Eşim evlendikten sonra aldığım kilodan ve yüzümdeki tüylerden dolayı rahatsızmış

Haklısınız konu sahibi.. Şuan enerjim var, imkanım var, zayıflayabilirim, kıl tüyden kurtulabilirim ama bu enerjiye sahip olmadığımda ne yapacağım diyorsunuz? Güvende hissetmek istiyorsunuz aslında kendinizi..
Aynen tamda böyle

Cift terapi aliyorsaniz maalesef hosunuza gitmeyecek seyleri duymaya da hazirlikli olmamiz lazim. Böyle durumlari acik konusmasaniz sorunlar da cözülmez. 10 kilo birsey degil.diyemem maalesef. Benim boyum uzun. Bir kere 10 kilo verdim rahatsizlandigim icin. Cok fark ediyor görüntü olarak. Tüylere gelince esiniz neden huylanir bilmiyorum ama yüzünü tras yapan kadinlar var (cilt daha pürüsüz göründügü icin)..Youtube da videolar var. Birseyi degistirip degistirmemek tabi ki sizin karariniz. Ama madem terapi almaya basladiniz ve iki taraf da cabaliyor, o zaman bir yerden baslamalisiniz bence.

Zayıflamak için hergün 1 saat yürüyüş yapabilirsiniz ortam buna müsait.Pandemi var demeyin kalabalık da yürümez maske mesafe ile aşabilirsiniz
Lazer merkezleri tamamen kapalı mı bilmiyorum ama kuaförler açık agda yapıyorlar

Tüylü gezmiyorumki sıfırlama makinem var onunla sıfırlıyorum ben agda yapmış olsam eşim daha da uzun hallerine denk gelmek zorunda olacak sevgiliyken haliyle uzun halini görmüyordu ayarlayabişiyordum ama evde öyle mümkün olmuyor. Keşke azalsa ve bitse ben herkesten herşeyden daha çok isterim bunu.
ya kilo meselesini hadi anlarım da bu kıl olayı doğuştan gelen birşey yani bazen istesek de bitmeyebiliyor.
çok pardon da eşiniz brad pitt mi?
adama bakıyorsun gelmiş 35 yaşına göbek önden gidiyor, kafasında saç kalmamış evlenmek için kendisine zayıf ve küçük kız arıyor bilmem ne arıyor.
bu erkekler dönüp kendine hiç bakmıyor gerçekten. bu ülkedeki kadın mağduriyetleri beni çileden çıkarıyor ama halen bu durumu sürdürmeye çalışan hem cinsler var.
şuna eminim şuraya eşinizin fotosunu koyun, bakın biz neler bulucaz adamda midemizi bulandırıcak. kusura bakmasın önce dönsün kendine baksın

eşim sevgililipimizden beri kıldan tüyden tiksindigini söyler
ben böyle erkekleri anlayamıyorum. siz her iki haftada bir suratınızdan tüy alabilecek bir durumda olmazsanız ne yapacak sizden mi tiksinecek bu süreçte? kendi kıl ve tüyleri için ne yapıyor mesela? kıl tüy ben de sevmiyorum ama insan her daim elinde ağdayla epilatörle gezmiyor hasta oluyorsunuz meşgul oluyorsunuz uzuyor habire onu takip edemeyebilirsiniz.
bence üzülmeyin kilo verilir, tüy alınır da yapıcı olmak sonradan öğrenilemez

Kiloya bisey diyemem. Alinir verilir. Kimseyi ilgilendirmez.

Ama allah var sevisirken maymun gibi killi biriyle sevismek istemem. Bu kadin icin degil erkek icinde boyle benim icin.

Kendiniz de en sonda ayni tavsiyeyi vermissiniz.

Kisinin 36 bedenden 34 bedene inmesi ayri degerlendirilmeli, fazla kiloyu vermek ayri degerlendirilmeli.
Ilki olsa haklisiniz, ama saglik söz konusuyken istedigimiz zamani beklemek ne kadar dogru?
Sağlık için kilo vermek demek aşırı, hareket kabiliyetini etkileyen kilolardan sağlıklı seviyeye inmek oluyor benim için.
Ama sizin de dediğiniz gibi, “sağlığın için 40 bedenden 36 ya in” cümlesinde ön planda olan kişinin sağlığı değil aslında görüntüsü. Oradaki alt metin bir bahane.

