• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim evi ve beni terk etti..

hsdi eşin bir iki kadeh içti anlattı kayınvalideni anlamadım ayıp yakışıyormu yaşlı başlı kadına o içmemiş etmemiş ama annesi rahat biri demekki oğlunuda öyle yetiştirmiş keşke eşinin gitmesine izin vermeseydin onu seviyorsun anladığım kadarıyla yaşında pek küçük sana akıl verebilecek bir büyüğün yok erkekler çocuk gibidir iyilikle konuşarak zamanla düzelir belki bence o bahsettiğin olayı bşa kakmayacak erkek yoktur çok kızdığında annene söylesen obile kızınca kakar

mikropları at hayatndan=) vereliniortak

bizim namusumuz ahlakımız bizden sorulur canım ne ana babamız ne kocamız sorumlu değildir yalnız biz sorumluyuz annesi rahat öyle yetiştirmiş ağaç yaşken eğilir sen onlara uysan sen kaybedersin oysa bir kaç tanıdığım var eşlerini gerçekten yola getirmiş dominant kadınlar bunun senin paran olmasıyla hiç bir ilgisi yok sen biraz kararlı olursan deyiştirebilirsin bence

kızlar kadınlarımız burada neler anlatıyor neler buda bir şeymi kesin boşanıcam diyor ama yüzde 99 u ayrılmıyor şu an arkadaşımız öfkeli sadece bence ayrılmaz eşinden

ne kadar iğrenç bi konuşma geçmiş böyle aranızda
eşinizin ailesi de kendisi de türk lirasıyla 5 kuruş etmez insanlarmış.
yazık..

allahım yardımcın olsun..neler yazmak istedimde yazamadım...maddi acıdan ayakların üstünde dur..hayatına hakim ol..insanların sana zarar vermesine izin verme!

eşim dün geldi ve boşanmak istediğini söyledi sanki ben hatalıyım katlanamıyormuş....annesinde kalmış annesi birde arıyo evdeyken oğlum yemeğe gelcen mi seni beklioruz diye...arkadaşlar inanın ailesi beni nefret ettirdi zaten hayatımdan eski konumu okuyun ve bakın nasıl insanlar beni nasıl boğdular...şimdi görüşmüyorum diye kötü oldum ya benim kalbim yok mu kırılamaz mı...dün eşimle konuştuk sende komleks var narsistsin dedim bana niye kiminle nasıl yattığını kanıtlamaya çalışıosun gözüme sokuyosun dedim..ben onu delirtmişim çok üstüne gitmişim oda söylemiş..ha dedim haklısın yani bende ona bi güzel anlattım geçmişte kaldıramıyacağı ne varsa sanki biz yarış yapıyoruz kim daha fazla yaptı iyiydi diye ama beni buna zorladı artık...sabrımı tüketti..tmm boşanalım bitsin bıktım artık saygısızlıktan dedim işte başladı ben seni dövmüyorum para hesabı sormuyorum her gün gezdiriyorum sana karışmıyorum ama sen hala kavga ediyosun sanki ben deliyim durduk yre kavga ettim ya valla dedm dayak yesem bu ağır sözlerden iyi el yarası kapanır ama ya dil yarası...istediğin kadar özür dile ben seninle her yatışımda başkalarınada bunları yaşattı deyip hatırlıycam nasıl affedilir k unutulur mu dedim ama sen beim dır dırımı devam ettirmediğim süree silersin unutursun dedim... o zaman anladı nasıl parçaladığını beni...ben onun geçmişini biliyordum o benim ama gözüme gözüme soktular sülalece...ben artık kocamla yatarken inanın beynimden bunlr tek tek geçiyo ve hiç bir zevk yok artık cinselliğimizde ben o yatakta iki kadın birde sen sevişiyorum 3 kişiyiz dedim ona bunu anlattım kendimi veremiyorum artık sana dedim..sustu haklısın dedi ne değişti geçtimi kırgınlığım hyr...
ailesi konusunda haklı olduğumu söyledi ama artık her gün aynı kavgayı yapıyosun ben sana gitme görüşme canını sıkıyorlarsa dedim ama sen gittin görüştün..ve her grüşmeden sonra benimle tartıstın dedi..evt çok uzattım ama niye adam olupta haddini bildirsin bana saygısızlık yapanlara diye ailesinin ne bağırması kaldı ne saygısızlığı bana yapılmadık ..görüşmemek olmaz o eşimin ailesi dedim bende anne olcam dedim yine görüştüm ve yine haksız oldum....ben onu hep savundum ailme laf söyletmedim o ne yaptı ailem haklı seni seviyo ya sevgi bumu ne haldeyim psikjolojk manyak oldum resmen...ki annesini uyardım anlatma bana diye ama arsız hala ister kırıl ister darıl anlatcam deyip anlatıo eşime bunları anlattım ve sonuç:
şimdi ise haklısın ailem bagırmamalıydı annem sana anlatmamalıydı bunları hala anlattığını bilmiodum (bilmiodu evt) ben sen uzatıyosun sandım...ve sen annemi aşağıladın hakaret ettin(evt ettim haketti) bende buna dayanamayıp sana anlattım bişeyleri annemi savunmak istedim bilseydim hala anlattığını haklı olduğuna inanırdım...tabi benim beyinsiz kaynanam demiş ki oğluna ben öyle bşey anlatmdım o uyduruo bakın ne kadar seviomuş beni öyle der hep..bende yüzyüze gelip bu konuda anlaattında demedim kaynanama o yokken eşimle oturup konuştum uyarsın diye....ama arkamdan öyle iy doldurmuşlar ki ben uyduruyo olmuşum...eşimde işin aslınıbilmediğinden annesine bişey dememiş ben her gün aynı kavgayı yaptığım için dırdır cı ifitiracı olmuşum bende evet dırdır yaptım bu konuyu çok uzatmııştım eşime amacım gitsin konuşsun sustursundu o kadını... baktım konuşmuo annesi hakknda söylemediğmi bırakmadım haklıyım bu karekter değil bu terbiyesizlikti çünki...şimd haklı oldum eşimin gözünde annesi hatalı kapadı sonunda anne babasının çenesini ha ne değişti hiç bişey duyduklarımı unuttum mu hayır hepsini allaha havale ediyorum o kaynanamda Allahından bulsun oğluda....
şimdi bana suduğu seçenek ailem bu eve gelmicek sende gitmiceksin o zaman sorun kalmıcak sni kim üzüyosa görüşme ..dün babalar günü bide utanmadan aramamı gitmemi bekliyorlar ne arar ne sorarım bittiler gözümde....oğullarıda seçimini yapsın ya ben ya onlar kapı ikimizide açık beni sevdiğini ve yapmıcağını söyledi yemin etti...bir dahada kimsenin dolsurmasına izin vermeyip ağzını kapatcagını....

