Eşim evlendikten sonra aldığım kilodan ve yüzümdeki tüylerden dolayı rahatsızmış

Bundan emin misiniz? Siz de mi vajınusmus yaşadınız ordan mı yola cıktınız yani

Burada vajinismus yasayanlarin konularini okumuslugum var. Vajinismus gectikten sonra cogunun saglikli cinsel yaşamı olmuyor veya olmasi zaman aliyor. Hersey vajinismus yenmeyle bitmiyor cunku, vajinismus olmayanlar bile ilk deneyimden hemen sonra mukemmele ulaşmiyorlar direkt. Ben vajinismus sorunu yaşamadim ama ilk sevişmemle suanki bir değil yani. 🙄
Ama bunun ayrimina varabilmek oraya ulasmiş olmak lazim.

Ha halihazirda zaten problemli bir adam vardir ortada onu da bilemem ama bu da bir ihtimal.

Herşeyi geçtim normalde de kilonuz fazla sağlığınız için söylüyorum. Hemen hemen aynı boydayız 60 bile bana fazla geliyor. Eşiniz için değil kendi sağlığınız için zatıflayın, kilo verin.

Cnm Sakinleş önce, seni iyi anlıyorum çünkü eşim ufak bir eleştiri yapsa bile kırılan bir kadınım, benimde bir 5 kilo kadar fazlam vardı eşim şikayet edince diyet ve sporla eski halime döndüm, erkekler istiyorlar ki eşleri hep ilk günkü gibi kalsın Ama kendileri bile çok değişiyor bunun farkında değiller , sana tavsiyem diyetisyene git yada evde kendi imkanlarınla zayıfla, kıl tüy konusunda da bakımına biraz fazla zaman harca , lazer senin için bir çözüm olabilir, etrafımda lazer ile fıstık gibi olan çok var , yani diyeceğim o ki esin için değil kendin için biseyler yap o zaman çok değerli olacaksın herkes için, eşinin sözleri seni kamçılasın daha iyi hale gelmeye bak ... sevgiler 😇

Tabiki bende kilomdan rahatsız oluyorum ben zaten sevgili oldugumuzdan beri hep kilo alıp veren biriyim ama pandemi döneminde birden bire hareketsizlikten kilo aldım. Ki ilk evlendigimizde de aldım hemen diyetisyene gidip geri verdim. Eşim söylemeden önce diyetisyene tekrar randevu almıştım fakat tarihi nisana verdiler yokse kendimi salıp bakımsız olan bir kadın değilim.
Vycudumun bir çok yeri için lazere zaten gittim koltuk altım genitak ve bacaklarım bitmeye yakın gibiler fakat yüzüm 2 yıl gitmeme ragmen bitmesi ağda yapınca da aşırı sivilce cıkıyor ve illaki yüzümdeki tüyler ağdalık olana kadar tekrar uzun görecektir beni. O yüzden hafta sonlarının acıldıgı rahat zamanlarda tekrar lazere gideceğim bende küxüklüğümden beri kıldan dolayı cok kompleksli bir insanım ve hep eşimin bu yüzden benden soğuyaxagını düşünürdüm. O yüzden evlenmeden önce ağdadan önceki tüylere denk gelmesin diye lazer yaptırdım fakat elimde değil ben esmer gür saclı bir kadınım her yerim tüy dolu sırtımdaki tüyleri lazer görmüyor bitmez diye yapmadılar ağda da full sivilce yapıyor ve tahriş ediyor ki o da güzel bir görüntü değil

Yoksa tabiki kendimi salıp çok bakımsız bir kadın değilim her gün işe giderken çok şık giyinip makyajımı falan yapıp çıkarım. Evlendikten sonra bakımsızlaşanlara da çok kızarım fakat demek istedigim şu kullarım hakkında beni ömür boyu hep kılsız göreceksin garantisi veremem ki Max düzeyde buna dikkat etmeye calısıyorum. Kilo verilir o benim elimde fakat bikaç ayda da kilo aldım diye hemen soğumak bana aramızdaki sevgiden şüphe ettirdi. Kendimi cok kötü hissettim.
Bence iğneli epilasyona gidin ince tüyler için

10 kg fazla için diyetisyenin illaki şart olduğunu düşünmüyorum ben. 2-3 ay karbonhidrat yağ ve şekeri minimuma indirseniz suyu artıyorsanız zaten verilir o kilo. 10kg veremeseniz 4-5kg verilir yani hiç olmadı.

Geniş yuzeyler için sırt vb gibi evet zor kıl tüy işleri. Ama yüzün hastalik harici hicbir bahanesi olamaz ya. Bu görüntüyü beğenen ya da olumsuz etkilenmeyen 1 tane adam da çıkmaz. Yuz bu sonuçta. Haftada 30dk ayırsanız cımbızla bile hallolur.

