Bence eşinizin cinsel problemleri var, onları halletmek yerine size bahane buluyor. Libidosu yüksek erkekler çuval giysen bile saldırıyor.Umarım öyledir bende bu şekilde inanmak istiyorum
Karsilikli olmus bence. Vajinusmus sonrasi isteksizlik baslamis. Adam kavga sirasinda soylememis tedavi cozum icin gittikleri terapide soylemisHerkes kocasının ne kadar kibar olduğundan bahsetmiş. Ama asıl sebebi kocasının cinsel yönden yetersiz olması. Kendi kusurunu örtmek için karısına kusur buluyor.
Yani kocası klasik her erkek gibi kaçak dövüşüyor
evlenmek değil ancak birlikte yaşamada kısa sürede ben de kilo aldım, sebepleri bence: 1. gaza gelip sürekli "filmin yanında yerisss" diyip tatlı matlı yapmak, 2. birlikte olduğun insan kötü beslenen biriyse üzümün üzüme bakarak kararması, 3. spor yapmaya ayıracağın vakitte onun yerine oturup birlikte başka şeyler yapmanın daha kolay gelmesi. annem sebze ağırlıklı beslenen, öyle abur-cuburla işi olmayan biri. onla yaşadığım dönemlerde ya kilo veririm, en kötü ihtimalle sabitimdir. tek başımayken de öyle. ama yemeyi seven biriyle kombinasyon tehlikeli, temelde iradesizlik bendeki sebep.Konuyla ilgili yeteri kadar konuşulmuş. Benim merak ettiğim bir şey var; neden evlenince kilo alınıyor? Gerçekten soruyorum bunu, ne değişiyor? Babanızın evinde de aç durmuyordunuz herhalde? Sorum size değil konu sahibi bu arada, genel olarak merak ettiğim bir şey bu. İnsan bir sene dolmadan 10 kiloyu farkına bile varmadan nasıl alıyor hiç anlamıyorum ben. Kilo sorunlarıyla ilgili açılan konuların büyük çoğunluğu bu yönde.
Yaş ilerler, hamilelikler olur vs anlıyorum ama diğer türlüsünü anlayamıyorum. Bu arada şu da yanlış anlaşılmasın, asla herkes zayıf olacak, kimse kilo almayacak falan diye bir düşüncem yok. Kilosuyla mutlu olanlara da tek kelime etmem. Ama buraya eşim beni beğenmiyor, kilolarımdan çok rahatsızım vs diyenler için soruyorum bunu . Evlenmek ve ani kilo artışı arasındaki ilişkiyi çözmeye çalışıyorum sadece.
Bazen vajinismus sanılan şey erkek iktidarsızlığı da olabiliyor.Karsilikli olmus bence. Vajinusmus sonrasi isteksizlik baslamis. Adam kavga sirasinda soylememis tedavi cozum icin gittikleri terapide soylemis
Valla beyefendinin libidosu dusuk. Sertlesemiyor veya sertligini cabuk kaybediyor. Pek cok erkekte bu var ama hicbiri kolay kolay itiraf edemez.Hayır en basından beri dönem dönem oluyor. Cinsellikle ilgili cok şey atlattık zaten
Nu zamana kadar benim kızdığım tek sey isteksizliğine bir çözüm bulmaya çalışmayışı ve yeterli özeni cabayı göstermeyişiydi.Herkes kadina yuklenmis ama elimden geleni yapıyorum diyor
Ve esi de bunu yuzune soylemek ya da rahatsızlığını kibarca da olsa ifade etmek yerine zaten kavga ediyor
Yani benim.sorum o kendi sorunlarini neden çözme yoluna gitmiyor da size "kilo aldin/tüylerin var" diye hemen soguma yoluna gidiyor?
Kilo veririm demissiniz zaten randevu aldim yazmissiniz o cepte
Diğer konu da lazerle çözülüyorsa ee sizlik bir sorun kalmıyor ki, siz cabanizi gösteriyorsunuz zaten.
Peki.siz ona dair nelerden rahatsızsiniz ve bu konuda onun çabası nedir ben buna takıldım
Ben seneler önce bir dönem spor salonuna gidiyordumKonuyla ilgili yeteri kadar konuşulmuş. Benim merak ettiğim bir şey var; neden evlenince kilo alınıyor? Gerçekten soruyorum bunu, ne değişiyor? Babanızın evinde de aç durmuyordunuz herhalde? Sorum size değil konu sahibi bu arada, genel olarak merak ettiğim bir şey bu. İnsan bir sene dolmadan 10 kiloyu farkına bile varmadan nasıl alıyor hiç anlamıyorum ben. Kilo sorunlarıyla ilgili açılan konuların büyük çoğunluğu bu yönde.
Yaş ilerler, hamilelikler olur vs anlıyorum ama diğer türlüsünü anlayamıyorum. Bu arada şu da yanlış anlaşılmasın, asla herkes zayıf olacak, kimse kilo almayacak falan diye bir düşüncem yok. Kilosuyla mutlu olanlara da tek kelime etmem. Ama buraya eşim beni beğenmiyor, kilolarımdan çok rahatsızım vs diyenler için soruyorum bunu . Evlenmek ve ani kilo artışı arasındaki ilişkiyi çözmeye çalışıyorum sadece.
Doktorumda vajinusmus hemen yemememin sebebinin eşimin isteksizliği oldugunu söylemişti.Bazen vajinismus sanılan şey erkek iktidarsızlığı da olabiliyor.
Kendinizi suclamayin o zaman siz ömür boyu aman o mutlu olsun diye kendinize mi yükleneceksiniz?Nu zamana kadar benim kızdığım tek sey isteksizliğine bir çözüm bulmaya çalışmayışı ve yeterli özeni cabayı göstermeyişiydi.