Kimse tanımadığı insanın sağlığını umursamaz. Estetik amaçlı verilen tavsiyeler tamamen. “On kilo fazlanı ver” ile “canım bence burnunu yaptır” arasında fark göremiyorum. Kaldı ki on kilo eğer ayrı bir kronik rahatsızlığı kas eklem vs problemi yoksa kişinin sağlığını etkilemez.
Verdiğim son tavsiye de eşinin ya da çevresinden herhangi birisinin beğenisini kazanmak için değil, görüntüsünden memnun değil ise ve kendisini hazır hissediyorsa kilo vermesi idi.
Buradaki yorumların çoğu çözümü kilo verme, kıl aldırma vs olarak göstermiş kendisine.
Üzülerek bildiriyorum ki, değil. Herkesin vücut tipi farklı. Kadınlar ve erkekler dönem dönem kilo alır verirler, şekil değişikliğine uğrarlar. Bundan cinsel hayatın etkilenmemesi gerekiyor. Altında psikolojik sebepler yatıyor daha çok. Kilo (eğer kısa sürede inanılmaz radikal bir değişim yaşanmamış ise) sebeplerden birisi olmamalı. Evliliğin mantığına ters diğer türlüsü. Yaşadığım için biliyorum dediğim gibi.

Merhaba, 1.65 boyunda 72 kg bir kadınım. Eşimle ilk tanıştığımız zamanlar 62 kg mdım. Evlenirken 65 şimdi ise 72 kg ım. Kendim de kilo aldıgım için çok mutsuzum fakat bir türlü diyet yapıp zayıflama enerjisi görmüyorum kendimde.
Yüzümdeki tüyler içinde pandemiden önce uzun zamaan lazere gitmiştim fakat bitmedi araya pandemi girince uzuyor ben makine ile kısaltıp sıfırlıyorum fakat illaki uzun oldugu dönemler oluyor.

Daha önceki açtığım konulardan bilenleriniz vardır belki evlendikten sonra vajinusmus yasadım sonrasında eşimde cinsel isteksizlik ve sertleşme sorunu basladı. Cinsel terapi ve cift terapisi de aldık ama zamanında eşim yarıda bırakmıştı. Son zamanlarda benim bu durumu kafama takmamdan ve baska sorunlarda olmasından dolayı kavga edip duruyoruz. Ve yaklasık 1 aydır durumları toparlayamıyoruz. Eşimin de talebiyle terapi almaya başladık tekrar.

Dünkü terapimizde öğrendimki
1- kavga ederkenki bağrışmalarımız ve kırıcı sözlerim eşimi çok etkiliyormuş sonrasında hemen toparlayamıyormuş
2-sertleşme problemi yaşamak onda strese sebep oluyormuş o nedenle isteksiz oluyormuş
3-yüzümdeki tüyleri görünce (eşim sevgililipimizden beri kıldan tüyden tiksindigini söyler) (bense çok tüylü bir kadınım bitek yüzüm değil sırtımda falanda tüylerim var. Bacaklarımı falan lazer yaptırdım oralar azaldı zaten) ve evlendikten sonra aldıgım kilolardan dolayı eskisi gibi çekici gelmiyormuşum. Ve bunu ben kırılır incinirim genel olarak beni hiç beğenmediğini sevmediğini düşünürüm diye söyleyememiş bu zamana kadar. Ama terapist bunu bana acıklıkla söylemesini istediği için seans sırasında söyledi.

Gerçekten de o kadar Üzüldüm ki ben beni her halimle beğeniyor sanıyordum ve ömür boyu zayıf güzel kalma garantisi veremem böyle paranoyak olurum bişey gördü mü, kilo mu aldım, güzel miyim diye düşüne düşüne. Paranoyak olmamak için ayrılmak mı gerekir yoksa bu basit bi konu da ben mi abartıyorum.
Bana akıl verin kızlar nasıl düşünmem gerekiyor. Özgüvenim çoook kırıldı o kadar mutsuzum ki eşimden de 1 günde çok soğudum bu yorumlarından dolayı bana dokunmasını bakmasını bile istemiyorum. O da kırıldığımı düşündüğü için güzek davranmaya çalışıyo daha da leş hissediyorum kendimi.
su an destege ve doğru akıla ihtiyacım var.
Tüyler için bişey diyemem meşakkatli bir yol. Ama zayıflamak sandığınız kadar zor değil. Bunu eşiniz için değil kendiniz için istemelisiniz. Ben webte beğendiğim elbiselere baktıkça motivasyon alıyorum. Neye zaafınız varsa oradan motivasyon alın. Yamuna markasının taytı var spor yaparken cok işe yarıyor. Terlettiği için kolay odaklanabilirsiniz. Aralıklı oruc diyeti de ekledin mi nasıl zayıfladığınızı anlayamayacaksınız bile. Kendiniz için benim tavsiyelerim bunlar

