- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.422
- 598
- Konu Sahibi Hayat343434x
-
Daha once defalarca siddet gordum sorun yasadik ama darp raporu kanitim yok sadece elimde 1 yil oncesine dayanan bir kizla birlikte oldugu yemekte resimleri var
Mahkeme anneye değilde bakıcıyamı verir çocuğu, korkmakta haklısın, hertürlüsünü düşünüyorsun benim sana tavsiyem cesaretli ol, sen kendine güvenmezsen çocukların daha çok eziyet çekerMahkemeye bakici tutar bakarim der alir diye dusunuyorum
Hayir orda daha cok yakinim var teyzem var burda aile toplum baskisina maruz kalirim
Keske numaran olsaydida sana attigi hakaretleri atsaydımEşinizin 3 şirketi varsa maddi durumda iyi demişsiniz zaten, aklıma ilk gelen sizi aldattığı..biri ile nikah kıyıldı bir arada yaşıyordur.
Sizi aradığında duygusal bir konuşması var mu mesela seni özledim felan diye
Evet buda mantikli.Teyzem ile konuş..madem istanbulda.. açık açık anlat. Seni davet ediyirmus gibi git ve bir daha dönmeyi aklına getirme..illaki eşin çözüm yolu bulacak. Sen bir şekilde git.
Hangi yorumuma dayanark cocuklarimi düşünmediğimi soyluyorsunuz bize en buyuk ceza boyle bir babaya sahip olmak degil mi sizcede.ben cocuklarim icin odada dayak yerken sesimi çıkartıp bağıramıyordum sirf kizim oglum korkmasin diye..En basta bulundugunuz cografya ve bulundugunuz toplum itibari ile durumunuza cok uzulmustum. Ama bahanelere siginan insanlardan hoslanmam. Su cektiginiz hayatin kimseye faydasi yok. Su an zaten sefilsiniz esiniz su an sefil demiyorsa siginma evindeyken desin. Muhim olan sizin ve cocuklarinizin rahati. Siz yine ne yaristircaksaniz yaristirin kocanizla ama cocuklari alet etmeyin. Zaten o cocuklara en buyuk ceza boyle bir aile. Banlanmayi goze aldim valla. Hic bir cocuk bunu yasamamali.
Hangi yorumuma dayanark cocuklarimi düşünmediğimi soyluyorsunuz bize en buyuk ceza boyle bir babaya sahip olmak degil mi sizcede.ben cocuklarim icin odada dayak yerken sesimi çıkartıp bağıramıyordum sirf kizim oglum korkmasin diye..
Sizde haklisiniz kadin kadinin dusmani olduktan sonra destek istemek usulsuzce..Hataniz zaten cocuklari yapmak.
Yani evliligim kurtulsun adam duzelir diye cocuk yapmak bencillik. Genelde bu bencilligin cezasini da cocuklar cekiyor. 183 u aramak sizin durumunuzda en mantikli en dise dokunani.
Ha bir de en sinur oldugum diger sey de arkasinda destek arayan kadinlar.
Ben kimsenin dusmani degilim. Yillardir yalniz yasarim ve nr yaptiysam kendim yaptim ya da yapamadigimi kabullendim. Hayatta kimse kimseye destek degildir. Hatta bazen bu destekler insani gucsuzlestirir. Once kendine guven. Istanbulda 2000 3000 le tek basina 2 cocuk yasayamazsin. Arkamda illaki destek olsun diyorsan devlet destegini al.Sizde haklisiniz kadin kadinin dusmani olduktan sonra destek istemek usulsuzce..
Nr diyim ki adam olsaydida burda bizi terk etti diye konu açmasaydım ne hale dusurdu biziBen kimsenin dusmani degilim. Yillardir yalniz yasarim ve nr yaptiysam kendim yaptim ya da yapamadigimi kabullendim. Hayatta kimse kimseye destek degildir. Hatta bazen bu destekler insani gucsuzlestirir. Once kendine guven. Istanbulda 2000 3000 le tek basina 2 cocuk yasayamazsin. Arkamda illaki destek olsun diyorsan devlet destegini al.
Kapi orda diyorO insanlara dert yanma çünkü seni anlamayacaklar. Kocan paranı veriyor mu arada geldiğinde gönlünü hoş ediyor mu bunlar önemli o insanlar icin. Adam dışarıda ne halt yerse yesin kocalık görevlerini yapıyorsa sorun olmaz onlara göre. Aileniz nasıl bilmiyorum arkanızda durur mu ancak kocanız olacak adama söyleyin ya gelip sizi de götürsün ya da ayrılın
Alicam zaten o destegi..Ben kimsenin dusmani degilim. Yillardir yalniz yasarim ve nr yaptiysam kendim yaptim ya da yapamadigimi kabullendim. Hayatta kimse kimseye destek degildir. Hatta bazen bu destekler insani gucsuzlestirir. Once kendine guven. Istanbulda 2000 3000 le tek basina 2 cocuk yasayamazsin. Arkamda illaki destek olsun diyorsan devlet destegini al.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?