Şimdi anladımki sorun onda değil kilo alan ve kılları olan benmişim.
Aldığım kilo da 7 kilo. Çok büyük dert edilecek bir kilo değil. 65-66 ile evlendim zaten onunla tanıatıgımda hayatımın en zayıf dönemimdeydim.
Aynen bu saydıgın sebepler sırf onunla vakit gecirebilmek için spora ya da yürüyüşe ayırdığım vakti ona ayırıyorum cunku zaten 19:30a giriyorum eve yemek vs derken bide spor yapsam birbirimizi göremicekmişiz gibi geliyor. ya da film izlerken eşlik etmek için yediğimiz sacma sapan şeyler. Hormonel değişiklik değil bence.evlenmek değil ancak birlikte yaşamada kısa sürede ben de kilo aldım, sebepleri bence: 1. gaza gelip sürekli "filmin yanında yerisss" diyip tatlı matlı yapmak, 2. birlikte olduğun insan kötü beslenen biriyse üzümün üzüme bakarak kararması, 3. spor yapmaya ayıracağın vakitte onun yerine oturup birlikte başka şeyler yapmanın daha kolay gelmesi. annem sebze ağırlıklı beslenen, öyle abur-cuburla işi olmayan biri. onla yaşadığım dönemlerde ya kilo veririm, en kötü ihtimalle sabitimdir. tek başımayken de öyle. ama yemeyi seven biriyle kombinasyon tehlikeli, temelde iradesizlik bendeki sebep.
Esiniz bu sorununu aşmak icin ne kadar çaba gösteriyor/ gösterdi evlilik boyunca?Doktorumda vajinusmus hemen yemememin sebebinin eşimin isteksizliği oldugunu söylemişti.
Çünkü ödevleri bile birlikte yapmıyorduk. Ayda 1 ya da 2 ayda bir deniyordu. Basarısızlık olursa etkilenmesin diye
Umarım sorunlarınızı en kısa sürede çözümlersiniz öncellikle eşiniz bile olsa sizin özgüveninizi kırmasına müsade etmeyin.kilo alınır verilir çok zor değil ama evlilik bu güzellik boy pos ömür boyu daim kalmıyor maalesef ileride ne yapıcak ay çok kırıştın beğenmiyorum mu diyecek neyse kıl konusuna gelince bende kıllı erkeklerden hiç hoşlanmazdm iğrenirdim ama eşim kıllı napaym sevdiğim adamdan kıl için iğreneyim mi kıla bile alışıyor insan hatta artk onu bile sevimlilik haline getiriyorum sevmek değil midir her kusuru güzel görmeyi sağlayanMerhaba, 1.65 boyunda 72 kg bir kadınım. Eşimle ilk tanıştığımız zamanlar 62 kg mdım. Evlenirken 65 şimdi ise 72 kg ım. Kendim de kilo aldıgım için çok mutsuzum fakat bir türlü diyet yapıp zayıflama enerjisi görmüyorum kendimde.
Yüzümdeki tüyler içinde pandemiden önce uzun zamaan lazere gitmiştim fakat bitmedi araya pandemi girince uzuyor ben makine ile kısaltıp sıfırlıyorum fakat illaki uzun oldugu dönemler oluyor.
Daha önceki açtığım konulardan bilenleriniz vardır belki evlendikten sonra vajinusmus yasadım sonrasında eşimde cinsel isteksizlik ve sertleşme sorunu basladı. Cinsel terapi ve cift terapisi de aldık ama zamanında eşim yarıda bırakmıştı. Son zamanlarda benim bu durumu kafama takmamdan ve baska sorunlarda olmasından dolayı kavga edip duruyoruz. Ve yaklasık 1 aydır durumları toparlayamıyoruz. Eşimin de talebiyle terapi almaya başladık tekrar.
Dünkü terapimizde öğrendimki
1- kavga ederkenki bağrışmalarımız ve kırıcı sözlerim eşimi çok etkiliyormuş sonrasında hemen toparlayamıyormuş
2-sertleşme problemi yaşamak onda strese sebep oluyormuş o nedenle isteksiz oluyormuş
3-yüzümdeki tüyleri görünce (eşim sevgililipimizden beri kıldan tüyden tiksindigini söyler) (bense çok tüylü bir kadınım bitek yüzüm değil sırtımda falanda tüylerim var. Bacaklarımı falan lazer yaptırdım oralar azaldı zaten) ve evlendikten sonra aldıgım kilolardan dolayı eskisi gibi çekici gelmiyormuşum. Ve bunu ben kırılır incinirim genel olarak beni hiç beğenmediğini sevmediğini düşünürüm diye söyleyememiş bu zamana kadar. Ama terapist bunu bana acıklıkla söylemesini istediği için seans sırasında söyledi.
Gerçekten de o kadar Üzüldüm ki ben beni her halimle beğeniyor sanıyordum ve ömür boyu zayıf güzel kalma garantisi veremem böyle paranoyak olurum bişey gördü mü, kilo mu aldım, güzel miyim diye düşüne düşüne. Paranoyak olmamak için ayrılmak mı gerekir yoksa bu basit bi konu da ben mi abartıyorum.
Bana akıl verin kızlar nasıl düşünmem gerekiyor. Özgüvenim çoook kırıldı o kadar mutsuzum ki eşimden de 1 günde çok soğudum bu yorumlarından dolayı bana dokunmasını bakmasını bile istemiyorum. O da kırıldığımı düşündüğü için güzek davranmaya çalışıyo daha da leş hissediyorum kendimi.
su an destege ve doğru akıla ihtiyacım var.