tüylü bir kadınım + kendimi bildim bileli kilolu oldum. sevgililerimle her konuda tartışmışımdır/tartışabilirim ama asla bedenime ve fiziksel özelliklerime dair bana kendimi özgüvensiz hissettirmemişlerdir. öyle ki mesela sevgilim yokken bu yüzümdeki vb. tüylerimi sarartmakla/almakla uğraşırdım, şu an onları kabullendim ve üzerine düşünmüyorum bile. arada bilerek de bunun konusunu açtığım olur, bir kez sevgilim bana "yok sen tüylü değilsin ya, sadece çenende var biraz o da hormonel zaten" demiştir, buna da kırılamam yani allahın bildiğini kuldan saklamıyoruz nihayetinde.
hiç evlenmediğim için boşanma boşanmama konusunda bir şey diyemem ben. ama insanın birlikte olduğu kişi onu yukarı çekmeli, zaten kendimizin de kötü hissettiğimiz konularda daha da dibe batırmamalı diye düşünüyorum. kıl tüy çekici gelmiyor olabilir ama bu tip "kusur"lar sevdiğimiz insanda olunca göze de kusur gelmiyor/gelmemeli aslında diye düşünüyorum.
hiç evlenmediğim için boşanma boşanmama konusunda bir şey diyemem ben. ama insanın birlikte olduğu kişi onu yukarı çekmeli, zaten kendimizin de kötü hissettiğimiz konularda daha da dibe batırmamalı diye düşünüyorum. kıl tüy çekici gelmiyor olabilir ama bu tip "kusur"lar sevdiğimiz insanda olunca göze de kusur gelmiyor/gelmemeli aslında diye düşünüyorum.