum daha açık.burda babam eve kapatır laf dedikodudan korkar calismama bile izin vermez

Önce bir iş bulun. Düzeninizi kurmaya calisin. Aileniz destek olur mu? Bu böyle devam eder. O adam dönmez sizi de yanina almaz. Cocuklar da heba oluyor. Kendi ayaklariniz üzerinde durmalisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…