Bence hiç özenmemişsiniz. Adam haklı bir yerde.
Bu dediklerim hastalık gibi durumlarda tabiki geçersiz.

Allah Allaaah cidden anlamıyorum ki. Kilona, kılına, tüğüne mi evleniyor bu erkekler. Kendileri kösemiymiş. Bal dök yala mıymış acaba da bizden bunları bekleyebiliyorlar. Hemcinslerimde akıl veriyor zayıfla yok lazere git bilmem ne.

Banane arkadaşım. Beğenmeyen küçük oğluna almayacaktı. Hani iyi gün kötü gün. Ben kilo aldığımda yüzüme bakmayacak adamı kilo vermeden boşarım net. Benim kılım tüğüme laf edenin her ay göğüs bacak kıllarını alırım epilasyon aletiyle görür gününü. Onlar kilo alınca biz bişey diyormuyuz? Ben hiç görmedim karısı çok kilo aldın bu halinle beğenmiyorum dediğini ve adamın diyetisyene gittiğini. Yada tüğlerinden hoşlanmıyorum dersen ağdayla bacak alan kocişleri.

Biz bu kalıplara girmek zorunda değiliz. Hiç bir zaman olmadık.

eğer kilo ve kıl-tüyden sizde rahatsızsanız önce kendiniz için aksiyon alın derim. yeterince sarışın ve beyaz biri olarak kıl konusunda şanslı azınlıktan olsam da ufak tefek gördüklerime dahi takılıyorum. kendi kendimi rahatsız ediyor.
kadınlar da eşlerinden bazı şeylerden rahatsız olabilir, erkekler de.. yani sizin hoşlanmadığınız bir şey olsa eminim sizde bunun değişmesini isterdiniz. o nedenle eşinizi de çok haksız bulamadım.
ama en başta dediğim gibi önce kendiniz için adım atın. ha ben böyle iyiyim diyorsanız, sadece eşiniz için birşey yapmayın.

Ben merak ettiğim bir şey soracağım iğneli lazer acısını 1-10 arası 10 en yüksek kaç olarak puanlarsınız ve sarı tüyleri de yok ediyor mu hiçbir bilgim yok merak ettim
ben yüz bölgesine hem diode lazer hem de iğneli epilasyon yaptırmış biri olarak söyleyebilirim ki,diode'un acısı makul(gerçekten kıl kökü yansın amacıyla) voltajda uygulanırsa 7-8/10 iken iğnelide 2-3/10 .

ben iğneliyi daha acılı zannederdim,belki başka bölgelerde daha acılıdır ama yüzde kesinlikle daha acısız geldi bana o_O

tabi herkesin acı eşiği de farklıdır muhakkak,değişebilir bireyler arasında :)

İnsanlar neyi istemiyorsa öyle kişilerle evleniyor şahsen bende bir kadın olarak erkek bile olsa çok kıllı birini istemem eşinizi o açıdan haklinbukdum eşler birbirlerine karşı özen göstermelidir kilonuz verilmeyecek kadar çok değil tüyler içinde uzamadan icabına bakabilirsiniz herşeye bir çare var ölüm haricinde

Merhaba, 1.65 boyunda 72 kg bir kadınım. Eşimle ilk tanıştığımız zamanlar 62 kg mdım. Evlenirken 65 şimdi ise 72 kg ım. Kendim de kilo aldıgım için çok mutsuzum fakat bir türlü diyet yapıp zayıflama enerjisi görmüyorum kendimde.
Yüzümdeki tüyler içinde pandemiden önce uzun zamaan lazere gitmiştim fakat bitmedi araya pandemi girince uzuyor ben makine ile kısaltıp sıfırlıyorum fakat illaki uzun oldugu dönemler oluyor.

Daha önceki açtığım konulardan bilenleriniz vardır belki evlendikten sonra vajinusmus yasadım sonrasında eşimde cinsel isteksizlik ve sertleşme sorunu basladı. Cinsel terapi ve cift terapisi de aldık ama zamanında eşim yarıda bırakmıştı. Son zamanlarda benim bu durumu kafama takmamdan ve baska sorunlarda olmasından dolayı kavga edip duruyoruz. Ve yaklasık 1 aydır durumları toparlayamıyoruz. Eşimin de talebiyle terapi almaya başladık tekrar.