peki sen ne dusunuyorsun? sence bir seyleri daha basina kalkacakmi? anlatacakmi gecmisini sana? yada bir hafta kadar ayri kalsaniz basinizi dinlesiniz

birde sessiz kalmayı denesen..en iyi cevaptır..çünküsen cevap verdikce olaylar başka boyutlara uzayabilir.bence hep sus ve izle..böle olaylar boşanma sebebi olmamalı..bu olmazsaa başka sorunlar olcak elbet.

Okurken midem kalktı gerçekten...
Çok iğrenç ve seviyesiz bir ilişkiniz var kusura bakmayın...
Birşey diyemeyeceğim...

Eşinizin alkol sorunu var sanırım..:delphin:
İçip içip eskileri anlatması bence buna işaret..
Geçmişteki cinsel hayatını anlatmasına hiç değinmiyorum bile...:bbo:

Eşinin evlenmeden önce bakire olmamasını sorun ediyor işte, başka bir açıklama yok..
Annesi de biliyor olayı..
Hep beraber intikam alıyorlar kendi çaplarında..
Ama ne kadar iğrençleşirse iğrençleşsinler, adam bekaret mevzunu sorun ediyorsa hırsını alamaz.. Seviyeyi sürekli düşürür..

Konu sahibesi.. Sen de biraz olayların akışına yön veriyorsun gibi geldi bana..
O küfürü işitince "daha dün yapmıştın ya, gene yaparsın" diye espri yapmak her kadının harcı değil açıkçası.. kafamçokkarıştı

okurken kafam allak bullak oldu.kusura bakma ama guzelim sizde perde kalmamis hic.benim anlamadigim esiniz ve ailesi eski iliskilerini neden dile getiriyor.gecmiste olan olmus.ayrica esiniizin kufur etmesi ve size eskiyi acip deldirdin demesi hic hos degil.esinizle saglam bir kafadayken oturup konusmaniz lazim.ben boyle ahlaksizlik gormedim.

Bırbırınızın gecmısını dıle getırdıkce bu evlılıkte hıc bır sey yolunda gıtmeyecektır...

Evlılıgıne saygı duyan cıftlerın degıl gecmıs yatak mevzularını, eskı sevgılılerının adını dahı anmayacagına ınanırım ben.

Gecmıs benım ıcın, dıle getırılmedıgı surece gecmıstır. Zıra bugun hâlâ anlatılan, bır mevzu unutulmus sayılmaz...

Allah korusun, boyle bır mevzu basıma gelseydı de, kendımden ornek vererek onun sevıyesıne ınmeyı gururuma yedıremezdım sanırım. Fakat olaylara anlık tepkıler vermenın sonucu bu olsa gerek.

canım bu eşle bu evlilik devam etmez böyle bir eş böyle bir aile hiç böylesini duymadım inan çocuğun yok sanırım bu bir avantaj, eşin karartersizin biriymiş aslında hep öyleymiş ama sana göstermemiş ya da sen görememişsin seni kandırıp evlenmiş, arkadaşlarımla yaşıyordum demişsin onların yanına dönemezmisin bence en doğrusu bu ya da annenin yanına gitmek anneni sevmiyorusn ama böyle bir eşle evli kalmaktansa inan annenin yanı daha iyidir sonra karşına iyi biri çıkar inşallah tekrar evlenirsin ama o eşle evliliğini devam ettirmek en büyük hatan olur iyi düşün, Allah yardımcın olsun

canım siz normal mi evlendiniz kaçarak mı evlendiniz..ayrıca hayata çok erken başlamışsın 21 yaşındasın evlisin ve eşinle geçen konuşmalar beni hayrete düşürdü..benim eşim bişi olur salak aptal laflarına bile deli olur aslada söylemez ve söyletmez bunlar ne biçim sözler anlamadım...
Bir evlilikte saygı çok önemlidir önce eşine saygıyı öğretmelisin
..yasakkelime çok sinir oldum gerçekten çooook...Çok üzgünüm çoook

Ayıp!
Sizin gibiler evliliğin çılkını çıkardı. Aile, huzur, sevgi, sadakat, değer kalmadı sayenizde evililiklerde.

karsilikli saygi bi evliliktede normal iliskidede en önemli seydir
saygi yoksa bii iliski nasil yürürki??
insan karisina nasil böyle laflar eder.. cok ayip
eski sevgilileriyle yasadigi cinseligi anlatmakta neyin nesi oluyo
ben olsam böyle bi adamla beraber olmazdim
kusura bakma ama bu nasil bi evlilik demeden gecemicem valla

Back