Ne diyeceğimi bilemedim çok hassas bi konu yani bu konuda sizin ne hissettiğiniz bizim soyleyeveklerimizden daha önemli burda ama aynı durumda olsam napardim diye düşünüyorum kilo veremiyor ve tüylerimden kurtulamiyorsam o kişi de beni böyle kabul görmüyorsa lütfen fit ve tuysuzken de yanimda olmasın sekilcilik hiç haz etmediğim bi durum .

Forumu ne kadar takip ediyorsunuz bilmiyorum ama burada kocaları hakaret ederek bu düşüncelerini eşlerine iletiyor. Sizin eşiniz sizi kırmak istememiş. Üstelik kırdığını düşünerek daha da iyi davranıyormuş. Size ve evliliğinize değer verdiği için terapiyi de kabul etmiş. (Forumda benzer bir kaç konu okursanız erkeklerin terapi meselesini çok çok normal karşılamadığını göreceksiniz.)
Eşiniz elinden geleni yapıyor. Aman aman bir kilonuz da yokmuş. Birlikte spor yapmayı teklif edin. Evde Internetten videolar açabilirsiniz. Hareketleri birlikte yapabilirsiniz veya her akşam birlikte bir saat yürüyüş yapın. Zamanla yemekleri de azaltırsanız kilolar gider zaten.

Size kadin bakis acisiyla sonsuz hak veriyorum ben de asiri tuyluyum bu arada. Ancak esinize de hak veriyorum. Ben de sirti gogsu asiri tuylu adamla yapamam mesela. Burada size verilen haklar evliliginizde hicbir ise yaramayacak ortada cozulmesi gerekn bir sorun var oturup cozun beni boyle sevdi gibi bahaneler cozume kavusturmaz. Ya da surekli dikkat mi etmem gerekir evet? Yani bazi hastaliklar vardir ki kilo kontrolu sarttir bu durumda kendi kendinize dikkat edecektiniz zaten

Diyet yapın, yemek yemeyince ekmeği hamuru azaltınca sonunda ölüm yok ki.
Aksine sağlıklı bir yaşam var sağlıklı bir ruh hali var.
Diyetisyene gidip diyete başlayın.
Kıl tüy işine gelince kuaföre gidemiyor sanız bunun cihazları var lazer epilasyon cihazları onlardan alıp kendiniz halledin

Ben size şöyle kilo verin, kıllardan böyle kurtulun demeyeceğim, çünkü bir erkek için onun istediği şekilde mükemmel olmaya çalışmak midemi bulandırıyor. Ben birey olarak hayatını devam ettirebilecek biriyken neden özellikle bir erkeği bedenimi onun istediği görünümde tutarak mutlu etmeye çalışayım?
Hepimiz zorlayıcı zamanlardan geçiyoruz, diyet ve spor için enerji bulamamanız normal, her dakika kıllarınızı da alamazsınız. İnsanız çünkü! İçinizden çok dışınızı seven erkek de azıcık yaşlansanız sizden güzelini bulup gitmez mi? Adam için önemli olan nasıl göründüğünüz belli ki.
Tek yorumum sağlıksız cinsel hayatınız ile ilgili olacak; konu vajinismus ile başlamış ve eğer o dönemde sizin naz yaptığınızı ve abarttığınızı düşündüyse soğumaya başlamıştır. Sonra da sertleşme problemleri gelmiş. Cinsellik bir ilişkiyi ayakta tutan en önemli unsurlardan biri bence. Onu toparlayabilirseniz bence biraz düzelecektir hayat.

X