• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim evi ve beni terk etti..

chivas .!.:
seni si.erim dedi küfür etti yani bozuldum ama sokaktayız uzamasın diye olay dün yaptığını yapıcaksın niye kızayım ki dün senle yaşadığımı yaşıcam dedim
:1shok: kusura bakma ama yuh yuh yuhhhh
burda kocanin küfretmesinden cok senin verdigin cevaba sok oldum

şoktayım resmen bu ne kadar çirkin bir olaydır ya rabbim ....
bi koca nasıl böyle şeyler anlatır karısına....
saygısızlık terbiyesizlik diz boyu....
sonuç ne oldu arkadaşım ?

Eşinin evlenmeden önce bakire olmamasını sorun ediyor işte, başka bir açıklama yok..
Annesi de biliyor olayı..
Hep beraber intikam alıyorlar kendi çaplarında..
Ama ne kadar iğrençleşirse iğrençleşsinler, adam bekaret mevzunu sorun ediyorsa hırsını alamaz.. Seviyeyi sürekli düşürür..

Konu sahibesi.. Sen de biraz olayların akışına yön veriyorsun gibi geldi bana..
O küfürü işitince "daha dün yapmıştın ya, gene yaparsın" diye espri yapmak her kadının harcı değil açıkçası.. kafamçokkarıştı

Ben de öyle düşünüyorum adam annesine anlatmış bakire olmadığını bu arkadaş da hala sadece ikimiz biliyoruz diyor...
Bide adam ''deldirmişsin'' demiş ne demek bu yaa, terbiyesizlik resmen...

bir evlilikte saygı yoksa ister sevgi olsun ister aşk bu evlilikten hayır gelmez.

hıcbır zaman aılen kotude olsa bellı etmeyeceksın ama malesef ıster ıstemez anlaşılyor bır şekılde..
sana yazacaklarım kendı yerıne koyularak yazılmayacak..
olması gerektıgını duşundugum gıbı yazılacak..
evden ayrılmaman ıyı fakat bu demek degıldırkı geldıgınde herşey aynı olacak..
eşinin eskı sevgılısını anlatmak senın tepkı olarak aynı şeylerı soylemenı gerektırmez...
ıgrenc bırşey..
sevıyesız olana sessız kalarak bakışlarınla ne demek ıstedıgını ıfade edebılırsın.
sabır herşeyın başıdır derım ben (kendını ezdırerek degıl tabı)..
eşiniz sıze yınelersekı yıneleyecektır,konuyu degıştırın mesela ya bugun tv de ne vardı acaba gıbı..
yada bugun cok yorgunum havadanmı nedır bıraz uzanayım gıbı vs vs..
bılıyorum cok zor olacaktır kolay degıl soyledıklerı..
kayınvalıdenıze gelınce onada konuyu her actıgında el ışlerınden yemeklerden sorular sorunkı konu kendılıgınden kapansın..
bız kadınlar ya bu deveyı gudecegız ya bu dıyardan gıdecegız malesef..
gıtmek ıstıyorsan yorumlar degışır tabı...
karar senın..
Allah yardımcın olsun...

eski sevgilileriyle yaşadığı cinselliği anlatması tamamen senin bekaret olayının hırsı yüzünden senin bu durumuna karşılık o da eskileri anlatarak intikam alıyor aklınca. bunu sindirememiş.o zaman evlenmeseydi sindiremeyecekse. ailenin bu işe girmesine ve söylenen o kaba sözlere söyleyecek birşey bulamıyorum gerçekten. nasıl bir aile, nasıl bir zihniyet bi insan nasıl eşine o sözleri sarfeder.aklım mantığım almıyor

konu sahibi arkadaşım sen bir an önce kurtul bu adamdan bu evlilikten hayır gelmez daha çok gençsin yazık etme kendine derim ben ama son yazdıklarından sonra sen sanırım affediceksin eşini yazık yaa çok yanlış yaparsın affedersen her kafgada önüne sürücek bunları sanmaki daha söylemez hep derim bir insan yedisinde neyse yetmişinde de odur diye sakın çocuk yapma bu adamdan inş aklını başına alır kıçına tekmeyi vurursun bu terbiyesiz adamın:delphin::delphin:

Ben de öyle düşünüyorum adam annesine anlatmış bakire olmadığını bu arkadaş da hala sadece ikimiz biliyoruz diyor...
Bide adam ''deldirmişsin'' demiş ne demek bu yaa, terbiyesizlik resmen...

