• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim evliyken bekar hayati yasiyor

Gucum kalmadi bugunden itibaren artik telefonlara cevap vermemeyi dusunuyorum ama korkuyorum cesaret edemiyorum..ona bir mesaj yazmayi dusunuyorum ne yazacam bilmiyorum o durumdayim sadece susuyorum
Önce bu içindeki korkuyla başla afedersin ama allahın barzosundan niye korkuyorsun baba desen kanser, anne zaten üvey bunlardan korkarsan hiçbir şey yapamazsın olan çocuklarına olur çocukların için korkmaman gerekir

Ablacım adam zaten sizinle uğraşmak istemiyor, ohh ne ala memleket başka hatunlar da mı var hayatında belli değil, tutmuş seni hizmetçi gibi, birkaç da çocuk yapmış "soyu" (!) devam etsin diye ohhh. Çocuklarını niye alsın allasen, sende kalması zaten işine gelir. Bu yaşadığın evlilik falan değil, sen bildiğin adamın gözünde hizmetçiden ibaretsin. Az aklın varsa kağıt üstündeki şu zamazingo evliliğini bitir, böyle saçma şey mi olur? İyi bir avukat tut kenarda paran pulun varsa, maddi manevi tazminat için zorla.

Oldu kendisi orda bir hayat sürecek. Senin kendi evinde kalmana bile izin vermeyecek.. o çocukları gerçekten isteyeceğini mi düşünüyorsun yoksa sesini çıkartma boşanama istediklerini yap diye sana zarf atmış sadece.. İstanbul’a yanına çocuk mu taşıyacak zaten orda kendine bir hayat kurmuş kendisi.. çocuklar onun elini ayağını bağlar sadece.. kim yemek yapacakta bakacak o çocuklara allah aşkına.. hele ki İstanbul gibi bir şehirde hayat o kadar zor ki.. memleketinde ele güne karşı rezil olmamak için kendince boşanırsan çocukları alırım diyerek seni korkutmaya çalışıyor sadece her istediğimi yapacaksın babamda kalacaksın diyor. Sana saygısı yok zaten çocuklarına da yok onların rahatını da düşünmüyor adamın kanser olan babasına bile saygısı yok gerçi size olsun..

Ben de böyle düşünüyorum adam çocukları alıp kendine ayak bağı yapmaZ.Nasıl bakacak konu sahibine zarf atıyor

Anahtarin varsa eşine söylemeden git eve yerleş

Gelince hir gür yaparsa git polise şikayet et ve boşanma davası aç
Bunu söylediğim için üzgünüm ama kaybedeceğin bir şey yok arkadaşım

Ben de böyle düşünüyorum adam çocukları alıp kendine ayak bağı yapmaZ.Nasıl bakacak konu sahibine zarf atıyor
Bakamaz bakıcı tutsa gerçi büyükler ama küçük olan 5 sanırım gel git okula evde biri olması lazım öyle biri de İstanbul’da alır 2000-3000 lirasını baktırır.. yoldu okuldu servisti hiç sanmam baba kanser Zaten ona da biri bakacak.adamda keyif çok iyi ya neler söylemek istiyorum da işte.. nasıl bir adamsa artık adammm????????????? Sözde işte..

Aldatılıyorsun.
Al çocuklarını git.
Böyle hayat yaşanmaz, böyle çocuk büyütülmez.
Devlet çocuklarını sana verecektir.
Bir iki uğraşır sonra vazgeçer çocuklardan da.
Öyle çocuklarını falan seven adam işi değil bu.

Eşimin şirketi var ama abisinin üzerine demişsiniz. Bence bunu mesajlarla kayıt altına alın. O şirketlerin kendisinin olduğunu söylediği mesajlar olsun elinizde. Avukat değilim ama, yarın bir gün nafaka ya da tazminat vermemek için param pulum yok derse, o kanıtlar işinize yarayabilir belki.