Dünkü terapimizde öğrendimki
1- kavga ederkenki bağrışmalarımız ve kırıcı sözlerim eşimi çok etkiliyormuş sonrasında hemen toparlayamıyormuş
2-sertleşme problemi yaşamak onda strese sebep oluyormuş o nedenle isteksiz oluyormuş
3-yüzümdeki tüyleri görünce (eşim sevgililipimizden beri kıldan tüyden tiksindigini söyler) (bense çok tüylü bir kadınım bitek yüzüm değil sırtımda falanda tüylerim var. Bacaklarımı falan lazer yaptırdım oralar azaldı zaten) ve evlendikten sonra aldıgım kilolardan dolayı eskisi gibi çekici gelmiyormuşum. Ve bunu ben kırılır incinirim genel olarak beni hiç beğenmediğini sevmediğini düşünürüm diye söyleyememiş bu zamana kadar. Ama terapist bunu bana acıklıkla söylemesini istediği için seans sırasında söyledi.

Gerçekten de o kadar Üzüldüm ki ben beni her halimle beğeniyor sanıyordum ve ömür boyu zayıf güzel kalma garantisi veremem böyle paranoyak olurum bişey gördü mü, kilo mu aldım, güzel miyim diye düşüne düşüne. Paranoyak olmamak için ayrılmak mı gerekir yoksa bu basit bi konu da ben mi abartıyorum.
Bana akıl verin kızlar nasıl düşünmem gerekiyor. Özgüvenim çoook kırıldı o kadar mutsuzum ki eşimden de 1 günde çok soğudum bu yorumlarından dolayı bana dokunmasını bakmasını bile istemiyorum. O da kırıldığımı düşündüğü için güzek davranmaya çalışıyo daha da leş hissediyorum kendimi.
su an destege ve doğru akıla ihtiyacım var.
Zıkkım olasıca erkekler tüm özgüvenimizi bitirmekte sınır tanımıyorlar.sanki kendileri Kıvanç Tatlıtuğ bakma sen ona biraz kilo ver tüy sorununu da halletmeye çalış ve inan bana 4/4 lük olsanda yine bişey bulacak biliyorum onun için takma

Ee adam haklı diycem ama linç yerim şimdi. Adam daha evlenmeden kıl,tüy sevmem demiş. Yüzde tüy gördükçe soğuması normal değil mi? Kıl,tüy konusunda aşırı hassas birisi olarak ben eşini anlayabiliyorum malesef..

Ee adam haklı diycem ama linç yerim şimdi. Adam daha evlenmeden kıl,tüy sevmem demiş. Yüzde tüy gördükçe soğuması normal değil mi? Kıl,tüy konusunda aşırı hassas birisi olarak ben eşini anlayabiliyorum malesef..
peki tamam da her gün aynı olamazsınız ki

Merhaba, 1.65 boyunda 72 kg bir kadınım. Eşimle ilk tanıştığımız zamanlar 62 kg mdım. Evlenirken 65 şimdi ise 72 kg ım. Kendim de kilo aldıgım için çok mutsuzum fakat bir türlü diyet yapıp zayıflama enerjisi görmüyorum kendimde.
Yüzümdeki tüyler içinde pandemiden önce uzun zamaan lazere gitmiştim fakat bitmedi araya pandemi girince uzuyor ben makine ile kısaltıp sıfırlıyorum fakat illaki uzun oldugu dönemler oluyor.

Daha önceki açtığım konulardan bilenleriniz vardır belki evlendikten sonra vajinusmus yasadım sonrasında eşimde cinsel isteksizlik ve sertleşme sorunu basladı. Cinsel terapi ve cift terapisi de aldık ama zamanında eşim yarıda bırakmıştı. Son zamanlarda benim bu durumu kafama takmamdan ve baska sorunlarda olmasından dolayı kavga edip duruyoruz. Ve yaklasık 1 aydır durumları toparlayamıyoruz. Eşimin de talebiyle terapi almaya başladık tekrar.

1- kavga ederkenki bağrışmalarımız ve kırıcı sözlerim eşimi çok etkiliyormuş sonrasında hemen toparlayamıyormuş
2-sertleşme problemi yaşamak onda strese sebep oluyormuş o nedenle isteksiz oluyormuş
3-yüzümdeki tüyleri görünce (eşim sevgililipimizden beri kıldan tüyden tiksindigini söyler) (bense çok tüylü bir kadınım bitek yüzüm değil sırtımda falanda tüylerim var. Bacaklarımı falan lazer yaptırdım oralar azaldı zaten) ve evlendikten sonra aldıgım kilolardan dolayı eskisi gibi çekici gelmiyormuşum. Ve bunu ben kırılır incinirim genel olarak beni hiç beğenmediğini sevmediğini düşünürüm diye söyleyememiş bu zamana kadar. Ama terapist bunu bana acıklıkla söylemesini istediği için seans sırasında söyledi.

