- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.974
Gerçek sebep, kocanızın cinsel performansının kötü olması.Aynen bu saydıgın sebepler sırf onunla vakit gecirebilmek için spora ya da yürüyüşe ayırdığım vakti ona ayırıyorum cunku zaten 19:30a giriyorum eve yemek vs derken bide spor yapsam birbirimizi göremicekmişiz gibi geliyor. ya da film izlerken eşlik etmek için yediğimiz sacma sapan şeyler. Hormonel değişiklik değil bence.
Pandemiden önce biz haftasonları cok yürürdük o cok etkili oluyordu. İlk evlendiğimde de işsizim o farklı bi şehire gelmiştim kimse yoktu tanıdıgım hep evde oturmak zorunda kaldıgım için bir anda almıstım ama onu hemen geri vermiştim. Herkes kilo ver falan yazmıs ama zaten 5 ayda birden aldım o enerjiyi bulamadım vermedim çokta rahatsız olmadım taa ki geçen aya kadar gecen aydan beri de dikkat ediyorum ve diyetisyenxen randevuyu zaten aldım. Bu iki sorunun da çözülebileceğinin bende farkındayım ben bu konuyu acmamdaki amac nasıl kilo veririm ya da kollarımdan kurtulurum değil 7 kilo aldım ya da yüzümde arada sırada mecburiyetten gördügü kıllar şimdi isteksizliğe dönüşüyorsa yaşlandıgımda ya da hamileyken vs ne olacak. Gerçek bi sevgi mi bu? Gerçek bir sebep mi bu
Bence şunu düşünün: Siz cinsellik olmadan bu evliliği ömür boyu sürdürmeye razı mısınız?