"niye kızayım, daha dün yapmadın mı aynısını, gene yaparsın" diyen bir kadına, adam da o lafı sarf etmiş işte..
tuhaf bir ikili..bilmiyorumkismile

"niye kızayım, daha dün yapmadın mı aynısını, gene yaparsın" diyen bir kadına, adam da o lafı sarf etmiş işte..
tuhaf bir ikili..bilmiyorumkismile

evet eşin cidden saygı sınırlarını bayağı bayağı aşmış ama senin ona verdiğin bu cevapda onun seviyesizliğini devam ettirmiş sadece. ve kavgayı dahada çirkinleştirmiş böylece. başka bişi deil.

eşin,aile ilişkileriniz,eşinin ailesinin konuşmaları ,senin cevapların birbirinizle
çok muatap olup aranızdaki seviyeyi ,saygıyı yitirmişsiniz gibime geldi.
bunlar konuşulcak şeylermi geçmiş bitmiş o zaman senle niye evlendi ... cinselliğe varan konuşmalar özellikle ailelerin karışması
hiç hoş değil.

İntikam dahi almaya çalışıyorsa, bu adama hak verilecek bir durum yok. Madem öyle, kabul etmeseymiş baştan, gitseymiş istediği gibi biriyle evlenmseymiş. Evlendikten sonra, aaaa sen bakire değildin dimi, başına kakmak ya da intikam almak , iğrenç ve karaktersizce. Bu adam tamamen zaman kaybı.

Ayrıca eski sevgilileriyle yatak muhabetlerini anlattğına göre, kendiside ak kaşık değil. Önce aynaya baksın bir. Aile de, eşi de tek kelimeyle iğrenç.

eşim bir ailenin tek çocuğu bende öyle..ama eşimin anne ve babasının 24 saat aralıksız aramalarından her gıttığımız yere gelmelerinden sürekli bizi evlerinde yatılı kalmaya zorlamalarından herşeyimize yediğmize kadar karışmalarından bıktım..geçenlerde denize gitcez eşimle annesnin yanına ..babasıda izmirde kalcak gelmicek.bende haliyle kuaföre gittim.ağda odasındaydm ve telefonumu kuaförün salonunda bıraktm..tel.susmadı ama çıkamadm çıplak olduğum için..baktm babası aramış geri aradım nasıl bağırıyor bana azarlıyor o tel. niye açılmıyo başbakana uaşmak daha kolay sen niye açmıyosun..bende dedim baba kuafördeydim tel yanımda değildi..hayır efendm ben her aradığımda açılcak o tel 2 kez çalcak 3 e açılmazsa kızarım bende artık o kadar bağırınca dayanamadım baba kuaförde ağda yaptırıodum ağda salonundan donla çıkıp telimi mi açsaydm dedim ama anlamıyoki hala açılcak o tel diyo..inananın anneside aynı biz daha evleneli 6-7 ay oluyo ve ben yeni evliliği hiç yaşıyamadm..eşim işten gelir ve biz 12 ye kadar aralıksız aranırız bazen açmıyorum biz genciz ve yeni evliyiz özelimiz olmayacakmı düşünmeleri gerekmez mi ..ama artık tel. kullanmak istemıyorum eşim izin vermiyo sana ulasamam dıye..ne yapıcagımı sasırdm aramaları normal degıl kı sabah 9 dan 2 dk arayla aksam 12 ye kadar kadar aranıyorum ve delırcem atık..yazın tatil planı yapıyoruz eşimle annesi bende geleyim diyor eşimde dedi ki ya sen kuyruk gibi niye peşimizdesin ben karımla başbaşa gitcem dedi..kadın hemen e ben seni bu yaşa kadar götürdüm sırtımda taşıdım ya diyor eşimde dedi götürdün ben büyüdüm evlendm doy artık bana ben eşimle başbaşa gidicem dedi..ve kaynanam küstü... kavga etsek duysalar hemen evimize gelirler sabaha kadar hadi sarılın öpüşün derler bu doğal belki ama bu her kavgada ufacık bir tartışmada bile böyle hep dahil oluyorlar her şeye ben sorunlarımı halledemıyorum onlar var dıye susup barısıyoruz ve sorunumuzun üstünü örtüyoruz..eşimle dışarı çıkıyoruz annesi arıyo anne sinemadayız diyorum kadın film bitene kadar arıyo ne filmden bişi anlıyorum nede eşimle gezmekten.yani burda hepsini anlatmaya kalksam sayfada yer kalmaz onlara ve eşime kurallarım oldugunu bana ne kadar saygı duyulursa o kadar duyacagımı hep soyledım ve uyguladm eşim son derece saygı duyar bana bende ona ama ailesi beni çıldırtcak artık bu konulardan eşimlede tartısıyoruz sıkıldığımı soyluyorum o da mesafeli ol açma teli arama dıyor o ama olmuyor ki mesafe koyuncada küsüyorlar bazen eşimle hiç sorunum olmadığı halde çok sevdiğim halde ayrılıp gitmek istiyorum bu sorunumu onlara üstü kapalı olarak dile getirdim verilen cevap seni çok seviyoruuz ondan bu ilgi diolar ama bunun sevgi olduguna ınamıyorum ben artık...bu resmen saygısızlık..