Merhaba arkadaslar uzun zamandir siteyi takip ediyordum fakat konu acmak icin yeni uye oldum.ben vanliyim 2 cocugum var esim yaklasik 1 yildir istanbulda yeni bir is kurma girisiminde bulundugunu idda ederek bizden ayri yasiyor 1yildir toplasaniz 3 defa gelip cocuklari 2 gun gorup gitmistir..bizim kendi evimiz olmasina ragmen gidince beni kanser tedavisi goren baba ve uvey annenin oldukca kalabaligi olan evine birakiyor biz cocuklarimla 1 yildir Cekyatta yatiyoruz bavullarda esyamiz kaliyor kisacasi duzenimiz yok cocuklarim babalarini cok özlüyor bu durum icin herkesle konusmaya calisinca beni haksiz edip isi var calisiyor diyorlar.kendisi istanbulda ev tutmus 2 bekar arkadaşıyla birlikte kaliyor dort dortluk bir hayat yasiyor ama bizde sefalet icinde surunuyoruz.bu durumu kabul etmedigim zaman bana kapiyi gosterip cocuklari alacağını soyluyor.bana ne onerirsiniz allah askina sizin fikriniz nedir haksizmiyim ben..
NOt::Babasinin kanser hastasi olmasıni kesinlikle yadırgamıyorum adam tedavi gordugu icin rahat edemiyor cocuklari kaldiramiyor..hep evde bir kavga var
Mrb anlacim Allah sabır versin .Benim eşimden bundan 2 sene önce gitti .1 ay kaldi ve ben geliyosan gel gelmezsen dava açıyorum dedim.Bende aslen Batmanlı yim.Bizdede boşanma hoş karşılanmiyor amma velakin.Arada km saat uzaklıkta olan adam benim eşim olamaz senede 3 gun nedir.İkincisi benim eşim 1 ay kalmasına rağmen ben dökümana baktım bir bayanla bile konuşmuş .Şimdi sizin yanınızda olsa idi keşke dokimana baksaydiniz Ben bir kere ye mahsus olarak atfettim.Sizi üzmek istemem ama sizi aldatıyor.Onun yanjna gidip onunla yaşayın Van'daki evinizi de satın.Eger para yok der ise .

Ayrılayım mı demenize gerek yok siz eşinizden zaten ayrısınız. Senede 3 gün nedir?... Bu durumda olsa olsa kp kv den ayrılmak olur. Bence adam akıllı kararlı olup böyle evlilik olmaz diye rest çekin. Sonuçları bundan beter olmaz herhalde. Eşiniz resmen bu şekilde sizi oyalıyor ve uzakta iş bahanesiyle gününü gün ediyor. Madem öyle sizi de İst’a alsın siz onun işine engel misiniz? Dava açsanız sizi haklı bulacakları kesin. Çocukları da almaz böyle bir eş bence. Allah yardımcınız olsun üzücü bir durum...

Merhaba arkadaslar uzun zamandir siteyi takip ediyordum fakat konu acmak icin yeni uye oldum.ben vanliyim 2 cocugum var esim yaklasik 1 yildir istanbulda yeni bir is kurma girisiminde bulundugunu idda ederek bizden ayri yasiyor 1yildir toplasaniz 3 defa gelip cocuklari 2 gun gorup gitmistir..bizim kendi evimiz olmasina ragmen gidince beni kanser tedavisi goren baba ve uvey annenin oldukca kalabaligi olan evine birakiyor biz cocuklarimla 1 yildir Cekyatta yatiyoruz bavullarda esyamiz kaliyor kisacasi duzenimiz yok cocuklarim babalarini cok özlüyor bu durum icin herkesle konusmaya calisinca beni haksiz edip isi var calisiyor diyorlar.kendisi istanbulda ev tutmus 2 bekar arkadaşıyla birlikte kaliyor dort dortluk bir hayat yasiyor ama bizde sefalet icinde surunuyoruz.bu durumu kabul etmedigim zaman bana kapiyi gosterip cocuklari alacağını soyluyor.bana ne onerirsiniz allah askina sizin fikriniz nedir haksizmiyim ben..
NOt::Babasinin kanser hastasi olmasıni kesinlikle yadırgamıyorum adam tedavi gordugu icin rahat edemiyor cocuklari kaldiramiyor..hep evde bir kavga var
Aaa bu durum asla normal değil, bir işler karıştırıyor belli ki, bekar arkadaşları ile yaşayacağına ailesi ile neden yaşamıyor

Gunaydin arkadaslar ilginiz beni oyle guclendirdi ki..Asla boyle bir evlilik kabul etmiyorum cocuklarim icin..bosanirsam cok mukkemmel bir hayat kaybedeceğimi düşünmüyorum o zamanda sizin desteginizi istiyorum..ben cok sindrildim cok gucsuz kalmisim hicbir hakkimi bile bilmiyorum.dun itibariyle telefonu kapatıyordum aramasin diye ama baktim hic aramamış ☺☺cocuklarina evine ihanet edip giden bir baba hayatımızda olmasada fark etmez.ama aklinizda olsun is imkani falan duyarsaniz lutfen bana yazin.bayramdan sonra dilekcemi vericem en azindan cocuklarim yatağında uyur

Bi kere sana kapıyı gösteriyorsa geçmiş olsun zaten.. birazcık gurur yahu

Back