Gerçekten de o kadar Üzüldüm ki ben beni her halimle beğeniyor sanıyordum ve ömür boyu zayıf güzel kalma garantisi veremem böyle paranoyak olurum bişey gördü mü, kilo mu aldım, güzel miyim diye düşüne düşüne. Paranoyak olmamak için ayrılmak mı gerekir yoksa bu basit bi konu da ben mi abartıyorum.
Bana akıl verin kızlar nasıl düşünmem gerekiyor. Özgüvenim çoook kırıldı o kadar mutsuzum ki eşimden de 1 günde çok soğudum bu yorumlarından dolayı bana dokunmasını bakmasını bile istemiyorum. O da kırıldığımı düşündüğü için güzek davranmaya çalışıyo daha da leş hissediyorum kendimi.
Bir çok kişi söylemiş ama bence siz önce kendiniz için kendinize bakın derim kilo kıyafet kıl tüy evli olmasamda aynaya baktığımda ben mutlu olmak isterim He ben kilomdan memnunum diyorsanız bişey diyemem ama kılı tüyü halledin yahu
Ben 1.60 boyda 55 kilo bir insanım eşim tutturdu kilo al die ama almam biliyorum çünkü ben mutsuz olucam bilmem anlatabildim mi

Yani ben terapi almadim bilemiyorum ama terapist ikinizden birinin eski sevgilisi heralde o nasil seffaflikmis sozde evlilik toparlanacak 😒

Kuzum olabilir boyle durumlar insanlik hali (tuylenme ve kilo ) kilonu ver tuylerinden kurtul baska turlu iyi hissetmezsin fakat herkes yunus baligi gibi puruzsuz olmak zorunda degil ama su gercek ki erkekler boyle seylerden hoslanmaz

Dal gibiydim tüyüm de yoktu aldatıldım. He benim de sizin gibi özgüvenim sarsıldı. Benden genç biriyle ve muhtemelen ona göre benden güzel biriydi ki gitti. Fiziksel olarak sizi tamamen beğenmediğini söylememiş. Bazı özellikleriniz çekici gelmiyormus sadece bu. Erkekler hep ağızlarıyla söyler benim için en güzeli sensin ben seni her halinle beğeniyorum ama malesef öyle değil

Canım bakımlı ve güzel kadın istemek sadece eşinde değil bütün erkeklerde olan bir şey. Bence bunun için kendini üzme. Hepimizin kendini saldığı dönemler oluyor. Belki bu ara biraz salmışsındır, bunları duymak işine yarar, toparlarsın. Terapiye faydalı olsun diye gidiyorsunuz, önce kendin için, sonra ilişkiniz için bir şeyler yapmaya karar verirsin belki.

Okadar devasa bir kilonuz yok. Ben neredeyse 20 ye yakın kilo aldın. Ve verdim de. Bide 3 cm le benden uzunsunuz. Bence okadar abartılı değil. Eşiniz soğumuş sanki. Evet hakaretler cinsellikten uzaklastiriyor ozvguven kırıyor ve soğutuyor Bahane mi bilemiyorum. Hangi ilde yaşıyorsunuz bilmiyorum ama lazer epilasyon olun. En çözümlü bu. Hakkinizda hayirlisi olsun inşallah

ben yüz bölgesine hem diode lazer hem de iğneli epilasyon yaptırmış biri olarak söyleyebilirim ki,diode'un acısı makul(gerçekten kıl kökü yansın amacıyla) voltajda uygulanırsa 7-8/10 iken iğnelide 2-3/10 .

ben iğneliyi daha acılı zannederdim,belki başka bölgelerde daha acılıdır ama yüzde kesinlikle daha acısız geldi bana o_O

tabi herkesin acı eşiği de farklıdır muhakkak,değişebilir bireyler arasında :)
Peki bu iğneli genital bölgeye de uygulanıyor mu ? Yoksa sadece bikini çevresi mi ?

Burada vajinismus yasayanlarin konularini okumuslugum var. Vajinismus gectikten sonra cogunun saglikli cinsel yaşamı olmuyor veya olmasi zaman aliyor. Hersey vajinismus yenmeyle bitmiyor cunku, vajinismus olmayanlar bile ilk deneyimden hemen sonra mukemmele ulaşmiyorlar direkt. Ben vajinismus sorunu yaşamadim ama ilk sevişmemle suanki bir değil yani. 🙄
Ama bunun ayrimina varabilmek oraya ulasmiş olmak lazim.

Ha halihazirda zaten problemli bir adam vardir ortada onu da bilemem ama bu da bir ihtimal.
Tabiki bi ihtimal ben zaten yasadıklarını az cok anlıyorum konu sahibinin. Ama bundan dolayi itici gelmıssınızdır cumlesı benım bıle biraz zoruma gitti acıkcası o yuzden sormak istedim yorumu yazan kısıye. Yoksa tabıkı alakası var, vajı insanları sogutabılıyor.

X