Bu Konun ile diğer konun birbiriyle neden bağdaşmıyor.?

eşim bir ailenin tek çocuğu bende öyle..ama eşimin anne ve babasının 24 saat aralıksız aramalarından her gıttığımız yere gelmelerinden sürekli bizi evlerinde yatılı kalmaya zorlamalarından herşeyimize yediğmize kadar karışmalarından bıktım..geçenlerde denize gitcez eşimle annesnin yanına ..babasıda izmirde kalcak gelmicek.bende haliyle kuaföre gittim.ağda odasındaydm ve telefonumu kuaförün salonunda bıraktm..tel.susmadı ama çıkamadm çıplak olduğum için..baktm babası aramış geri aradım nasıl bağırıyor bana azarlıyor o tel. niye açılmıyo başbakana uaşmak daha kolay sen niye açmıyosun..bende dedim baba kuafördeydim tel yanımda değildi..hayır efendm ben her aradığımda açılcak o tel 2 kez çalcak 3 e açılmazsa kızarım bende artık o kadar bağırınca dayanamadım baba kuaförde ağda yaptırıodum ağda salonundan donla çıkıp telimi mi açsaydm dedim ama anlamıyoki hala açılcak o tel diyo..inananın anneside aynı biz daha evleneli 6-7 ay oluyo ve ben yeni evliliği hiç yaşıyamadm..eşim işten gelir ve biz 12 ye kadar aralıksız aranırız bazen açmıyorum biz genciz ve yeni evliyiz özelimiz olmayacakmı düşünmeleri gerekmez mi ..ama artık tel. kullanmak istemıyorum eşim izin vermiyo sana ulasamam dıye..ne yapıcagımı sasırdm aramaları normal degıl kı sabah 9 dan 2 dk arayla aksam 12 ye kadar kadar aranıyorum ve delırcem atık..yazın tatil planı yapıyoruz eşimle annesi bende geleyim diyor eşimde dedi ki ya sen kuyruk gibi niye peşimizdesin ben karımla başbaşa gitcem dedi..kadın hemen e ben seni bu yaşa kadar götürdüm sırtımda taşıdım ya diyor eşimde dedi götürdün ben büyüdüm evlendm doy artık bana ben eşimle başbaşa gidicem dedi..ve kaynanam küstü... kavga etsek duysalar hemen evimize gelirler sabaha kadar hadi sarılın öpüşün derler bu doğal belki ama bu her kavgada ufacık bir tartışmada bile böyle hep dahil oluyorlar her şeye ben sorunlarımı halledemıyorum onlar var dıye susup barısıyoruz ve sorunumuzun üstünü örtüyoruz..eşimle dışarı çıkıyoruz annesi arıyo anne sinemadayız diyorum kadın film bitene kadar arıyo ne filmden bişi anlıyorum nede eşimle gezmekten.yani burda hepsini anlatmaya kalksam sayfada yer kalmaz onlara ve eşime kurallarım oldugunu bana ne kadar saygı duyulursa o kadar duyacagımı hep soyledım ve uyguladm eşim son derece saygı duyar bana bende ona ama ailesi beni çıldırtcak artık bu konulardan eşimlede tartısıyoruz sıkıldığımı soyluyorum o da mesafeli ol açma teli arama dıyor o ama olmuyor ki mesafe koyuncada küsüyorlar bazen eşimle hiç sorunum olmadığı halde çok sevdiğim halde ayrılıp gitmek istiyorum bu sorunumu onlara üstü kapalı olarak dile getirdim verilen cevap seni çok seviyoruuz ondan bu ilgi diolar ama bunun sevgi olduguna ınamıyorum ben artık...bu resmen saygısızlık..

enteresanCADIARZU

ha dedim haklısın yani bende ona bi güzel anlattım geçmişte kaldıramıyacağı ne varsa sanki biz yarış yapıyoruz kim daha fazla yaptı iyiydi d
iye ama beni
ay canım benim sen de ana oğula uymuşsun hanımlığını bozmasaydın keşke çok küçük düşürücü yazdıklarımızı okumuyormusun canım sen bak yaşın küçük tecruben yok biraz aklını kullan yola gelir eşin çok yazık ya ben onun la yattım diyor sen ben bununla yattım diyosun

Çelişiyor mu birbiriyle, bana pek çelişki var gibi gelmedi. :kahve:

Celıskı yok kanımca. Orada farklı bır sorununu ele almıs, bu forumda farklı...

Bu olagan degıl mı?

konuda bencede celişki yok yanlızca esim bana karsı cok saygılı kısmında olabılır
bence aılecek cok kotu insanlarmıs nasıl olurda bu tur mahrem seyler konusulur
bır erkek gıdıp nasıl sevgılılerının vucudunu annesıne anlatr
anne nasıl onu gelıne anlatr
allahım neler var su dunyada
senı kımsenn ezmesıne ızın verme canım nasılsa onceden bılıormus durumunu kabul etmıs
yenı mı aklına gelmıs sana kız olmadıgını soyluyo

Back